|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
24.8.2008 20:34:56   
aljab
 Hvala vsem za čestitke!!!!user posted image Upam, da bo res vse šlo v redu.

Sonce78 a ti si dobila vabilo iz vrtca za roditeljski...jaz nisem. Torej je 28.8., ob 17h, tako kot so takrat rekli. Kje pa? V Mavrici ali Luni??
Aja glede Vasjinega nagajanja me ne skrbi, ker zna Janina kar mahnit.user posted image user posted image user posted image No ampak božat pa tud zna.user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
24.8.2008 20:53:57   
LINA31
tianna...a zdaj veš kje je ta ambulanta? V isti stavbi je tudi nefrologija, kjer sva bila z Žanom v bolnici 5 dni. Dermatološka je v prvem nadstropju. Bedno je le to, ker je res težko najdit parking. Veliko sreče jutri na pregledu in ne skrbet.user posted image user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
24.8.2008 21:02:58   
ana b
Večer!

GAJA LEA, NEŽA IN IZAK VSE NAJ NAJ ZA 1.ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
24.8.2008 21:51:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

tianna...a zdaj veš kje je ta ambulanta? V isti stavbi je tudi nefrologija, kjer sva bila z Žanom v bolnici 5 dni. Dermatološka je v prvem nadstropju. Bedno je le to, ker je res težko najdit parking. Veliko sreče jutri na pregledu in ne skrbet.user posted image user posted image

Hvala. user posted image

Hmmm, nas so poslali na Mestno otroško bolnišnico. Nekje blizu Poljanske gimnazije, pod gradom. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
24.8.2008 22:06:15   
december06
Ajoj, tianna saj si že čisto zmedena. Ma kaj če pokličeš prej in preveriš kam morate it? Ma tudi to ne vem če ti bodo vedli povedat. V glavnem veliko sreče. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
24.8.2008 22:15:58   
ana b
Tianna: upam, da boš to prebrala, preden greste na pot. Ne vem, kako dobro poznaš Ljubljano, se bom pa potrudila po najboljših močeh.

http://www.pedkl.si/si/oddelki/nef/ klikni na zemljevid

Zelo bi mi pomagalo, če bi vedela po kateri poti pridete v LJ. Predvidevam, da po avtocesti iz primorske strani, voziš po ljubljanski obvoznici do izvoza ljubljana center, kjer zavijete ven in vozite kar nekaj časa naravnost. Ko pridete do križišča z Aškerčevo cest, zavijete desno in potem vozite naravnost čez most, na tvoji levi bo cerkev in potem se razvrsti levo za tunel. Takoj za tunelom pa zavijte desno in pelji naravnost, klinika pa bo kmalu na tvoji levi. Upam, da ti je jasno. In srečno.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
24.8.2008 22:16:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Ajoj, tianna saj si že čisto zmedena. Ma kaj če pokličeš prej in preveriš kam morate it? Ma tudi to ne vem če ti bodo vedli povedat. V glavnem veliko sreče. user posted image

Ja ma res. user posted image  Sem poklicala že v petek (ko smo tam odprauli), so mi dali cifro, ma mi ženska ni nič novega povedala. user posted image  Mah, bomo že. Upam. Čeprav teh pikic skorajda ni več. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1982
24.8.2008 22:16:41   
annie
Dober večer,

najprej DANAŠNJIM SLAVLJENCEM VSE NAJBOLJŠE OB PRVEM ROJSTNEM DNEVU!! user posted image user posted image user posted image

Današnji dan smo zelo lepo preživeli. Dopoldan smo šli malo v nakup, pa Niku sva končno kupila sandalčke in sicer kar v Deichmannu. Se mi zdi, da imajo tam nasploh ful lepe čeveljčke, copatke, sandalčke za user posted image . Sva se kar za sandalčke odločila, predvsem Sandra je zaradi tebe odločitev za njih padla user posted image , saj, tako kot si rekla, da ko bo bolj mrzlo, bo pač imel zraven še nogavičke user posted image Itak, pa ko bo tista taprava jesen, jih bo že najverjetneje prerasel, takrat pa bo že verjetno upam, da shodil in bo dobil konkretne čeveljčke. Popoldan pa smo se še šli kopat...skratka smo čez cel dan zelo uživali user posted image .

