|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
17.8.2008 9:10:18   
ana b
user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa to ne more biti res. Niti ene slike našega rojstnodnevnika s tortouser posted image user posted image . Mož je spet samo snemaluser posted image user posted image user posted image

Upam, da ima botra kakšnouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ana b -- 17.8.2008 9:11:25 >

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
17.8.2008 9:25:44   
guppy
ana b, mogoče pa lahko iz Videa naredite kakšno slikico? Upam, da rata.

Jaz že dve noči obupno spim. Kvečjemu do 4. zjutraj, potem pa samo premetavanje. Mogoče to čudno vreme vpliva name.
Lep nedeljski pozdrav!

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
17.8.2008 10:37:30   
annie
Ojla,

da se vam na hitro javim...no, pa sva nazaj s Prlekije. Je bilo fajn biti spet malo "doma", Nik pa je itak užival 100/h, še posebej z dedkom sta se lepo razumela user posted image . Ko je prišel včeraj ati po naju, ga na začetku ni niti kaj preveč "šmirglal" user posted image , je user posted image bil kar žalosten zaradi tega, ampak sedaj pa je itak on spet glavni, mama ne velja več user posted image

Sem vas samo malce na hitro preletela, si bom zvečer več časa vzela, da bom vse za nazaj prebrala in slike pogledala.  Sedaj pa toliko da voščim vsem novim slavljencem za prvo upihnjeno svečkouser posted image user posted image user posted image in pa za vse nove dosežke, še posebej za prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T A M ! ! ! !   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lepo nedeljo želim...

< Sporočilo je popravil annie -- 17.8.2008 10:46:15 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
17.8.2008 10:55:33   
LINA31
oJla,

jaz čakam ta sonček, ki so ga danes obljubljaliuser posted image  Sploh nočem pomislit na jesenske dni, ko me bo kar depresija metala ob dežjuuser posted image user posted image user posted image .
helenav...a je Klara že boljš?
ANAB...upam, da vam le uspe naredit kakšno slikico.user posted image
lemavrica...BRAvo Jaka za prvo besedo.user posted image user posted image

Upam, da bo vreme zdržalo, ker gremo popoldne v živalski vrtuser posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
17.8.2008 10:57:49   
lemavrica
Noč je bila tko tko. Upam da ga kmalu neha matrati kar ga zadnje tri noči. Sem spet čisto povožena.

Ana b upam da vam rata iz videa dobit kako sliko.

Popoldne gremo do tašče in tasta, da bo Jaka na svežem zraku in da se malo zdivja, ker potem ful bolje spi. Za jutri je pa že napovedano toplejše vreme in sonček in upam da b napoved zdržala in se bomo šli lahko kopat.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 17.8.2008 11:03:39 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
17.8.2008 11:15:06   
Anonimen
Čau punce!
Tudi naša noč je bila ok. user posted image  Zdaj spančka I rundo, jaz pa malo čekiram RR oz. po internetu. Kmalu pa bom morala kosilo skuhati. Sploh nimam nobene ideje kaj bi. user posted image  Včeraj je 1. papcal osliča in je vse zmazal. user posted image  Aja, pa v Ljubljani smo bli včeraj popoldne, v KC. Ja po teh bolnicah je res muka, že tista atmosfera tam noter, tisti vonj.. user posted image  Ampak bo že! V ponedeljek gre v Sočo!!!

Lemavrica: Super za prvo besedo!

Aja, a vaši sončki že kažejo na stvari s prstom?

Lina: Zdej ti grem pisati ZS. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1756
17.8.2008 19:34:30   
LINA31
Čer,
sem šele zdaj prišla do RR-ja. Smo bili v živalskem vrtu. Full je blo fajnuser posted image user posted image . Zdaj je ravno tolk velik že, da ga vse zanima in vse kaj je kaj. user posted image Bom dala kakšne slikce v album, eno pa sem za pokušino.

user posted image

tianna...sem vidla, da ste že vse izvedel. Fajn. (sem bla mal pozna)user posted image
Žan vse kaže s prstkom. Po novem je vse TI, TI!user posted image user posted image

