annie
|
Večer, Nik spi, možek pa še vedno dela, so v neki ful gužvi, je pozno popoldan samo na kosilo prišel, potem pa dalje delat Nik pa je danes rekord postavil, se je zbudil ob 9.00h, pa šel komaj ob petih popoldan spat , kar 8 ur je zdržal, brez da bi prej kaj šel spat, pa potem je samo pol ure spal. Res, da ga je zbudilo, ko je dragi prišel domov jest, ampak mi je čudno, pa še nič tečen ni bil Upam, da mu tale dnevni ritem ne bo ostal v navadi, si bo potem mamica zelo boga Lumpa6 in Rožica, čestitamo za hojo Je bila danes pri nama kolegica na obisku s svojim 15m sinkom, pa je ful lepo videt, ko hodi Upam, da si je naš kaj od njega zapomnil, saj še nobenega interesa za hojo ne kaže, tudi če ga za rokice držim, naredi par korakov, potem pa na kolena in že šiba No, edino ob opori-pohištvu, sedežni se zelo rad sprehaja. Tianna, glede vabila za RD, ga jaz tudi nisem imela, sem jih samo poklicala in povabila. No, pa da vam še eno slikico našega Nika pokažem, kako mi pomaga v kuhinji To je njegova najljubša igra medtem, ko mama kuha in Nik poskrbi, da mama še po kuhanju ne ostane brez dela Sem prej izbirala slike za razvijanje, saj je že skrajni čas, da jih dam razvit. Imam jih samo do 3m, dalje pa še nič. Bom jih kar preko neta dala razvit, sedaj pa moram še najugodnejšega ponudnika poiskati.
|