milan38 -> SEX dilema (12.6.2008 13:31:57)
|
Lep pozdrav vsem. Verjetno tema bolj spada pod Partnerski odnosi...ampak moj/najin problem je predvsem v seksu. Poročena sva dobrih 5 let, imava 2-letnega sinka, vredu stanovanje in OK službi. Problem pa je v najinem spolnem življenju. Oba nisva kakšna sex-maniaka; do sedaj sva seksala dokaj redno; 2-3 x na teden. Zadnji mesec pa sem opazil, da ji sex sploh več ne diši. Sicer nikoli ne odkloni, vendar je v postelji kot deska; noče se poljubljat, noče se gibat...skratka sploh ne sodeluje - in daje vtis, da komaj čaka na konec; ali bolj zgrda "Sprazni se, in me pusti pri miru". Ker imam seveda tega dovolj, sem ji to tudi v obraz povedal. In ker je med razgovorom postala kar malo nesramna, sem postal nesramen tudi jaz. Povedal se ji namreč, da bolj uživam, če si ga vržem na roke, kot pa da izvajam solo akcije na njej, medtem ko ona negibno komaj čaka na konec. Povedal pa sem ji tudi, da ne mislim "drkat" do penzije. Vprašal sem jo seveda, če ima mogoče ljubimca. Vendar zatrjuje, da ne in da me nikoli ne bi prevarala. Ženo imam še vedno rad, da ne bo pomote, ampak situacija žal postaja nevzdržna. V postelji se vedno trudim, da jo zadovoljim, šele nato poskrbim zase - in to ona dobro ve. Sem aktiven športnik in pri svojih 38-tih letih, praktično na vrhuncu svojih moči, ne mislim svojih spolnih potreb zadovoljevat "na roko". Pa še to; Na varanje svoje žene do sedaj nikoli nisem niti pomislil. Ali se še sploh da kaj storiti? Ali naj vztrajam? Jaz enostavno več ne vidim izhoda iz te krize....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|