|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
3.8.2008 17:48:35   
babyrok
tianna - granule se imenujejo Chamodent in jaz imam občutek, da pomagajo. V 5 ml vode dam 10 granul, počakam, da se stopijo, in to mu dam 5x / dan pred obrokom, vsakokrat po 1 ml.  Če je recimo sitkan in si drgne rokico v usta, se potem kar pomiri in je v zelo kratkem času spet dobrovoljček. Poslali so mi jih iz zeliščne trgovine Arnika v Šk. Loki (sem jih kar po telefonu naročila).

lemavrica ima fejst fanta z že veliko lepimi zobki. Jaka, čestitke za še enega.

Vsem pohodnikom čestitke...

Zdaj pa šibam pomit kopalnico in po tleh, ker sta moja dva pikca šla na sprehod.

< Sporočilo je popravil babyrok -- 3.8.2008 17:50:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
3.8.2008 21:10:38   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image  Torta za 1. rojstni dan: Kakšne boste naročile/naredile?

jaz sem naredila dva metuljčka...enega roza in drugega modrega. Bom dala slike gor.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
3.8.2008 21:49:53   
123a
sem dodala nove fotkeuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
4.8.2008 8:28:26   
ana b
Jutro!

Še na hitro preden odrinemo v toplice do petka.

Rožica: VSE NAJBOLJŠE TVOJEMU MALČKUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam, ker sem ugotovila, da je fotoaparat dušo spustil in grem kupit novegauser posted image .

Uživajte, upam, da imajo res dostop do interneta, da bom lahko malo prebrala za nazaj in slikice pošnofalauser posted image user posted image .

LP

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
4.8.2008 8:55:56   
123a
Rožica-vse naj naj tvojemu malčku in da bi se mu hitro pridružil bratec/sestricauser posted image

user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
4.8.2008 9:19:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
Rožica*: Vse naj naj tvojemu sinčku za 1. rojstni dan!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
4.8.2008 9:23:03   
Anonimen
Ok, zdaj pa dalje. user posted image  Sem pogledala fotke v albumih. Emm: Tvoj sine pa je fuuull velik! Koliko? Sicer pa lepe slike! user posted image  
123a: Zoja pa je itak prava lepotička! user posted image  user posted image  user posted image

Ana b: Lepo se imejte v toplicah!

Hmm.. Mi bi včeraj morali priti z Brača user posted image , če bi blo vse ok.. user posted image
Noč recimo, da je bla ok. Prvič je jedel ob 5h, torej je bil 8h brez dojenja. user posted image  Oba sva lepo trdno spala. Do 6h. user posted image  No ja.. Pač zgodaj vstanemo. user posted image  In zdaj spančka prvo rundo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
4.8.2008 9:24:14   
lemavrica
Rožica vse naj naj tvojemu malčku za 1. rojstni dan. user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
4.8.2008 10:28:12   
lemavrica
Zadnji dve noči sta bili ok, je lepo spal, jedel je samop 1x in jaz sem se celo malo spočila.
Počasi bova šla ven, poje in greva. Malo je zoprno ker je tako vroče.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
4.8.2008 11:13:08   
babyrok
Midva sva že od 8. ure vozičkala in zdaj pikec spi. Jaz kuham blitvo za oba. Danes se gremo menit še k eni varuški v Šiško, ker bi nama ta lokacija bolj ustrezala, da ga lahko prej pobereva, ker imava oba v bližini službo. Upam, da ne bo kakšna prehuda cena.

Rožica - veselo praznovanje in vse najboljše tvojemu sončku.

Dodala sem nekaj slikic z morja.

Neposredna povezava do sporočila: 1285
4.8.2008 11:52:18   
123a
Dan...

Naša nočuser posted image je imela vročino 38user posted image ampak mi je čudno,ker je full dobre volje.Danes zjutraj ni imela več vročine in sem že bila vesela,potem pa ji zmerim vročino ob 10h in je imela 37.4user posted image .Sedaj je šla spat in ji zmerim pred spanjem in nima vročineuser posted image nič mi ni več jasno.Sem v dvomih ali jo naj grem popoldan pokazat P ali neuser posted image .No če bo imela do 17 še 1x vročino jo bom verjetno peljala.

