|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
23.8.2008 22:00:35   
lemavrica
Uspavanje pri nas gre s flaško in vsaj za sedaj ( trkam ) HB v 99% brez problemov. Je pa res da mi hodimo dosti pozno spat in da nima neke določene ure za spanje, ponavadi mi zaspi tam okoli 9.30-10.00 ure. Tudi čez dan gre spat za 2x 2-3h in se uspava z dudo. Me pa bolj skrbi kako bo v vrtcu, ker imam slab občutek da si je vzel svoj kovtrček za ninico in zadnjič ko sem ga dala prat in je imel drugega je jokal ko dež in ni hotel zaspati oz. je zaspal šele v najini postelji. HB da je bilo to popoldan in je bil pravi kovtrček že suh do večera.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
23.8.2008 22:55:18   
ana b
1A imaš ZS

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
23.8.2008 23:03:27   
1A
ja no pa sm vidla, mal mam časa!!!!
hvala za slike, kje je pa moja sanja grohar????????????????????????

vedno aktivna

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
23.8.2008 23:20:24   
ana b
Oj, Nana, vidim te!

Kako ste? Kako sta malčka?

(odgovor članu 1A)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
23.8.2008 23:25:58   
nana 27
Alja, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepa novica! Lemavrica, veš kovterček mu lahko daš s sabo v vrtec pa mogoče podobnega kupi še za doma.  Anab, no pri nas je pri hrani nekaj podobnega. Ne vem, od kod ima punca 11 kilogramov user posted image  in kako bo drug teden izgledalo v vrtcu. Ni kaj. Počasi se bo že morala navadit. 123, lep avatar.

(odgovor članu 1A)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
23.8.2008 23:30:16   
nana 27
he he Anab, jaz tudi tebe vidim user posted image  trenutno smo ravno po eni čudni bolezni. Najprej je dva dni kuhal Miha, potem je dobil čisto bel jeziček in ni hotel jest pa še slinil se je. Po dveh dnevih pa še Maja, s tem, da je Maja po vročini dobila še pikice po rokah in trupu. Na sumu imam slinavko. Bi bilo možno? Za nameček na oglasni deski v vrtcu piše: Pozor starši - v vrtcu imamo primere noric in uši user posted image  Zdaj ga pa zjutraj preden gre v vrtec preventivno pošpricam z lakom za lase user posted image  Baje odganja male nepridiprave user posted image  Proti noricam je bil pa cepljen zaradi alergije.  Letošnja jesen bo zelo pestra! Dolgčas nam vsekakor ne bo user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
23.8.2008 23:40:12   
sonce78
aljab waaaawwww ke lepe novice, sem se full razveselila, ko sem prebrala user posted image user posted image user posted image , sem ravno danes razmišljala o tebi, da te nisem že par mesecev videla user posted image . Mogoče se pa vidimo na sestanku za vrtec v četrtek... bo Vasja nagajal Janini, če bosta skupaj v skupini
user posted image
Lepo nosečnost ti želim!!!!!!

tianna user posted image user posted image user posted image user posted image za sestrico! user posted image

Se moram danes pohvaliti, da je Vasja spal od 21.20h do 7.40h brez premorauser posted image .

anab vidim, da si še tu ..... ajde marš nagajat možeku user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 23.8.2008 23:49:43 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
23.8.2008 23:46:20   
sonce78
lemavrica kje ste pa kupili TFK Busgterja? Mi je všeč! Koliko €?

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
24.8.2008 0:26:19   
dreamz
Čir! oz. že kar noč. user posted image  Ja, sem bolj nočna ptica.

