|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
1.8.2008 16:59:52   
Emm
No prišli smo s počitnic še z 2 zobekoma
Torej 10. zobek 21.7.2008 in 11. zobek 25.7.2008
v nedeljo pa naprej na počitnice potem pa v službo user posted image
Lp vsem septemberkam in upam da preživljate svoj prosti čas s svojimi sončki kar se da bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
1.8.2008 21:20:04   
LINA31
čer...
sem zdajle že živce izgubljala, ker Žan ni hotel zaspat oz. samo, da sem ga odložila je že maširal po posteljiciuser posted image user posted image . Sem bila tako besna, da sem prav glas povzdignilauser posted image .

tianna....ja Žan zdaj že ene 14 dni hodi. Res je brzinskiuser posted image user posted image .

Zdaj čakam, da pride srček iz službe, pol pa počivat. Sem naredila lazanjo, pa mi najbolj uspela...kuharca pa takauser posted image user posted image . Testo je postal čist trduser posted image
Pr nas full grmi, očitno bo dež. Jutri dopoldne srček vzame tamalga, tako da bom imela 2 uri časa, da kej v miru naredim, pa mogoče grem na manikurouser posted image .

Grem zdaj pred TV, ker itak ni nobeneuser posted image

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
1.8.2008 21:59:27   
CUKRČEK
ah, k...., mi je cel roman zbrisa luser posted image   Zdaj se mi pa ne da več pisat na dolgo.

Se vidi, da nam gre danes vse narobe....ja, mlaj je in nam trga. Otroci tečni ko 100user posted image , Aljaž padel po stopnicahuser posted image user posted image user posted image , dec mi je "pobegnil" za cel vikend(no ja, mogoče to le ni tako slabo in bom imela mir pred njimuser posted image user posted image )...
Bolje da grem spat, da še kaj drugega ne pokvarim al da se mi še kaj ne zgodi.

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 1.8.2008 22:02:39 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
1.8.2008 22:25:35   
sandra85
andreja user posted image user posted image user posted image za Zojo!!!!!! (datum?)
babyrok aaaaaaaaa ne, js pa se še ne bom zaj***** (poročila)user posted image
CUKRČEK user posted image jutri bo boljše

pediped čeveljčki user posted image user posted image user posted image js sem jih eneju kupila nekje pred 3 meseci, pol je 1 kar naenkrat izginil, pred 2 tedni sem ga našla in Eneju so že premajhniuser posted image user posted image user posted image sem jezna, ful!!!so mi ful všeč, pa jih je imel vseskupaj 2-3x na nogicahuser posted image
mi imamo na veliko priprave na jutrišnjo dekliščino/fantovščino in na poroko, ki je ŽE naslednji tedenuser posted image user posted image user posted image darilo sem že kupila, samo še € v kuverto-kar je najenostavneje in bo!
Enej si ni upogumil, da bi naredil še kak korakuser posted image ampak je vredu tako, sa imajo še čas.
upam, da naša helena uživa na dopustu (ona pa si je privoščila dopust kar čez celo poletjeuser posted image
ne morem vrjet, še natanko 26 dni in bo Enej dopolnil 1 letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po otrocih vidimo, kako se staramouser posted image user posted image user posted image

lep večer še naprej!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
1.8.2008 23:39:46   
december06
Tudi jaz sem bla prej jezna ko user posted image . Zdaj sem se že pomirila, ko sem zlikala eno goro cunj. Ni in ni hotel zaspat. Njegova ura za spanje. Pa ga primem v roke, ker potem takoj zaspi, pa nikakor, se je zvijal. Ga položim v kinderpet in jok. Ga položim na najino posteljo in se uležem zraven, on pa telovadi... Pa v roke, pa v posteljo..........................................................................................user posted image user posted image user posted image Pa tudi vpovzdigjen glas ni nič pomagal.

PRIDNI PRIDNI OTROČIČKI KI ŽE HODIJO. Jaz mojega nič ne slilim in upam, da še ne bo prehitro. Pa, kaj ko mi zdaj vse hlače umaže, ko pleza, ne vem, če ni boljš, če bi hodil.