Sem pogledala albume....vsi so pravi cukerčki

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
4.8.2008 12:04:54   
LINA31
Hojla,

Žanko spi, jaz pa delam kosilo. Sva že ob 9.00 bila v Tivoliju.user posted image Tale vročina je pa za znoret, s tamalim sploh ne morš bit po 11 uri zunaj. user posted image
Ob pol dveh greva k P pokazat tole rdečico okrog ust, čeprav danes je skoraj da niuser posted image  Sploh nevem kaj bi lahko bilo. No, bom vseeno prosila napotnico za alergologa.

Rožica...vse naj naj tvojemu user posted image user posted image user posted image .
123a...takole je imel vročino Žan konec junija, čeprav je bil malo sitko. Predvidevam, da je bila 6 bolezen, ker je bil pol full pikast. Ampak nisem povsem 100%, ker je imel tudi pikice od vročine in švica. Jaz bi jo tudi pokazala P, če bi vročina takole nihala.
torta za 1.roj.dan..Žanu jo bo naredila ena naša znanka, ki dela full dobre. Najbrž bo sadna. Vabil pa ne bomo imeli, ker bomo letos praznovali v družinskem krogu.

To je to...pa pa

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
4.8.2008 12:16:23   
december06
Hej. Se na hitro javim. Naš vikend je bil pester. Smo že začeli en malo pospravljat. Moji so meli user posted image v varstvu sob. pop. in celo nedeljo in moram rečt, da je bil priden in je bil rad tam. Super.

Napišem pol kaj več, zdaj grem hitro skuhat in malo pospravit ko user posted image spi. Ker zunaj pa zdajle ni za bit.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
4.8.2008 12:18:44   
guppy
LJUBLJANSKO SREČANJE SEPTEMBRK 9. 8. 2008
(lemavrica, LINA31, anab, buškica, Tatty, guppy)

VSESLOVENSKO (PRAZNUJMO 1. ROJSTNE DNEVE) SREČANJE SEPTEMBRK 30. 8. 2008
družinski piknik

(lemavrica, LINA31, CUKRČEK, helenav, anab, december06?, sandra85, buškica, dreamz, andreja32, babyrok, guppy)

Ne vem za lokacijo, moramo se zmenit.
Zadnjič je bilo kar luštno v Arboretumu ...

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
4.8.2008 12:21:00   
LINA31
Sem pogledala slikice...LEPE SOuser posted image . Babyrok...meni pa ni geslo za v tvoj album prijelouser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
4.8.2008 12:30:19   
lemavrica
Vroče je za znoret. Mene tale vročina ubija in komaj čakam kake ohladitve. Če gremo skupaj z lubijem na sprehod v taki vročini mi še gre, ker izmenično voziva voziček, če sem pa sama je pa prehudo.user posted image

Lina geslo za album od Babyrok se napiše z malimi črkami.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 4.8.2008 12:36:31 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
4.8.2008 12:41:16   
annie
Najprej Rožica, vse najboljše tvojemu malčku za 1. RD user posted image user posted image user posted image

Kako je fajn pogledat slikice naših septembrčkov user posted image Vsi so zeeelooooo lušni, res lepe slikice user posted image user posted image
Lina31, za album je treba geslo napisati z malimi črkami user posted image

Mi smo vikend lepo preživeli, smo bili pri mojih starših. Imajo pa tam dosti več komarjev, kot pa tukaj pri nas user posted image , smo vsi zopikani user posted image Drugače pa sta se Nik in pa njegov skoraj 9-mesečni bratranec namakala v bazenčku in uživala user posted image Sta zelo zanimiva, ko sta skupaj user posted image

Toliko zaenkrat na kratko, grem še jaz hitro nekaj v lonec vrečt, dokler Nik še spi...uživajte!

