|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   domača lekarna za vneta ušesa
22.2.2005 11:47:10   
lona
Mene zanima domača lekarna za vneta ušesa. Smo dobili antibiotike, pa se mi zdi da še ni tako hudo in bi mu raje s čem bolj domačim pomagala. Sin je star 10 m.
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.2.2005 11:51:09   
Anonimen
Kaj pa če bi probala z uhlenkom? Vtrgaš en list in ga stisneš na žlico, da priteče ven sok in daš malo nad ogenj in potem to v uhico...Pazi pa da ne bo prevroče...

(odgovor članu lona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2005 11:51:20   
tjaga
Natresk se reče rastlini, jo stisneš, da dobiš sok in kapneš sok v uho.
Drugače pa tudi sok iz črne redkve z medom. O tem se je pa že pisalo.

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu lona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2005 11:51:49   
tjaga
Ja uhlek se tudi reče.

(odgovor članu lona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2005 12:07:20   
Anonimen
Nastrek-ušesnik stoposto.
Pred mesecem je moja hči imela hudo gnojno vnetje ušes.Bolečine so bile neznosne.Preden je vzela antibiotik sem ji dvakrat ukapal ušesnik,ki ji je po dveh urah prebil gnoj,ki je potem stekel ven.
Ker je zima in so listki pomrznjeni,počakaj da se ogrejejo zavij v gazico in preko gaze stisni na žličko.Pod žločko z vžigalnikom segrej,čisto malo mora povreti,ohladi do primerne temperature in ukapaj v uho.

(odgovor članu lona)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2005 12:41:04   
ciciban
Mi zdravimo usesa z tea tree kremo in kapljicami.(just)

(odgovor članu lona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2005 14:56:12   
lona
Kje pa dobite tea tree kremo in kapljice?
Imamo uhljek, pa nič ven ne priteče... Bom probala še enkrat.
Hvala

(odgovor članu lona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2005 21:00:38   
ciciban
Kupila sem od predstavnice za just.Men osebno se zdijo izdelki zelo dobri in kar nekaj stvari uporabljam.Luka je imel zelo pogosto vneta usesa in ker ima za povrh se alergijo na peniciline,je vedno dobil sumamed.Odkar pa imam te kapljice in kremo,pa se ni imel antibijotikov.Takoj,ko pricne jamrat,da ga usesek boli,kapnem kapljico na vato in mu jo dam v uho,okoli usesa pa namazem z kremo.

(odgovor članu lona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?