CUKRČEK želim ti mirno noč.

lemavrica škoda za kopalnico, ampak sej bo. Upam, da se pri nas ne bo kaj zavleklo, ker moramo naše stanovanje spraznit do konec avgusta. Sicer pa bodo domači majstri in jih bomo "terali"

lina kaj si lističe za lazanjo najprej skuhala, al si jih kar položla na pekač in dala pečt. Jaz jih vedno prej skuham, ker drugače tudi meni čisto trda pride. Si mi lušte naredla, že zadnjič Helena, zdaj pa bi bil že skrajni čas, da še sama naredim.

Sandra ja staramo se, ni kaj. Ampak tako je. Dokler nam še zdravje služi je vse o.k. Čas pa res beži, sem se ravno zamislila, ko smo danes obračali kolendar.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
2.8.2008 6:58:17   
ana b
Jutro!

December:super za ključ user posted image user posted image , sedaj pa opremljanje

Lemavrica: user posted image  škoda, pa saj bo

Št. oblekic: 80, so pa bile pri našem tavečjem fantu lepo popolnjene, pri Maticu pa vse plešejo

Vodenje za roke: Matic ne ve, kaj je to. Smo to počeli s tavečjim, pa me je preveč hrbet bolel, potem pa je še en teden hodil v stilu "predam se" z rokami nad glavouser posted image user posted image

Čeveljčki: ima kar ene nike od bratca, ki jih ni veliko nosil, pa mu jih dam bolj izjemoma. Smo še kar bosi, ga je lušno gledat, ko vstaja na pesku in ga zbadauser posted image user posted image

Sandra: bravo za korake, o staranju pa ne bi, ker ...............user posted image user posted image user posted image user posted image

Andreja: user posted image user posted image

CUKRČEK: upam, da je bila noč mirnauser posted image . Tudi pri nas je bilo včeraj pestro, noč pa z zbujanji na pol ureuser posted image

Pa še nekaj včerajšnjih dogodivščin: tavelik fant polije sok, ko grem v kuhinjo, po coto in jima obrnem hrbet, Matic z glavo udri v spodnjo polico trip-trap stola, ko ga dvignem, da ga potolažim, ugotovim, da je posračkan in ga grem previt. Med previjanjem tavelik fant skače po postelji in seveda pade s postelje,... Saj zdaj je že hecno, ampak včeraj,.... ne, ni mi dolgčas

Lep dan

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
2.8.2008 9:10:07   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: december06

lina kaj si lističe za lazanjo najprej skuhala, al si jih kar položla na pekač in dala pečt. Jaz jih vedno prej skuham, ker drugače tudi meni čisto trda pride.

Jaz kupim lističe od Barille , ki jih ni treba kuhat. In je ful hitro lazanja narejena. Samo položiš jih gor. PA ni nič trdo.

Drugače pa danes zaenkrat brez pretresov. Aljaž je na srečo OK ...bi bilo lahko dosti huje, ko je s hojico zletel čez stopnice. Se mi je kar srce ustavilo. Pa sem imela stol pred stopmicami, a ga je očitno  v sekundi odmaknil in se pognal čez. Ajajaj, nesreča res ne počiva.

Čestitke vsem, ki že hodijo. user posted image user posted image

Zdaj odštevam dneve, preden gremo na morje. Še 3 dniuser posted image Do takrat pa bazen partiuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
2.8.2008 11:38:20   
Anonimen
Čau punce!
Naša noč je bila ok, glede na to, da mu raste zobek. Sem se prav naspala. user posted image  Potem sva šibala v pekarno po sveže brioše, pa na kavico sva šla, in do ene kolegice. Ma full je bil priden ta moj čmrljček. user posted image  In zdaj spančka prvo rundo. Danes sva sama doma.. Dragi je šel na Obalo, popoldne pa gre v Novo mesto. Sej ne morem verjeti, da v celi Sloveniji ni enega pametnega avta zame. user posted image  In ufaaaa, je že vroče. Kaj še bo?!

CUKRČEK: JOJ, po stopnicah s hojco?! Ma ubožček. Al je blo joka a? Ma kriza, jaz se vedno tako ustrašim. No, ma važno, da je vse ok.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
2.8.2008 11:48:58   
LINA31
hojla,

res je že full vročeuser posted image , no pa saj smo hotle poletje. Meni je fajn. Srček in Žan sta šla na potep, jaz pa sem na hitro pomila tla in se stuširala. Zdaj pa berem in čekiram RR.

