babyrok -> RE: septembrke 4.krog (1.8.2008 10:14:35)
|
Sem že včeraj neki napisala, pa me je ven zabrisal in potem kar nisem spet prišla do rač. ok, kaj berem??? Sandra se bo poročila...eh, še enkrat berem in vidim, da ne boš ti nevesta, vseeno - ČESTITKE in tudi za 1. KORAK - BRAVO, BRAVO December - ČESTITKE (to so nepopisni občutki) lemavrica - super za novo kopalnico, čimhitreje naj delavci opravijo svoje in gredo ven brez vračanja, da nehajo svinjat...to je zmeraj neki boljšga...če le kakšen pride v stanovanje za njimi čistim kao, da ne čistim (pravi naša čistilka v kampu)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Hvala VSEM za dobrodošlico, jaz vas kar malo pogrešam. Na srečanje za 1.RD pridemo. Alburetum je super lokacija. A bo tam? Danes sem po 2 mesecih imela budnico ob 5.30. Zobki nagajajo, zdaj vsi na enkrat ven lezejo, prej smo pa čakali, pa čakali, pa nič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Datumov sploh ne vem, ker vedno opazim, ko se že fejst vidi, saj prej ne pusti nič šarit po ustih. Zdaj mu rase še eden spodaj in eden zgoraj, pa verjetno še nekaj pri strani, ampak ne morem videt. Ja, zjutraj sem mu dala flaško in dozico iz homeopatskih kuglic, ki kar pomagajo, da se pomiri in je zaspal ob 7.30 in še zdaj je vse tiho. Jaz pa že v nizkem štartu čakam, da greva na sprehod. Št. oblekic - 80 je že tesna in kar kupim je že 86 Spanje - 1x dop. (ponavadi 1,5ure) in pop. (1 ura) Vodenje za roke - niti ne ve, da to obstaja, ker ga nikoli nisem prijela in to tudi nikomur ne pustim..."hodi sam" tako, da se prijema za predmete ali pa vmes malo dol sede in se prestavi drugam. Tianna - super igrača. A si jo kupila v BC? Kakšne čeveljčke jim zdaj kupujete? Rok je kar na enkrat vse prerastel. Včeraj sva z Rokom imela športni dan. Najprej sva šla k meni v službo, ker se je šef poslavljal in šel v penzijo. Rok je bil pravi cuker. Priden, nasmejan, z vsemi se je "razumel". No, potem, ker sva itak imela že zmešan urnik, pa še k očkotu v službo in tud tam je blo fajn.
|
|
|
|