Pa jutrišnjega dne se zelo veselim, saj naju je svakinja k njej povabila in komaj čakam, da spet pocartam svojega že 3-mesečnega nečaka user posted image Nik pa bo itak spet vesel, da bo videl svojega bratrančka...ugotavljam, da se bo zelo rad družil z drugimi otročki, saj ko kje koga vidi, že začne klicati...danes na bazenu, sta si z eno 2 letno punčko žogico podajala, seveda nik z mojo pomočjo, ampak je bil ful navdušen, pa še od nje je kar lubčka dobil user posted image

Uf, sem se razpisala, zdaj pa grem še malo pogledat kaj za en film dragi gleda, potem pa spat...nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
24.8.2008 22:18:48   
Anonimen
Evo, sem moramo:

user posted image

Na zemljevidu je vse tako na easy.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
24.8.2008 22:21:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Tianna: upam, da boš to prebrala, preden greste na pot. Ne vem, kako dobro poznaš Ljubljano, se bom pa potrudila po najboljših močeh.

http://www.pedkl.si/si/oddelki/nef/ klikni na zemljevid

Zelo bi mi pomagalo, če bi vedela po kateri poti pridete v LJ. Predvidevam, da po avtocesti iz primorske strani, voziš po ljubljanski obvoznici do izvoza ljubljana center, kjer zavijete ven in vozite kar nekaj časa naravnost. Ko pridete do križišča z Aškerčevo cest, zavijete desno in potem vozite naravnost čez most, na tvoji levi bo cerkev in potem se razvrsti levo za tunel. Takoj za tunelom pa zavijte desno in pelji naravnost, klinika pa bo kmalu na tvoji levi. Upam, da ti je jasno. In srečno.

Super! Hvala za opis. Z zemljevidom se je že Lemavrica potrudila in mi ga že poslala na mail. Hvala obema!

Ja ja, pridemo po avtocesti iz primorske strani.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
24.8.2008 22:34:37   
LINA31
TIANNA...to je ta del pediatrične klinike, ki je pod Gradom. Ja, ja. Tam sva bila midva. Če boste full iskal, me lahko pokličeš na mobitel, ko boste v bližini. Ni težko najti. Kolk pa poznaš Ljubljno?

Mogoče še razlaga od KC...Na križišču kjer je cerkev in parkirna hiša greš mimo cerkve na desno, se pelješ po prednostni in prideš na Poljansko cesto. Na tem semaforiziranem križišču greš desno (kot, da bi šla proti tržnici), nato pa levo (drugam sploh ne moreš it, ker je naprej cesta enosmerna) in do konca. Ta bolnica je na desni strani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
24.8.2008 22:36:14   
ana b
No potem pa mislim, da bo to najlažja in najkrajša pot. Če se pa izgubiš, ti pustim svoj gsm na ZS in lahko pokličeš.
Pa tudi opis od Line je dober,ker do KC pa znaš, žal še predobrouser posted image -

Dobro opravite!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil ana b -- 24.8.2008 22:38:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
24.8.2008 22:41:08   
Anonimen
Hvala!!! Zlati ste! Sem si prepisala in upam, da bo šlo. Kako pa je tam s parkiranjem?

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
24.8.2008 22:42:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Pa tudi opis od Line je dober,ker do KC pa znaš, žal še predobrouser posted image -

Ja, to pa res. user posted image

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1989
24.8.2008 22:48:59   
ana b
Parkomati po vseh ulicah okrog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
24.8.2008 22:51:50   
Anonimen
Ok, super!

Hvala še enkrat!

Grem, ker moram zgodaj vstati.

Lahko noč.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
24.8.2008 22:59:54   
lemavrica
Tianna dobro opravite.user posted image

Jaka se je danes začel ful dvigovat na nogice in ves čas iče ob kaj bi se lahko dvignil. NAredi tudi že kak korak.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
24.8.2008 23:02:16   
sonce78
GAJA LEA, NEŽA IN IZAK VSE NAJ NAJ ZA 1.ROJSTNI DAN
user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
24.8.2008 23:10:34   
sonce78
aljab nismo še dobili vabila, ga pričakujem jutri ali v torek najkasneje. Še vedno upam, da so nam našli prostor v Mavrici, čeprav ne verjamem in bo moral v Luno. Ti si kaj "pognjavila" za Mavrico?
Vasja se še ni naučil mahniti koga, tako je Janina varna pred boksami user posted image .... edino, če ga ona ne bo naučila user posted image user posted image user posted image

tianna dobro opravite user posted image user posted image user posted image

lemavrica bravo Jaka za dvigovanje user posted image user posted image user posted image

copatki A so tej copatki ok? Jih je katera že probala? http://www.malamasa.si/si/usnjeni-copatki/za-fantke-g118.shtml

Sem veliko izpustila, ker se samo na hitro oglašam ... jutri preberem bolj podrobno.

