murkica -> RE: SEX dilema (16.6.2008 9:59:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: softic Živijo verjamem da je to velik problem zate in tudi zanjo, kajti če nekdo sili v tebe ko ti ne paše si slabe volje, jaz imam podobne težave kot tvoja žena, vendar si ne morem pomagat, ker mi enostavno ni do sexa. dobesedno ga sovražim, uporabljam pa tabletke logest in nimam nobene želje. Sedaj bom priklopila na mireni če bo kaj več učinka. Tudi jaz sem imela te probleme. SIcer jaz sem počakala samo 2. meseca in sem takoj prenehala z jemanjem tabletk, sedaj se je vse vrnilo v prvotno stanje oziroma želja po seksu je še večja kot prej, beri:vsak dan, tudi večkrat če bi šlo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Tako, da če tudi tvoja žena uporablja KT, je lahko to možnost, da ji pač ne paše, ker lahko zavirajo spolno slo. Drugače pa res poskusi kaj drugače. Vzemita si čas, kupi kakšno dobro vino in se pač posvetita en drugemu. Morda je potreben samo drugačen pristop. Malo jo povprašaj po željah. Definitvno pa se pogovorita, brez kričanja in odkrito povejta en drugemu kaj si želita.
|
|
|
|