|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
18.8.2008 14:18:40   
LINA31
Hojlauser posted image ,

Žan spi prvo rundo. Upam, da bo vsaj dobro urco odspal. Smo imeli ponoči spet veselicouser posted image . Srček je bil že tako besen, da je rekel, da ne dovoli, da ga nosim in da naj jokauser posted image user posted image , no pol je glih zaspal, tako da ni blo kakšnega kreganja. Sploh nevem več kaj naredit, da se ne bo zbujal. Me je kar groza, da grem čez 14 dni v službo, mi mamo pa tak. Končno smo se znebili jokanja v spanju, se pa skos zbuja, oz 3-4x na noč. Pa, ko bi vsaj takoj nazaj zaspal. Enkrat ga sigurno do 1 uro uspavamuser posted image user posted image .

annie...mi imamo pediped. So super za prve korake, ampak zdaj bodo pa počasi že premehki, ker Žan že full hodi. Poleg tega so celi usnjeni in definitivno niso primerni za jesen (kar se zunanjosti tiče).  Nevem no, tako je moje mnenje. Smo pa Žanu kupili supergice, Nike, za jesen in tud prav fajn že hodi v njih.user posted image

copatki...kar nekaj mi jih je reklo, da so superfit copatki boljši, kot shoeshoes. Kaj pa vem...jaz imam od ene deklice iz Sežane naročene in sem full zadovoljna.user posted image

jogurti...naš je že skoraj vse polnomastne jogurteuser posted image .

A sem kaj pozabilauser posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
18.8.2008 14:19:49   
LINA31
tianna...v živalskem vrtu je bil najbolj navdušen nad ptički, pa kozicam in slonom...full je gledal. Se mi zdi, da mu je bilo full zanimivo. Ja..tole kozico je akr za uho potegnil...smo ga takoj kregaluser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
18.8.2008 14:34:28   
annie
Lina, hvala za informacijo glede pediped čeveljčkov user posted image Bom morala res zadevo še premisliti, ker za jesen najverjetneje potem res ne bodo primerni user posted image Sicer pa tako, kot je moj možek rekel, da dokler še ne hodi, ekstra kakšnih čeveljčkov ne rabi. Edino bed mi je, če sva zunaj in se potem plazi ter postavlja na noge, pa je potem ali bos, ali pa v nogavičkah.

Ja, glede nočnega zbujanja, pa te popolnoma razumem.  user posted image
Naš Nik se vedno še 1-2x zbudi in ga nazaj uspava samo dojenje, pa nič drugega user posted image Sem že poskusila čaj, vodo, nošenje pa ni šans, da tako zaspi. Se tolažim s tem, da bo enkrat že bolje in upam, da bo prišel čas, ko bo celo noč prespal brez dojenja. No, samo če bo po mamici, bom mogla še dolgo čakati. Jaz sem celo noč baje komaj pri 3 letih prespala user posted image user posted image ...ojej...

< Sporočilo je popravil annie -- 18.8.2008 14:36:10 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
18.8.2008 14:44:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

copatki...kar nekaj mi jih je reklo, da so superfit copatki boljši, kot shoeshoes. Kaj pa vem...jaz imam od ene deklice iz Sežane naročene in sem full zadovoljna.user posted image

A od mene? user posted image  Hec hec. Ne, resno.. Ne razumem tega. Superfitke si naročila pri njej, al kako? A se jih ne kupi samo v trgovini? user posted image  Kje pa si kupila supergice Nike? Kakšno številko pa?

Annie: A bi mi prosim poslala geslo na ZS? Res se mi ne da it na google group.

Aja, mi imamo copatke Shoo shoos in v začetku so se mi zdeli full ok; zdaj pa nič več. user posted image  Zdaj je namreč full na nogah in se mu v njih drsi, čeprav imajo kao nedrseči podplat. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1779
18.8.2008 14:46:40   
Anonimen
Aja jogurti: Našemu ponavadi dam Čebelico Majo, al pa navednega od LM, al pa LCA. V te navadne ponavadi vmešam ovsene ali prosene kosmiče od Alnature. Aja, pa vsak dan obvezno poje 1 Activio. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
18.8.2008 15:07:22   
Anonimen
Annie: Vidim, da imamo enak bodi. user posted image  H&M. user posted image  Sicer pa zelo lepe slikice. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1781
18.8.2008 15:10:07   
annie
Hvala user posted image

H&M je res zakon user posted image . Se mi zdi, da imajo tam res kvalitetne cunjice. Sicer pa moja soseda ima 6m sinka in se je že večkrat zgodilo, da sta z Nikom bila enako oblečena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
18.8.2008 15:17:01   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

A od mene? user posted image  Hec hec. Ne, resno.. Ne razumem tega. Superfitke si naročila pri njej, al kako? A se jih ne kupi samo v trgovini? user posted image  Kje pa si kupila supergice Nike? Kakšno številko pa?