< Sporočilo je popravil annie -- 4.8.2008 12:42:04 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
4.8.2008 12:44:42   
123a
LINA31-ampak mi smo že imeli 6.o.b.Trenutno se je zbudila in nima vročine.Sem se odločila ,če jo do 17 spet dobi grem P.
A si ti pisala,da ima tvoj mali pikice okoli ust?Od moje kolegice mala jih je tudi dobila in to zelo veliko(razlog pa je bil,ker je menjala robčke)

Neposredna povezava do sporočila: 1293
4.8.2008 12:52:13   
LINA31
O, punce hvala za pojasnilo glede geslauser posted image .
123a....Aja...vi ste že preboleli 6.otr.b.. Hmuser posted image  Mah kar pejt pokazat, če bo spet imela vročino. A pije ti ok? 
Jaz nisem menjala nobenih robčkov, al pa kej podobnega. Zdaj ugotavljam, če je ninicauser posted image  Joj..še doktorat bom naredilauser posted image .
lemavrica...meni pa ta vročina ni tolk nadležna. Rada mal poležim na soncu, ampak zaradi tamalega mi je bad.
Žan še kar spi, pa še jedu ni, ob pol morva pit pa pri Puser posted image user posted image .

Kje je pa kaj NaiLA? A je na dopustu? Pa _mala_ se tudi že fuuuuul dolg ni javila.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
4.8.2008 12:55:06   
lemavrica
Meni je pa ful mučno v tej vročini, Jaka je ves pikast, meni se nič ne da. Zadnjič sem brala da greš že malo v službo delat, kako to da si se tko odločila? Jaz pa še kar uživam ta zadnji mesec.
Se mi pa danes izteče porodniška. Kako hitro je minilouser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
4.8.2008 12:58:58   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Meni je pa ful mučno v tej vročini, Jaka je ves pikast, meni se nič ne da. Zadnjič sem brala da greš že malo v službo delat, kako to da si se tko odločila? Jaz pa še kar uživam ta zadnji mesec.
Se mi pa danes izteče porodniška. Kako hitro je minilouser posted image

So me klicali, če lahko pridem. In kaj naj rečemuser posted image  Ni kaj. Saj mi ni panike, ker ga bo moja mami mal počuvala. No, ne bom se glih pretegnila, ampak mal bo pa treba z možgani začet mislituser posted image . Meni porodniška poteče konec meseca, pol pa 7 dni dopusta in 7.9. uradno v službouser posted image . Še prej pa moram v shopping, ker nimammm niiiiič za oblečtuser posted image .

Emm...sem zdajle še vaše slike pogledala. Res je Ammar fullll velikuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1296
4.8.2008 12:59:18   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Kje je pa kaj NaiLA? A je na dopustu? Pa _mala_ se tudi že fuuuuul dolg ni javila.

oj,
evo me. Enostavno se mi ne da pisat al pa časa zmanjka. Sedaj sva končno kupila še en avto in se z Lanom potepava. Drugače je pri nas vse po starem. Lan je še vedno dobrovoljček. Nočno hranjenje smo ukinili, nato je začel pit vodo, sedaj pa še to ukinjamo. No, sedaj dve noči smo spali že kar super. Upam, da ne bo spet tako, kot vedno, da ko se pohvalim se potem vse na glavo postavi. Bom kaj več napisala, ko bom imela čas. Je pa lepo, da se tud kdo name spomniuser posted image .

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
4.8.2008 13:05:24   
lemavrica
Ja sej če te kličejo nimaš kej, ok uradni ti nič ne morejo, ker si itak na porodniški. Men se zdi to kar grdo da takole kličejo da prideš med porodniško delat. Jaz sem bila že na podjetje kjer lubi dela jezna ker so mu vzeli dva dni očetovskega.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
4.8.2008 13:08:02   
babyrok
lemavrica, lina - geslo je spet ok (po starem)

Neposredna povezava do sporočila: 1299
4.8.2008 14:02:29   
december06
tianna bela barva za avto je super. Se tudi segreje ne tolk hiter, čeprav imaš klimo, se hitrej ohladi, kot pa npr. črna barva. Pejd pogledat avto in če ti bo vsaj malo všeč, ker kot berem že dolgo iščeš avto in ga res rabiš, ker si nemobilna in včasih pač ne dobiš vsega čist popolnega kot pač hočeš in zna bit res super in še boljš kot si pričakovala. Pojdi pogledat in se noter vsed in se zapelji in če bo občutek dober ga kar vzami.

torta še ne vem, če bo čas jo bom spekla, če pa ne pa kupla. Bo pa vsekakor sadna.

guppy jaz pa danes ne morem več pogledat tistega vabila, ki si ga gor prilimala. user posted image

lina super tvoj Žan, kako ga je lepo videt ko hodi.

123a
naj se tvoja pupika čimprej pozdravi

Zdaj grem pa pogledat še slikice.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.