Vidim, da je danes bolj zatišje.
Lep večer vam želimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
17.8.2008 21:56:04   
december06
Čer. Tudi jaz grem danes prej v mižule. Če mi rata. user posted image Danes smo imeli bolj delovno nedeljo. Malo sem pakirala in se kar zmatraš. Drugače naš tudi že kaže s prstom, že nekaj časa. Danes pa sem mu zvečer po flaški prvič dala KM in ga je lepo spil. Par dni prej pa smo papcali kašice z KM. Zaenkrat ni nobene alergije, če bi blo bi se že vidlo kaj?

lina super ste uživali v živalskem vrtu. Jaz bi tudi šla, boj zaradi Maksa, samo čas nas zdaj malo preganja.

< Sporočilo je popravil december06 -- 17.8.2008 21:57:10 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
17.8.2008 21:58:01   
sandra85
Jaka user posted image za 1. besedo user posted image bljak-simpatično!!!
guppy polna luna je bila včeraj user posted image user posted image upam, da boš nocoj bolje spala user posted image
annie dobrodošla nazaj user posted image
tianna user posted image user posted image user posted image za sestrico!!!!!!
LINA31 user posted image lepa slikica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super, da ste uživali!!! boga žvalca, Žan jo je za uho vlekel user posted image user posted image user posted image

no, kako gre zdaj vse hitro!!! Enej se je danes 1. sam pognal od kavča do televizije (2 koraka), pa še od kavča do mene, ker sem imela gresin v rokiuser posted image .
začel pa je govorit NJAM, NJAM ali ama, ama ko papa

danes je celo že 3x rekel mama, pa še nisem zihr, če meni user posted image
včeraj sem gledala film hacock in je res super film user posted image zdaj grem gledat še kak film
lep večer

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
17.8.2008 21:59:24   
sandra85
aja kazanje s prstom: če ga vprašam, kje je....., samo pogleda. če pa mu rečem: pokaži mamici, kje je....,pol pa pokaže z rokico

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
17.8.2008 22:02:31   
sandra85
Lara (lasekP)
čestitke za 1 svečko!!!

user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
17.8.2008 22:02:50   
annie
Večer,
Sem končno pogledala slikice, vse so zelo. zelo lepe...pravi princi in princese so tile naši septembrčki user posted image user posted image

Lina, se vidi, da ste uživali v živalskem vrtu user posted image Mene tudi ful vleče, da bi šli, pa moj pravi, da je Nik še premajhen user posted image ...mogoče pa ga bom uspela prepričati.

Lemavrica, evo, ti pa si se ne dolgo nazaj sekirala, da še nič ne govori user posted image Bravo, Jaka user posted image

Hranjenje: naš mora tudi obvezno imet svojo žličko v rokah, pa potem paca po krožniku...samo ne vprašat, kakšno je okrog potem vsepovsod, od stola, tla...user posted image . Je pa res, da si včasih uspe kakšno žličko v usta spravit, včasih pa še jaz kakšno dobim user posted image

user posted image Mene pa zanima  če je katera za user posted image kupila pediped čeveljčke, kako se obnesejo?

Aa, še kazanje s prstom...pri našem še ni na vidiku user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 17.8.2008 22:05:08 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
17.8.2008 22:08:10   
Anonimen
Čer!
Naš pa še nič ne pokaže s prstom.. user posted image

December06: Glede KM ne vem, ker mu ga dajem le v pireju.

Annie: Mi imamo Pedipedke in so super!!! Sem pa za darilo od sestre od mojega dobila popolnoma enake sandalce, kot sem mu jih sama kupila (ne vem zakaj ni prej vprašala user posted image ) in te nove zdaj prodajam, kaj naj z njimi?! user posted image  Če katera pozna kupca, se priporočam. user posted image

Lina: Katere živali pa so mu bile zanimive? Jaz bi šla tudi. user posted image  Zadnjič sem bila tam med nosečnostjo in sem prvič v življenju v rokah držala kuščarja. user posted image