Sem res čudno napisalauser posted image user posted image . Kupila sem copatke podobne shoe shoe, ampak bolj mehek usnje. Mogoče pa si to ti tiannauser posted image user posted image  Nike smo kupili v Tomas shoprtu....21 št.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
18.8.2008 15:22:00   
Anonimen
Ne, nisem jaz. user posted image  A to si mislila une copatke, ki si mi poslala slike na mail? Kakšen podplat imajo?

Jaz sem te najprej razumela, da si Superfitke kupla od ene iz Sežane. user posted image  Sej zdej razumem. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1784
18.8.2008 15:25:52   
ana b

Ana b, kako ste rešli, bo kakšna slika z RD? Upam! user posted image

Tianna hvala. Ima botra 4user posted image . Pa vem, da se da naredit iz videa, samo je kvaliteta bolj švoh, če pa preklopi na fotoaparat na kameri so pa čisto lepe.

Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
18.8.2008 17:29:12   
sandra85
anab user posted image da ste dobili slikice!!! to je res pomemben dogodek
LEVASI lepo, da si se nam malo ogolasilauser posted image

čeveljčki, pediped je že prerasel, cicibanke so ful štoraste in debele, kar mi sploh ni všečuser posted image (Enej se je šele zdaj navadil na njih, prej je nogico kr vlekel za sabo, ker so težke) sem ene naročila od male maše v petek in so danes dopoldan že prispeli-Eneju ful pašejouser posted image ma ima nogico št 21user posted image user posted image user posted image user posted image
evo jih:

Chandler user posted image

te bo imel še do jeseni, za rojstni dan sem pa babicam in dedkom, stricom in tetam omenila, katere čeveljčke in igrače nej mu kupijouser posted image da ne bodo kupovali nekaj, kar ne rabi

sem v službi, dragi tudi, Enej pa je pri dedku

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
18.8.2008 18:48:58   
dreamz
Ciao!

Po doolgem času sem končno dobila nazaj računalnik. Upam, da se me še spomnete! user posted image

Čestitke vsem, ki ste praznovali 1. rojstni dan!!!!user posted image user posted image

No bolj na hitro, vam napišem kaj je pri nas novega.
- se povsod dviguje na noge
- full se hitro plazi kot en kuščarček. o vseh 4 ne mara it, ker gre bolj počasi user posted image
- naredi nekaj korakov npr. ob mizi
- reče mama, ko me potrebuje user posted image
- kaže s prstkom vsenaokoli, še posebno ko kaj hoče imet.
- ima nogico že št. 22 user posted image
- sam je biškotke in kruh
- rad pleše, čim sliši ritem
- se rad kopa v morju
Mogoče se še kaj spomnem!

Ampak še vedno ne spimo celo noč. Ponoči spije še najmanj pol litra mleka. user posted image user posted image

Podatke za mere sporočim drugič.

Lp!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
18.8.2008 19:24:36   
december06
O glejo glej. Hay dreamz. Priden vaš fantič. Samo nogico ima pa res veliko.

Naš pišek je zdajle že zaspal. Nekaj ga matra. Malo ima vorčine, 37 in nekaj, čeprav obnaša se kot običajno, malo bolj sitkan. Zadaj pa ne vem ali so zobki ali kaj drugega. Sem mu dala pol svečke. Pol zato, ker mi je počila in prvi del sem še stlačila v ritko, komaj drgi pa več ni ostal nikakor notri in še takoooooooooo se je jokal. Ah. Ne vem, če ne bom šla sirupa kupit in ga nebom več matrala, čeprav smo svečke dobili od P na recept, v primeru da ima vročino. Upam, da bo prespal celo noč in da se ne bo zbudil čez eno uro in mislil, da je samo popoldanski počitek.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
18.8.2008 19:41:22   
december06
Aja Sandra  7. zobek: 18.8.2008d

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
18.8.2008 21:39:37   
Anonimen
Čer!

O dreamz, smo te pogrešale!

Kje pa je NaILa?

Sandra: A si mu vzela 12-18m, al večje? Aja, čisto slučajno sem kliknila na album ene RR-jevke in so tam slike s poroke, tudi ti si gor. user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1790
18.8.2008 21:46:39   
lemavrica
Čer,

mi smo se danes kopali v Čatežu in je bilo super. Moramo pred začetkom vrtca to še 1x ponovit. pišek je užival, midva tudi.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

