Rožica* -> RE: septembrke 4.krog (22.8.2008 21:15:46)
|
Hvala za vse objemčke, dobre želje in podporo. mali še vedno kuha, trenutno spi. Nana ja sem že pisala o tem verjetno stran ali dve nazaj. Dobil je vročino zelo visoko, ki ni in ni padla,...., posledično ga je tako izsušilo, da ni mogel odvajat blata, ker tudi drugače slabo odvaja, so sumili, da bi lahko bila vročina posledica tega ker kar 6 dni ni odvajal in lahko da ima vnetje črevesja, ker se sploh ne pusti pretipat in joka, .... po telesu ima tudi neke izpuščajčke, vneto grlo,... Tako da je lahko vzrokov za tako visoko vročino več in tudi v bolnišnici, kljub vsem preiskavam niso našli nič tehtno oprejemljivega. zato sva bila odpuščena z predpisano dieto in odvajali. Po dveh dneh izboljšanja, pa je vročina zopet tu. Brat? Je velik optimist niti se ne pogovarjava veliko o vsem kar se mu je pripetilo, živi naprej. Čeprav vidim, ker ga dobro poznam da mu je težko, vendar ve, da se mora sprijazniti z situacijo in da je imel srečo da je živ, sploh pa, da je zadel na loteriji, ker obstaja možnost, da bo še enkrat samostojno hodil. Čeprav nihče ne pomisli, da nebi mogel hodit. Trenitno je mobilen z beglami in čaka, da se vsa vsajena koža in rane zacelijo. Vse nas je zelo pretreslo in ne morem nisti pomisliti kako je šele njemu. Jaz sem zadnjič na delovnem mestu omedlela, ker se je zgodila nesreča in je mimo pridrvel policiski avto in rešilec. Podoživela sem tako živo, da sem omedlela, v glavi so se mi mešali vsi tisti glasovi zdravnikov, reševalcev,... ko še nismo vedeli če je sploh živ....... Da sploh ne razlagam, kako težko se je soočit z vsemi njegovimi vrstniki, čeprav so prijazni in mu pomagaji ga peljejo ven, je vedno prisotna tista misl kako nikoli več ne bo tak..., v trgovino z čevlji še nisem stopila,..., skratka pustilo je ogromen pečat na vseh bližnjih največjega pa na njemu. Hvala ker ste me "poslušale", težko je biti skoz močan in nuditi tolažbo, oporo. Šele zdaj ko je stanje stabilno, ko me/nas ne potrebuje več toliko, ko je že nekaj časa doma, vrejo iz mene vsi občutki, strah, ki sem jih prej potlačila vase in skušala skrit zavljo njega samega..... Pri nas tudi ne zaspi več sam. Zato prosim nasvete, kako hodite polagat? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] lp.
|
|
|
|