Rožica: user posted image user posted image user posted image  Upam, da ni nič hudega!

aljab: user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma ke leepooo!!! ČESTITAM!!!!!
Joj ko mi delate gušte!!! Jaz bi tudi, ma počasi bo res treba kaj probat user posted image

sonce: Čestitam za službo!! user posted image  Upam, da je taka kot si želiš!user posted image

uspavanje: Ma zadnje čase zvečer (okoli 22.00) zaspi, ko popije 3 dcl čokota, meni v naročju. Čez dan pa tudi na meni, ko ga tapkam po ritki in mu pojem "v dolini tihi.." user posted image

Mleko: sem jih provala že skoraj vsa.
Najboljša so tista kupljena v It., ki so v taki embalaži kot Planika, res so enkrat dražja kot pri nas, ampak so skoraj tako dobra kot od kmeta.
Na žalost tu na obali ni nekih krav mlekarc, zato sem le nekrat dala Sebastienu sveže kravje, ko smo šli v Bohinj.
Naša mleka so me razočarala. Planika ima okus po zažganem in je redka, kot da jo redčijo z vodo. Mu od Lj. mlekarn je tudi slabo, ker sem dobila not kot neke grudice... bljak..
Nato sem slišala od več mam, da je dobro tisto iz Hoferja in sem provala še to. Meni je bilo dobro, zato zdej kupim tega, razen ko grem kaj v Trst, ko kupim italijanske.

Čokolino: Jaz mu kupujem Čoko od Droge Kolinske, mi je boljši. Dam mu ga pred spanjem, da ga bolj nasiti, z upanjem,da bi več ur spal.

Neposredna povezava do sporočila: 1959
24.8.2008 0:37:48   
dreamz
Sem objavla post, da mi nebi spet kaj zbrisalo. user posted image  No pa nadaljujem...

Sebastien nas bo kmalu vprašal, da mu kupimo gsm.. user posted image  Ko se pogovarjamo mi, nas oponaša in da rokico na uho, kot da drži gsm v roki in neki čeblja zraven. Prav tako to naredi, če mu rečemo "Halo, halo."user posted image  Je tako srčkan.user posted image
Pa sem ugotovila, da full stvari razume. Danes je prijel igračko od Maggy iz njene posteljce in sem mu rekla, da ne sme, ker je od Maggy. On ji je to igračko ponudil. Nato sem mu rekla, naj jo da nazaj v posteljco in jo je dal nazaj. Kasneje je spet vzel eno drugo igračko od Maggy, pa sem mu lih tako rekla, naj da Maggy in ji je dal. user posted image

No danes sva z dragim praznovala 10 letnico od kar sva skupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image   V načrtih je bila večerjica vzunaj in nato malo žuranja v Portorožu, pa je vse odpadlo zaradi tega k**** vremena. user posted image
No, da se pohvalim, da sem dobila full lepo verižico z obeskom z briljantom.. ahhh, full sem vesela!

Nič, grem spat, dragi me kliče user posted image  
Upam, da bo mali spal kot včeraj, ko me je presenetil in se zbudil le enkrat!!!user posted image

Lahko noč! Joj sem se izpričalauser posted image user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
24.8.2008 9:01:19   
ana b
Jutro!

Joj Nana sori, ker sem zvečer prehitro pobegnila. Možno, možno. Kdaj se vidimo?

Noč je bila spet pestra z eno seanso od 3h-4h, potem pa mi ga je uspelo uspavatuser posted image . sedaj pa meditiram, malega sem pa v posteljico dala, ker je bil siten ko 100user posted image . Zdaj pa tam možu razgraja,  on ga pa itak ne sliši.

Grem se mal spedenat, ker potem pridejo obiski, prijateljica z 2 otročkoma in bomo imeli veselo. Skuhali bojo pa kar v najbližji picerijiuser posted image .

LP

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
24.8.2008 11:24:56   
LINA31
Hojla
aljab....najprej iskrene čestitke...sem te že pogrešala. Super!user posted image user posted image  Če se ne motim si enkrat pisala, da boš mogla v lj na specializacijo....a si jo še prestavila?

dreamz....lepo darilo! Kaj si mu pa ti poklonila? Midva imava tudi septembra 10 let...uff kakšna dobauser posted image .

daj pa boste zjutraj otroke dajale v varstvo oz. vrtec? Mi bomo mogli kar okrog 6 vstatuser posted image .

