sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: december06 IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 ....je pa tudi nekaj staršev, ki pripeljejo otroka ob 8h in pridejo po njega po 16.uri (mati pa doma-ko bi vsaj v službi bila ) Ja Sandra jaz tudi ne razumem, če je mama doma, zakaj ga ne more met. O.k. mogoče da je samo par ur v vrtcu, ne pa cel dan. Ampak sem prišla do zaključka, da se imajo otroci v vrtcu verjetno boljš, kot pa bi se imeli doma. Topel obrok, igranje..... ja sam pravi, da dosti otrok joka, saj ne vidijo mamice cel dan...ja, ok-že če je doma in rabi malo mira, da pospravi,...to razumem, za kako urco (recimo 4/dan) samo ne 8 ur, zato, da ima ona mir cel dan. ga ob 16h pobere, čez 3 ure mu da večerjo in spat... pa js bi ga preveč pogrešala! če imaš tako službo-pač, žal ni druge, sam bit doma zdaj sem ga 1 uro uspavala...dretje, dretje, dretje-samo drl se je pa mencal učke, zehal...zaspat pa ne-no ja, če bi ga na najino posteljo dala... glede uspavanja ponoči: če ga ignoriram, se začne dret dokler ga ne vzamem iz posteljice. ko pa je pri nama v postelji, pa je meni zoprno, ker mi po glavi skače, zato ga skozi k sebi stiskam in poskušam uspavat-pol to traja po navadi 1 uro zjutraj pa v službo no, nebi upala, kej preveč hvalit, samo danes je spal vse do 8h20 brez zbujanja zdaj pa študiram, če je res možno, da se je zbujal, ker mu je bilo vroče??? namreč smo imeli danes spet ponoči klimo in je bilo v spalnici malo hladneje...sam če nimamo klime, meni ni vroče-še pokrita sem. on pa je samo v majčki pa še odkrit...bomo videli danes. hvala vsem za pikepoke in lepe želje! upam, da bo čimprej zdrav-danes smo toliko sluzi spravili iz nosa le kje ima vse to... ZOJA, ANA, LIN, GAL, LEON, VSE NAJ NAJ ZA 1. ROJSTNI DAN!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|