Evo sem dala še slike dol iz fotoaparata, pa dam dve sem, ostale bom pa v album shranila.

user posted image

user posted image
Eni vaši malčki so že full velki. No, kljub temu, da je očka full visok, je Žan zaenkrat čist povprečen user posted image . Ampak skos pa je. Jaz nevem no, a je tolk lačen al kaj.

Grem zdaj , pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
2.8.2008 11:56:40   
Anonimen
O Lina, lepi sliki. Kako lepo je videti tako štručko, ko stoji. user posted image  user posted image  user posted image  Koliko pa je velik Žan?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
2.8.2008 14:00:05   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

O Lina, lepi sliki. Kako lepo je videti tako štručko, ko stoji. user posted image  user posted image  user posted image  Koliko pa je velik Žan?

74cm.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
2.8.2008 20:29:17   
Anonimen
Čeeeer!
Hmm.. Nobene ni tu. Jaz sem ga že dala spati, ker je bil buden že od 13h.. In zdaj lepo spančka. Mene pa čaka pospravljanje, ker smo imeli obiske. Sicer pa komaj čakam, da se tudi jaz uležem v posteljo. Sem pa fuuull vesela, ker je dragi v Kopru našel en avto, ki naj bi bil primeren zame (model, oprema, cena..), ampak je bel. Barva me moti. Mah, ne vem.. Je rekel, da ga moram videti v živo, da se bom potem odločila. Ma bela barva mi res ni ql, a letos je fuuuull moderna. Ah, kaj pa vem. Bomo videli. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
2.8.2008 20:34:28   
lemavrica
Ojla,

ma sej sem se pomirila glede kopalnice, ker vem da je tako bolje kot pa da bi ful neki divjali in nam skoraj nič nebi šlo skupaj. Ma vsi prevozi in ludje ki naj bi zadeve nosili gor in dol se enostavno niso poklapali in nama nebi zneslo. Bova  se nejbrž probala lotit zadeve konec septembra.
Sem si včeraj za tolažbo privoščila frizerja user posted image  danes me je pa še dragi presenetil z predčasnim darilom za RD in mi kupil orenk sončna očala. Popldne smo šli na izlet na Dolenjsko, samo škoda ker nas je ujel dež in nisva prišla do Otočca. No pa naslednji vikend.
Smo v CP srečali Babyrok..
CUKRČEK HB da je vse ok, ja ti padci znajo bit hudi.
Lina kolk je Žan fajn videt ko že hodi user posted image

Obleke imamo 80 in 86, 74 je redko katera.
Čeveljčki imamo ene Robeez pa so res fine.
Vodenje za rokice še ne hodi tako da ne prakticiramo.
Spanje čez dan ponavadi spi 2xpo 2-3h, zdaj že eneparkrat samo 1x na dan po 3h.

Sandra 8.zobek 2.8.2008 - je po 14 dneh končno pogledal ven pred kakimi dvemi urami. HB ker ga je res matral.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
2.8.2008 20:50:38   
123a
Čer čvekice...

Komaj sem čakala,da je ura 20 in da jo dam spat,ker današnji dan pa je biluser posted image user posted image user posted image .Ufa se ne spomnim kdaj je bilo tako nazadnje.Nič ji ni pasalo in samo da sem ji obrnila hrbet se je že jokalauser posted image user posted image .Še dobro,da danes dragi ni imel popoldan treninga,ker bi se mi verjetno zmešalouser posted image .
Aja ,da pa ne govorim o včerajšni nočiuser posted image user posted image user posted image Je zaspala normalno ob 20 in potem jo je zbudilo grmenje ob23 in sem rabila 1h da je zaspala nazaj.No in se je začelo zbujanje na 2,3 urceuser posted image user posted image sem ji 20x dala dudo in čaj.Zjutraj sem se zbudila cela zlamana in nenaspana.Nevem kaj ji je,ampak pomoje ji nagaja spodnja dvojkica,ki jo čakamo že 1 mesecuser posted image