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
24.8.2008 11:35:26   
lemavrica
GAJA LEA, NEŽA IN IZAK VSE NAJ NAJ ZA 1.ROJSTNI DAN

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
24.8.2008 12:10:49   
december06
Še od nas čestitke za prvi rojstni dan, Gaja Leji, Neži in Izaku in seveda vsem pridnim mamicam. Lepo praznujte.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1964
24.8.2008 12:15:05   
december06
Ja pa še aljab čestitke ob novi user posted image Res lepo, sem full vesela te novice. Ja, ja, nam lušte delaš.  Drugače pa je pridna tvoja Janina, pa že z žličko je sama. user posted image user posted image user posted image user posted image

dreamz hvala za info za mleko od Hoferja. Bomo še tega sprobali.

Danes mam več časa, ker je kosilo skuhano še od včeraj. Kolk časa lahko kuhan fižol zdrži v hladilniku user posted image user posted image

Pa še to, naš mali je včeraj zvečer sam zaspal. No, nam pa bolj zvečer ratuje, kot čez dan.  user posted image user posted image user posted image user posted image za Vasjo ko je prespal celo noč. Se je mamica kaj naspala? Al ga je hodla gledat če diha. user posted image user posted image user posted image

Grem mal pakirat, oz. bolj zlagat.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
24.8.2008 13:01:42   
Naty 76
Čestitke GAJA LEI, NEŽI in IZAKU za prvo svečko.

user posted image

Aljab čestitke tudi tebi za user posted image . Naj vse poteka tako kot mora.

Danes praznuje moževa nečakinja in mogoče bo za darilo dobila bratca ali sestrico. Rok ima sicer v torek ampak je mamico že ponoči nekaj zvijalo. Zdaj čakamo veselo novico.

Dreamz res lepo darilo. Tudi mene zanima kaj si mu ti kupila. Kaj smo radovedne babe, kajneuser posted image .
Midva imava 11.9 že 9 obletnico poroke in čez eno leto ko bo okrogla, si bova privoščila enotedenski oddih samo zase. Takšni so plani, si pa zdaj še ne predstavljam, da bi male pustila doma. V enem letu se vse spremeni, kajne.

Uspavanje .. pri nas s tem zaenkrat ni problema. Dam ju v posteljico, malo čeblata, včasih vstaneta in se kličeta, potem pa sama zaspita. Saj ne rečem včasih je tudi kakih 5 min joka, ampak gre. Zvečer Žan najpogosteje zasp že ko pije čokolino, Tia pa se pokrije s pleničko in zaspi. Bomo videli kako bo na morju ko bo spet drugo okolje.

Rožica sploh nisem vedela, da je imel tvoj brat nesrečo. Upam, da bo z njim še vse v redu. Moj mož je bil tudi leto dni na berglah, prav zaradi prometne nesreče, ko se je vanj zaletel pijan voznik. Imel je srečo v nesreči, lahko bi bilo huje. Od tega je zdaj že 13 let in pravi, da je na to pozabil, ker se sicer sploh ne bi več vsedel za volan. Čas res celi rane. Upam, da bo pri vas tudi tako.
Sonce user posted image  za službo. Jaz imam še 3 mesece porodniške, pa me že zdaj zvije, ko pomislim kako bo ko bom šla po 2 letih nazaj. Kot bi šla v novo službo.

Se še kasneje kaj javim. Jan spi, mami vmes kuha kosilo, mala2 pa sta pod mizo in si mahata, delata ku-ku

Joj nič več, Žan že stoji pri stolu.