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1763
17.8.2008 22:21:53   
Anonimen
Ana b, kako ste rešli, bo kakšna slika z RD? Upam! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1764
17.8.2008 22:22:00   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Annie: Mi imamo Pedipedke in so super!!! Sem pa za darilo od sestre od mojega dobila popolnoma enake sandalce, kot sem mu jih sama kupila (ne vem zakaj ni prej vprašala user posted image ) in te nove zdaj prodajam, kaj naj z njimi?! user posted image  Če katera pozna kupca, se priporočam. user posted image

Hej Tianna, evo mene user posted image Kakšne barve pa so?  Z dragim sva se odločila za tole barvo...upam, da imaš tako

http://www.bibipip.si/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=produkt+2.7

Mi noče slike kopirat, pa sem kar link pripopala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
17.8.2008 22:23:43   
Anonimen
Ne Annie, jaz imam sandalce, to pa so že čeveljčki. user posted image  Lepi! Naroči raje na tej strani:

http://www.malamasa.si/si/prvi-koraki/za-fantke-g107.shtml

So cenejši!

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1766
17.8.2008 22:27:20   
annie
Tianna, škoda user posted image Me pa vseeno zanima, katere sandalce imaš? Mogoče pa si še premislim user posted image

Hvala za link!!!!!! So pa tule res dost cenejši user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
17.8.2008 22:29:10   
Anonimen
Res so dosti cenejši ja. user posted image  Jaz imam une ta prve, modre. Samo bodo tvojemu sončku premajhne, so od 6-12m. Une naše so mu prav, ker so že malo raztegnjeni; ti pa ni šans. Škoda.

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1768
17.8.2008 22:29:57   
Anonimen
Te imam:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
17.8.2008 22:40:43   
annie
Full so lepi user posted image

Se mi zdi, da se mi sandalov več ne splača kupit, ker bo itak kmalu spet jesen tukaj in s tem bolj mokri dnevi.

Kako pa je z izbiro številke?? Sva mu danes stopalo izmerila in ima 12 cm dolžine, pa sem mu mislila kupit čeveljčke od 12-18m, pa piše, da je notranja dolžina čeveljčka 12,4 cm. Se mi jih verjetno potem splača od 18-24 m kupiti, ali kako user posted image ...ma nimam tri čiste o tem...

< Sporočilo je popravil annie -- 17.8.2008 22:42:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
17.8.2008 22:44:28   
Anonimen
Ja, ne vem.. Računaj, da bo še v nogavičkah. Jaz mu bom še ene naročila, ma tudi še ne vem katero cifro.

Punce, mirno noč vam želim.

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1771
17.8.2008 22:47:59   
annie
Saj res, na nogavičke še pomislila nisem user posted image ...verjetno bo potem res najboljše od 18-24m kupiti user posted image

Pa lahko noč še z moje strani user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
18.8.2008 9:13:14   
guppy
Dobro jutro drage mamice,

sandra, mogoče ima pa res polna luna kaj s tem, spet nisem nič spala namreč. Vsega skupaj 2 uri in pol... bom probala čez dan nadoknadit, ko mala2 spita.

Pridružujem se čestitkam za RDje
in še vedno kar težko verjamem, da je tale čas tako minil.
Včeraj sem izbirala slike za izdelavo foto knjige in gledala, kako mala sta bila ob rojstvu. Držali smo ju samo na podlahti - od dlani do komolca, in je bilo dovolj. Zdaj pa sta že tako zrasla, miška moja mala...

Kazanje s prstom nam gre kar dobro (kultura pa taka). Najraje imata "kje je lučka" in potem pokažeta gor v zrak. Ali pa zunaj v vozičku, če se jima da, kažeta naokoli in govorita "to to" ali "O".

Čeveljčke za vrtec mi je kolegica svetovala Superfit in odsvetovala robeez in shoo shoes, ker premočijo in so prehladni za jesen. Opomnila me je namreč, da v vrtcu otroci kdaj kaj polijejo in potem po tem tacajo in imajo mokre nogice. Zato naj bi bilo bolje nabavit copatke z gumijastim podplatom.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
18.8.2008 9:53:44   
LEVASI
no pa da se pofočkam še jaz user posted image

se že kar lep čas nisem oglasila. Enostavno ne utegnem nič napisat, drugače preberem pa vas dokaj redno, tako da dobim kakšne dobre informacije.