Lina31-vidim,da imate vi tudi body iz Okaidi...a so ti ok?Jaz nisem zadovoljna z njimi,ker se raztegnejo kot čigumiuser posted image user posted image user posted image

pediped čeveljčki-sem zadovoljna in ji niso tako preveliki...ampak me moti to,da so tako širokiuser posted image ali pa ima Zoja tako ozko nogicouser posted image

december-ti zavidam nakupovanje opreme...mmmmmm a ni to lušto opravilo?Jah take smo  samo,da nas postaviš v trgovine in smo srečneuser posted image user posted image Moj pravi za Zojo ,se ji vidi da je ženska,ker je v trgovini vedno pridnauser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
2.8.2008 20:55:09   
lemavrica
Še ene par slikic našga fanta:

user posted image  vozi avto user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
2.8.2008 20:57:55   
LINA31
Čer...
končno smo-ste pogledala tudi na RR in kaj napisaleuser posted image user posted image .
123a...body od Okaidija je user posted image user posted image . Nikoli več jih ne kupim. Najboljši so od H&M ali pa Zara, pa še full lepe imajo zdaj jesenske.
Mojmu so čeveljčki Pediped čist ok, ima kar široko nogicouser posted image .

Smo pa bili popoldne na Rudniki v Outletu...kake hude čeveljčke imajo za naše malčke. Res fantastične.l Za jesen od geoxa, znižane tudi do 50%, tako da pridejo cc. 25 - 30 eur. Sploh za punčke jih imajo full na izbiro. Jaz jih nisem kupila, ker nisem imela nobenih nogavičk za Žana in nisva mogla probatuser posted image .
Žan tudi ni spal od pol treh in je ob osmih relativno hitro zaspal. No, naših noči ne bom komentirala. Včeraj je bilouser posted image , sem zamenjala AM pa da vidimo, če pomagauser posted image .

Pa pa

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
2.8.2008 21:25:54   
123a
LINA31-tako kot si rekla,H&M in Zara sta zakon za Okaidi.Joj v Zaro splon nemorem stopit,da nebi kaj kupilauser posted image .Pa če imajo tako lepe stvari.
Pri nas v Celju pa v Geox-u sploh nimajo izbiro čeveljčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa gledala,da moram Zoji kupiti celotno jesensko garderobo,ker pa bo do jeseni vse prerasla.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
2.8.2008 22:27:59   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sem si včeraj za tolažbo privoščila frizerja user posted image  danes me je pa še dragi presenetil z predčasnim darilom za RD in mi kupil orenk sončna očala. Popldne smo šli na izlet na Dolenjsko, samo škoda ker nas je ujel dež in nisva prišla do Otočca. No pa naslednji vikend.

Jah škoda za kopalnico, boste pa vse bolj v podrobnosti premislili pa bo, september bo pa itak vsak čas tuuser posted image user posted image
Drugače pa, ko boste kaj na Otočcu si vzemi čas za eno kavico, da se spoznamouser posted image , sporoči kdaj lahko tudi na ZS....

123a in Sandrauser posted image user posted image user posted image  za 1 korake

LINA31 a vaš pa že tako lepo hodi, ja bravo resuser posted image user posted image user posted image  prav lepo je videti prve septemberčke tako samostojno, da ni rok zadaj, ki jih lovijouser posted image user posted image user posted image

Včeraj smo imeli pregled za potrdilo za v vrtec in smo bili tudi cepljeni proti ošpicam in mumpsu, sem bila kar malo presenečena, ker cepijo za to pri enem letu in ker je zdrav, se je P odločil, da ga kar cepimo, revček je tako jokal, da sem ga komaj pomirilauser posted image

Imamo pa pri 11 mesecih 11200g in 79 cm

Cukrček user posted image  za Aljaža in res HB da je vse ok, jaz tudi skoz kričim, da morajo biti vrata zaprta, pa se mojemu user posted image  še ni prijelo, pol bo pa skotalil se v spodnji "štuk" mu bom pauser posted image user posted image ****

tianna da te potolažim zna biti bela barva tudi hvaležna, se ne vidi takoj prah goruser posted image , pa tudi lepa je, bistvo je pa, da boš mobilnauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ana b

...
Pa še nekaj včerajšnjih dogodivščin: tavelik fant polije sok, ko grem v kuhinjo, po coto in jima obrnem hrbet, Matic z glavo udri v spodnjo polico trip-trap stola, ko ga dvignem, da ga potolažim, ugotovim, da je posračkan in ga grem previt. Med previjanjem tavelik fant skače po postelji in seveda pade s postelje,... Saj zdaj je že hecno, ampak včeraj,.... ne, ni mi dolgčas

user posted image user posted image user posted image  pestro ni kaj, podobno kot pri moji kolegici, ke ima tri fantičke enega za drugim vsi še predšolski, skoz je nekajuser posted image ...