By, by 

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1966
24.8.2008 13:07:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

GAJA LEA, NEŽA IN IZAK, VSE NAJ NAJ ZA 1.ROJSTNI DAN!

user posted image user posted image user posted image

December06: Jaz KM ne dajem, razen v npr. pire. Uporabim pa Alpsko mleko. Ti nisem nič kaj dosti pomagala, vem. user posted image  Čokolešnika oz. čokolina pa mu ne dajem.

Lemavrica: Super za nakup! Tudi meni je ta voziček všeč. user posted image  Sploh nisem vedela, da se ga da kupiti v Sloveniji. Sem tudi jaz študirala, da bi ga kupila, ma se ne upam naročati po spletu, tako da.. Smo kar Zapp-a. user posted image

Aljab: Čestitke!!! Želim ti lepo in zdravo nosečnost!

Dreamz: Čestitke za obletnico! Lepo praznujta! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1967
24.8.2008 13:09:18   
Anonimen
No, tudi jaz sem prej poslala post, da mi ne napiše ERROR. user posted image  Pri nas ni nič novega.. Te pikice me skrbijo, jutri zopet v Ljubljano. Upam, da bo ok.

Zdaj pa moram it posodo pomit. Se beremo še kaj potem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
24.8.2008 15:29:50   
LINA31
Sem smotana še nisem voščila rojstnega dne vsem današnjim slavljencem. VSE NAJ NAJuser posted image user posted image .

Tianna...ne skrbeti, saj bo. Tudi Žan je full rdeč okrog ust, pa me skrbi. Kako pa to, da grete v LJ na pregled, a vas je P takoj poslal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
24.8.2008 15:32:33   
Anonimen
Lina, tebe neki rabim glede copatk. A lahko? Si še tu?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
24.8.2008 15:36:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Tianna...ne skrbeti, saj bo. Tudi Žan je full rdeč okrog ust, pa me skrbi. Kako pa to, da grete v LJ na pregled, a vas je P takoj poslal?

Ja ma skrbim. user posted image  Meni se te pikice ne zdijo nič takega. Nekaj časa sploh nisem pozornost obračala. No, mislila sem, da ga je nekaj pičilo in sem mazala s Fenistilom. Sej meni izgledajo kot piki, ma P očitno ne. Šla pa sem pokazat za vsak slučaj, ker teh pikic je (blo) vedno več. user posted image  user posted image  No, in je rekel naj gremo do dermatologa (v petek sem bla pri P), nam dal napotnico in nanjo napisal NUJNO. user posted image  user posted image  user posted image  Zato smo bli že v petek sprejeti. Aja, pa rekel je naj gremo al v Izolo al v Ljubljano, nič pa nam ni točno povedal kam, zato smo falili in moramo v ponedeljek nazaj. user posted image  Sej una zdravnica na Dermatološki ga je vseeno pregledala, ma nič povedala. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1971
24.8.2008 15:40:58   
123a
GAJA LEA,NEŽA,IZAK VSE NAJ NAJ ZA 1.ROJ.DAN

user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
24.8.2008 16:20:32   
Anonimen
Lina, sem ti poslala ZS. user posted image

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
24.8.2008 17:34:42   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

GAJA LEA,NEŽA,IZAK VSE NAJ NAJ ZA 1.ROJ.DAN

user posted image

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aljab čestitke! Lepo nosečnost ti želim!

js si nikakor ne morem prestavljat, da bi poleg tega hiperaktivneža zmogla prenašat nosečnostuser posted image user posted image ampak vseeno komaj čakam!!!user posted image

no, enej si zna poleg ščetkanja zobkov, tudi počesat laske z glavničkom in je tako smešenuser posted image pa tatija zna poklicat po telefonu (mu rečem: dej halo tata. in prime telefon, ga prisloni na uho in čaka da kdo kej rečeuser posted image ), pa kaj je začel govorit ko mu kej rečeš, na ko ti kej ponudi v roke,...eh sej je pestro user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
24.8.2008 17:37:27   
sandra85
lumpa6 vidim te! kako ste??? ste še na dopustu ali je že služba...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.