Nočko vsem!

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
24.8.2008 23:13:26   
lemavrica
Sonce kolk luškani copatki, pa še cenejši so od Robeez. Meni so ta prvi ful luškani.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
25.8.2008 7:15:34   
LINA31
Jutrouser posted image ,
danes sva pa že od 6 budnauser posted image  Očitno se Žan že privaja na varstvouser posted image user posted image . Noč dokaj ok, čeprav je bila lunauser posted image .

Bravo Jakauser posted image .
sonce78....jaz nimam teh, imam pa zelo podobne od ene gdč. iz Sežane. Skupaj s poštnino pridejo 15,50€. Mi smo zadovoljni, je pa usnje malenkost bolj meho kot pri shoo shoos.

Žan se igra, jaz pa zraven njega na tleh gledam talente v belih. Greva kasneje v Ljubljano. Po plenice morava in mleko, pa še kej bi se našlouser posted image user posted image user posted image .
Moram se pohvalit, da sem shujšala....še 2kg do željene težeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
25.8.2008 7:38:15   
helenav
dobro jutroooooooooooooooooooooooooooo

mi smo nazaj in tokrat je bil zame res pravi dopust..kako zelooo lepo mi je bilo....mama in moj oče, sta bila super...sta počuvala Klaro, tako, da sem se naplavala, napotapljala, nasončla...skratka megaaaaaaaaaaaaaa...drugo leto..obvezno ponovimo...

zdej pa spet doma in en kup obveznosti ta teden..RA, zdravnica...frizerkauser posted image , roj.dan....pol pa ajoooooj VRTECuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....PANIKAAAAAAuser posted image user posted image .

Kaj preveč nisme brala..sem samo preletela in še to včeraj in se ne spomnem vsega za komentirat...
čestitke vsem za prvo svečko.....pa aljab je novopečena mamica..a neeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej jih bo počasi vedno večuser posted image , al neuser posted image user posted image ????? he he..mi še ne!!! upam.

lina to si s kakšno dieto??

Klara pa je postala pravi dobrovoljček....končno popoldne spi po 2 ure in več.....plazi in divja kot zmešana...oponaša intonacijsko vse kar ji rečem...glede motorike..pa user posted image , dasen imam RA...bomo vidli, kaj pravi, glede na to, da se na noge še ne postavi.....

eno vprašanje user posted image
Kje se dobi lepe otroške papirnate prte..oziroma kar komplete z jedilnim priborom in krožniki??? tnxxxxxxxx

gremmmmm...stanovanje mi bo razsulauser posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
25.8.2008 8:34:13   
ana b
Jutro!

Helena: user posted image user posted image  bravo za dopust. Prte in krožnike in podobne reči pa imajo v mullerju.

Lemavrica: bravoooooooooooo Jaka user posted image user posted image

Naš pa spi. Za nami je ena čudna noč, ker me zvečer ni bilo doma in ga je ati zrihtal za spat, jedel pa itak ni nič. Ko pa je zavohal, da je mama doma pa joška za preostanek nočiuser posted image user posted image .

user posted image Mene pa zanima, koliko vaši user posted image  kakajo(sračkajo). Naš je 3x na dan posran, pa se sprašujem od kod, ko nič ne jeuser posted image .

LP

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
25.8.2008 9:36:28   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Še od nas čestitke za prvi rojstni dan, Gaja Leji, Neži in Izaku in seveda vsem pridnim mamicam. Lepo praznujte.
user posted image

SE PRIDRUŽUJEM ČESTITKI!!!

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

Neposredna povezava do sporočila: 1999
25.8.2008 9:39:08   
Duškica
aljab -  čestitke za nosečnost in čim manj slabosti!!!!user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.