nočko vsem

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
3.8.2008 8:07:05   
LINA31
Jutrouser posted image ,
mislim, da sem po dolgem času prva na user posted image . Žan že spi prvo rundo, ker ob 6 ni hotel nazaj zaspat, kljub temu da je bil fuullll zaspan. user posted image user posted image  Men se na da it nazaj spat, ampak sem nekaj čist polomnjena.
Jutri imava P, ker je tole okrog ust čist nespremenjeno, oz. en dan bolj, drug dan manj. Sploh nevem no. Pa ponoči ga full srbi. Zdaj me pa vse to že full živcira. Sem prav žalostna. Nevem kaj bi lahko bilo. So dnevi, ko nima nič, pol pa full. Enkrat čist rdeče, drugič pa suho kožo, edino kar je, da ni več nič hrapovo, samo rdečicauser posted image user posted image  Si bom začela zapisovati kaj kej je, pa da vidimo.

123a...v LJ bo treba, se splačauser posted image user posted image . če pridete se lahko zmenimo za kavico. Sm hitro hotla zrihtat srečanje, a ne? Se res splača, ker imajo lepe stvari.

Tuser posted image iste, ki ste čeveljčke že kupovale, kolk št. imajo vaši malčki??? Jaz nevem olk mu naj kupim. Glih prevelkih mu ne morem, ker že hodi.

helenav...pogrešam te že. Klara se bo pa res naužila morja.user posted image

user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
3.8.2008 10:50:32   
Emm
Še vedno ste na isti strani od včeraj user posted image se vidi da so dopusti hehe.No vsaj na tekočem sem.Hotela sem se pohvaliti z napredkom mojega pikeca saj je naredil 3 koraka in stoji samostojno kakšne 2 minuti hehe.

Ampak nimam pojma kako prilepit slikice user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
3.8.2008 11:03:52   
lemavrica
Emm slike shrani na http://www.shrani.si potem pa jo kopiraj na forum.

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
3.8.2008 11:13:34   
123a
Jutro čvekice...

Naša noč zopet user posted image je ponoči dobila vročino 73.8user posted image .Nima nobenih drugih znakov(ne smrka,kašlja,je dobre volje??)le kaj bi lahko bilo??Edino kar je ima malo bolj mehko blato,ampak ni driska.Pa nisem prepričana ,da je zaradi zobka ker se še ni videti črtice.Sedaj trenutno spi prvo rundo in ima vročino 73.4user posted image .Pa tako lep dan je zunaj šmrk,šmrk.Mah bomo že potrpeli samo,da se hitro pozdravi.

LINA31-a veš,da sem moju včeraj rekla,če bi se zapeljali do LJuser posted image in je rekel,da lahkouser posted image .Samo mora še videti kdaj nebo imel dva treninga in bomo šli malo v šopinguser posted image .Rada bi šla še pred nedeljo,ker imamo krst ,da lahko še kaj najdem zase.user posted image Za kavico pa sem vedno!!!

Emm-user posted image user posted image user posted image za prve korake

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
3.8.2008 11:38:54   
guppy
Nimam veliko časa...
samo, če kateri prav pride vzorec za vabilo - vem, da ste iskale ideje.

Ni moja pogruntavščina. Nekaj podobnega sem našla na netu in potem sama narisala v Photoshopu.

user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
3.8.2008 11:45:52   
LINA31
O, kako lepo guppy.
Emm-za prve korakeuser posted image user posted image .
123a...upam, da se Zoja kmalu pozdravi.
Jaz pa sem tako besna....na sprehodu sva izgubila čeveljček in ga nisva več našlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
3.8.2008 15:14:20   
Anonimen
Čau punce!
Evo, sem ga dala spati drugo rundo in sem se vzela malo časa za RR. In zdraven mene je banjica sladoleda. Uf, kako paše v tej vročini. Noč ni bla ok. user posted image

Ja tudi jaz mu moram za september kupiti novo garderobo..

user posted image  Cepljenje: Kam cepijo pri 1 letu?

user posted image  Torta za 1. rojstni dan: Kakšne boste naročile/naredile?

Lemavrica: Lep, lep Jaka!! user posted image

Guppy: Super vabilo! Kje pa se dobi ta program Photoshop?

Emm: Čestitke za hojo! user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.