Pri nas je veselo. Karlina sicer še ne hodi, vendar če jo vodiš šiba sto na uro, kot da bi se ji kam mudila. Drugače pa se plazi že lep čas in tako pride kamor hoče. S hrano imamo še vedno težave, tako da smo še vedno bolj med suhcanimi. Edino zajtrk in večerjo (AM s keksolinom) mi popije tako kot je treba - cca 300 ml na obrok, vse ostalo je samo prošnja da odpre usta. Če ima dober dan je drugače pa ne. Najrajši ima kakšne juhice ker ji lažje zdrsnejo po grlu. Mogoče jo zobki še vedno matrajo pa bo kasneje boljše.

Drugače pa smo v odštevanju do službe user posted image . Sem tako žalostna ker bom mogla 15. sept. spet v službo in svojo pikico pustit doma. Hvala bogu pa jo bo čuvala babi tako da bo vsaj v domačem okolju in po mojem ne bo tok hudo za njo. Je pa zelo nezaupljiva do tujih ljudi in se jih včasih kar boji tako da si sploh ne predstavljam da bi jo mogla dat v vrtec.

Kako ste/boste praznovale 1. rojstni dan? Mi nimamo doma toliko prostora da bi to nardili za vse naenkrat pa sva razmišljala če bi povabila najbližje domače in prijatelje (najboljše) kar v Jurmana (imajo tudi otroška igrala za ostale otročke). Ne vem. Bi rada naredila kaj v stilu piknika pa nimamo te možnosti. Vem da za njo ne bo ne vem kako pomemben rojstni dan, ampak vseeno se mi zdi da moramo pa nekaj vseeno pripravit. Ne bi pa rada razvlekla praznovanja na cel teden pa vabila enkrat ene drugič druge ker to se mi pa res ne da.. moraš samo pospravljat potem.. to pa ni to.. rada bi sproščeno in lepo druženje. Uf sem napletla. Ima kakšna idejo za vabila?

No bom kar nehala pisat pa se oglasila še kaj, da ne bom spet predolga kot ponavadi user posted image .

Sandra85 še dolg za nazaj.. naše mere in kg.. in zobki:

5. mesec - 6.379, 66 cm
6. mesec - 6.800, 67 cm
9. mesec - 7.480, 71 cm

1. zobek - 13. april
2. zobek - 26. april
3. zobek - 26. junij
4. zobek - 9. julij

Lp

PS. Vsem rojstnodnevnikom iskrene čestitke user posted image

< Sporočilo je popravil LEVASI -- 18.8.2008 10:00:17 >

Naša prva princeska se je rodila 9.9.2007.
Druga princeska pa nas je osrečila 6.11.2009.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
18.8.2008 13:56:21   
annie
Ojla!

Kje ste vse?? user posted image   Nik spi, jaz pa kuham in zraven še malo rr čekiram. Sva dopoldan šla malo šopingirat, pravzaprav mi je za Nika jogurtov in sadja zmanjkalo. Od jogurtov mu zadnje čase kar Topfen creme kupujem in jih ima zelo rad. Zelo rad pa ima tudi kar navadne jogurte, s tem, da mu noter kakšno banano ali katero drugo sadje pretlačim, pa mu je ful njami user posted image

user posted image Kakšne jogurte pa kaj vaši user posted image papcajo?

Čeveljčki:
bom sedaj dokler še ne hodi  ene zaprte kar od male maše naročila. Ko bo pa že hodil pa verjetno kar cicibanove. Moram sicer še P pri enem letu vprašati, kaj ona meni za cicibanove čeveljčke. Sem glede teh cicibanovih čist zmedena...eni pravijo, da niso ok, drugi, da so...user posted image Od moje kolegice je mali star 14m in ji je P svetovala ravno cicibanove...tako, da ne vem...

Levasi, lepo da si se oglasila user posted image

Grem dalje kuhat...uživajte!!! Aja, pa nove fotke za 11m sem dodala v album, geslo je na google skupini.

Lep dan...

< Sporočilo je popravil annie -- 18.8.2008 13:57:52 >

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.