domača lekarna za vneta ušesa (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

lona -> domača lekarna za vneta ušesa (22.2.2005 11:47:10)

Mene zanima domača lekarna za vneta ušesa. Smo dobili antibiotike, pa se mi zdi da še ni tako hudo in bi mu raje s čem bolj domačim pomagala. Sin je star 10 m.
Hvala

Anonimen -> domača lekarna za vneta ušesa (22.2.2005 11:51:09)

Kaj pa če bi probala z uhlenkom? Vtrgaš en list in ga stisneš na žlico, da priteče ven sok in daš malo nad ogenj in potem to v uhico...Pazi pa da ne bo prevroče...

tjaga -> domača lekarna za vneta ušesa (22.2.2005 11:51:20)

Natresk se reče rastlini, jo stisneš, da dobiš sok in kapneš sok v uho.
Drugače pa tudi sok iz črne redkve z medom. O tem se je pa že pisalo.

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

tjaga -> domača lekarna za vneta ušesa (22.2.2005 11:51:49)

Ja uhlek se tudi reče.

Anonimen -> domača lekarna za vneta ušesa (22.2.2005 12:07:20)

Nastrek-ušesnik stoposto.
Pred mesecem je moja hči imela hudo gnojno vnetje ušes.Bolečine so bile neznosne.Preden je vzela antibiotik sem ji dvakrat ukapal ušesnik,ki ji je po dveh urah prebil gnoj,ki je potem stekel ven.
Ker je zima in so listki pomrznjeni,počakaj da se ogrejejo zavij v gazico in preko gaze stisni na žličko.Pod žločko z vžigalnikom segrej,čisto malo mora povreti,ohladi do primerne temperature in ukapaj v uho.

ciciban -> domača lekarna za vneta ušesa (22.2.2005 12:41:04)

Mi zdravimo usesa z tea tree kremo in kapljicami.(just)

lona -> domača lekarna za vneta ušesa (22.2.2005 14:56:12)

Kje pa dobite tea tree kremo in kapljice?
Imamo uhljek, pa nič ven ne priteče... Bom probala še enkrat.
Hvala

ciciban -> domača lekarna za vneta ušesa (23.2.2005 21:00:38)

Kupila sem od predstavnice za just.Men osebno se zdijo izdelki zelo dobri in kar nekaj stvari uporabljam.Luka je imel zelo pogosto vneta usesa in ker ima za povrh se alergijo na peniciline,je vedno dobil sumamed.Odkar pa imam te kapljice in kremo,pa se ni imel antibijotikov.Takoj,ko pricne jamrat,da ga usesek boli,kapnem kapljico na vato in mu jo dam v uho,okoli usesa pa namazem z kremo.

Stran: [1]