Neposredna povezava do sporočila: 1791
18.8.2008 22:05:44   
helenav
dober dan še od mene..oziorma večer

jaz sem pa ta dva dneva malo uživala...včeraj pop, sva dala Klaro v varstvo in za 2 urce odšla z barko sredi morja se okopat in poležavat..kaj je to pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes pauser posted image user posted image ..plan je bil shopping v zg...pa sem jaz pozabila osebno domauser posted image user posted image user posted image , še dobro da sem s ena to spomnila tik pred LJ, tako me je moj pustil v btc in krožla sem po trgovinah od 9h do 18user posted image user posted image user posted image user posted image ajoooojjj...to pa ni prav prevečpasalo..na začetku še še in ko sem se malo potolažla da ZG ne bom še vidla..ko pa je javu, da se bo sestanek zavlekel, pa se mi je čisto utrgalo....

je bila pa Klara full pridna in ko sva s evrnila je takoooooooooooo zavrsikala, da mi je srce kar poletelo...je pa boga spet prehlajenauser posted image user posted image ....ufffffffaaaa..

grem sedaj počivat..

aja..dremaz koooončno.....welocome back in lina31 škoda da se nismo trofle

zdej pa res pa pa in mirno noč

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
18.8.2008 22:13:01   
december06
Helena hvala za mirno noč. Ampak slabo kaže. No, kot sem si že mislila, se je naš gospodič zbudil po slabi uri in je zdajle zaspal. Ja, tako mi podiramo rekorde. Dve uri in pol. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem jezna za pop*****, kakšne plane sem mela, da bom  vse porihtala in šla kmalu spat.  In potem ponavadi, če imamo jok pred spanjem je taka tudi cela noč. Ajojjjjjjjj.

Drugače pa Helena, drugič ne pozabit osebne. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
18.8.2008 22:19:08   
buškica
Ojla punce.

Sem dodala slikice v album.

Copatki, sploh še nisem razmišljala, ker se še niti ne plazimo.

Jogurti- od Čebelice maje in skutke Ljubljanske mlekarne.

Spanje- kakor je, Dve do tri ure skupaj, pa malo zabave, pa spet spanje in tako gre cela noč. V glavnem, nimam pojna kdaj bomo prvič celo noč spali oz. kaj je touser posted image Ko bomo sploh ne bom mogla verjet.

Neposredna povezava do sporočila: 1794
18.8.2008 22:24:49   
Anonimen
Buškica, zelo lepe slike! Tista, ko se gledata je res user posted image . Pa mislim, da ti je full podobna, al se motim?

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1795
18.8.2008 22:26:37   
december06
annie in buškica slikce so super in otročički pravi user posted image

Zdaj pa grem likat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
18.8.2008 22:27:36   
Anonimen
Jaz tudi. user posted image

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 1797
18.8.2008 22:35:41   
Naty 76
Čeer punce.

Sem rekla, da bom imela ko bo šel Jan v vrtec več časa. Ja, pa sem se zmotilauser posted image . Danes smo shopingirali v Celovcu (kupila sem zalogo plenic, Tia je dobila bundico, pa prav corti žakeljček za spanje,...) jutri gremo k sorodnikom na Štajersko, v sredo k prijateljici na Bled, potem recimo da bomo malo doma, med vikendom dobimo obiske s Štajerske ... ufff kako bo dopust hitro tu.

Mala2 sta prava lumpka. V vozičku se obrneta tako, da si kažeta hrbet in potem se Žan Tiii vleže v naročje, ona pa ga boža, slini in naglas smeji. Vmes bga kdaj še prav poredno pocuka, ampak Žanu to ni mar. Sestrica lahko vseuser posted image . Tudi pri nas kažeta in usmerjata s prstom in govorita to in tam. Kamorkoli pridemo je zanimava lučka, ura, slika, rože, TV in še kaj bi se našlo. Res neverjetno kako vse hitro pokapirajo in razumejo. Tia je dobila za RD pojočo knjigico in zdaj se zibata naprej in nazaj pri glasbi. Sploh je tako, da vse kar osvoji eden, drugi kaj kmalu ponavlja. Mami je večkrat na dan kregana (ti, ti), Žan me včasih kliče namesto mama, kar ata,
... zdaj podiramo rekorde v ritanju .. tako sta najhitrejša in prideta povsod. Če sta na vseh štirih se še mučita in kregata. Ob opori bi se pa sprehajala sem in tja. Zdaj pa dovolj. Ker sta 2 je vse dvojno, tudi moje pisanje. Boste še vesele, da nimam preveč časauser posted image .

Anab mi imamo pa letos fotografij čist preveč, smo pa snemat pozabili tortico. Bo pa drugo leto bolje, kajne.

Zdaj grem pa spat, ker sem jutri šofer.

Nočko.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
18.8.2008 22:35:51   
lemavrica
Annie lep lep Nik user posted image

Buškica kako lepa punca user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
18.8.2008 22:47:51   
sandra85

Sandra: A si mu vzela 12-18m, al večje? Aja, čisto slučajno sem kliknila na album ene RR-jevke in so tam slike s poroke, tudi ti si gor. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kere RR-jevke???????????????

ja, 12-18m (št 21)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.