Rožica* -> RE: septembrke 4.krog (22.8.2008 16:42:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76 Rožica res je, da paše it nazaj med ljudi ampak ta prehod in začetek je malo težji. Ravno danes sem na sprehodu videla mamico, ki je ravno prišla iz službe (v ponedeljek je začela delat) kako sta se z malo objemali in stiskali. Kako hitro bo prišel ta čas. Naty 76 Vem kako je. Sem že začela delati trenutno sem na bolniški, ker sva bila v bolnici. Zato pa tudi pravim kako lepo je priti domov, koliko veselja, ljubezni, zadovoljstva, da si se vrnil ti pokažejo malčki. Na to je treba pomislitm ker vem kako težka je ločitev za mamoco in za malčka. Se ti kar srce trga, sploh če malček joka, naš je zdaj še bolj navezan name. Ponoči sploh ne spi in vsake toliko preverja če sem še zraven, da nebi kam šla. če ga odložim v svojo posteljo je še slabše in se me potem oklepa, da komaj diham. Danes je pol noči prespal na meni, dobesedno je zlezel name in ga nikakor nisem mogla poleči kam drugam, ker se je zbudil in jokal. Ta bolnica je na nama pustilla še dodaten pečat. Sploh ne smem na Wc, ker se že joka in pride za mano..... Midva sva pa spet slabše, tako da nevem kaj bo še prineslo. Pa spet je vikend, pismo. Zdaj nimam druge, kot da greva nazaj v bolnico, če vročina ne bo padla, še imava začasno odpusnio, tako da se lahko vrneva v primeru da bi se stanje poslabšalo. Včeraj je imel samo 37,5 danes pa je narasla že zdaj na 38,4, me skrbi kaj je narobe. Bodyi Hofer pa se vam ne zdijo veliko preveliki, jaz sem mu jih pomerila št. 86-92 pa so mu res zelo preveliki. Velik pa je 80 cm. V BC sem kupila 86 pa so vsaj za 5 cm če ne več krajši in so nama lepo prav. Jaz sem jih vzela zato, ker sem bila zelo zadovolna s tistimi na kratke rokave, so bili zelo kvaliteini, le za poletni čas se mi je tisti bombaž zdel predebel. Ti na dolge rokave pa se mi zdijo slabše kvalite. Jih je katera mogoče že prala, se kaj skrčijo, mogoče v sušilcu. ma me moti ta velikost, sem jih imela namen menjati, ker jih potrebujem za zdaj, kaj vem če bomo naslednjo jesen še nosili body, verjetno bodo pri veliko komu že spobnjice in spodnje majčke in. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tianna kako je sestra? LP.
|
|
|
|