annie
|
Hello, sem slabe volje, ker spet dežuje ...hujše je kot aprila, pa kdaj bo spet lepo vreme . Sploh nič vozičkat ne moreva Nik spi, pa bi se mu najraje pridružila, ker se mi ni za nič drugega počet, stanovanje je pospravljeno, kosilo skuhano...bova pa najverjetneje popoldan malce spet k tastu in tašči šla na obisk, da nama bo dan hitreje minil, potem pa je jutri vikend, katerega vedno komaj čakam, saj smo takrat vsi 3je skupaj ...čez teden pa je res bolj kritično, ker ponavadi dragi gre v službo, ko še Nik spi in se vrne proti večeru, ko gre Nik spet spat...kaj čemo, takšen je današnji ritem življenja Sandra, mene je tudi vedno strah, sedaj ko se Nik postavlja na noge, da se bo kje udaril, ampak, čeprav je kruto, se na tak način tudi učijo, na žalost . Če bi lahko, bi jaz zraven Nika ves čas stala in ga varovala, ampak na žalost takole ne gre in vsega ne moremo predvidet... en velik zate in za Eneja!!! Pa lep avator imaš ...tvoj Enej mi je res luškan Andreja32 lepe slikice...res ste lepa družinica . Joj, meni bo tudi hudo, ker čas res hitro beži in ena, dva, tri naši malčki, niso več malčki...
|