NalLa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31 Predvidevam, da ti je šlo na izpitu NaiLA? he, he, ne ravno. Tisto, kar je bilo za obkroževat je bilo kar neki. Tisto, kar pa je blo za izračunat, pa je še kar šlo. Sem se prav na izpitu spomnila svojega brata, ki je imel en izpit 14 dni nazaj. No, logično, da se ni nič učil, če pa je ravno pred tem iz bolnice prišel. In je rekel, da mu je vse zablokiralo, ko je dobil izpit, da je še tam, kjer napišeš ime in priimek mogu poštudirat, kaj naj napiše . No, tko je včeri meni pri eni nalogi. Sem vedla, da sem podobno nalogo 100x rešila, pa kar nisem vedla na izpitu, kaj naj sploh računam. No, sej potem je steklo. Kako so človeški možgani smešni. Mi imamo danes posvetovalnico. Me prav zanima koliko je Lan težek, ker je pravi mali bajsi . Me je že kar mal skrbet to začelo. Moram vprašat, če preveč je tianna lepo se imejte jutri na krstu guppy, moj vikend bo leteči. Jutri grem najprej k staršem na Rakitno, nato pojemo kosilo in gremo k bratu v bolnico. V nedeljo, pa gremo najbrž v Čatežke. A sem narobe razumela, al greste vi tudi? Aja, vmes enkrat bom pa še tebi napisala zs.
|