|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SEX dilema
12.6.2008 13:31:57   
milan38
Lep pozdrav vsem. Verjetno tema bolj spada pod Partnerski odnosi...ampak moj/najin problem je predvsem v seksu.
Poročena sva dobrih 5 let, imava 2-letnega sinka, vredu stanovanje in OK službi.
Problem pa je v najinem spolnem življenju. Oba nisva kakšna sex-maniaka; do sedaj sva seksala dokaj redno; 2-3 x na teden.
Zadnji mesec  pa sem opazil, da ji sex sploh več ne diši. Sicer nikoli ne odkloni, vendar je v postelji kot deska; noče se poljubljat, noče se gibat...skratka sploh ne sodeluje - in daje vtis, da komaj čaka na konec; ali bolj zgrda "Sprazni se, in me pusti pri miru".
Ker imam seveda tega dovolj, sem ji to tudi v obraz povedal. In ker je med razgovorom postala kar malo nesramna, sem postal nesramen tudi jaz.
Povedal se ji namreč, da bolj uživam, če si ga vržem na roke, kot pa da izvajam solo akcije na njej, medtem ko ona negibno komaj čaka na konec. Povedal pa sem ji tudi, da ne mislim "drkat" do penzije.
Vprašal sem jo seveda, če ima mogoče ljubimca. Vendar zatrjuje, da ne in da me nikoli ne bi prevarala.

Ženo imam še vedno rad, da ne bo pomote, ampak situacija žal postaja nevzdržna. V postelji se vedno trudim, da jo zadovoljim, šele nato poskrbim zase - in to ona dobro ve.

Sem aktiven športnik in pri svojih 38-tih letih, praktično na vrhuncu svojih moči, ne mislim svojih spolnih potreb zadovoljevat "na roko". Pa še to; Na varanje svoje žene do sedaj nikoli nisem niti pomislil.

Ali se še sploh da kaj storiti? Ali naj vztrajam?

Jaz enostavno več ne vidim izhoda iz te krize....user posted image

< Sporočilo je popravil milan38 -- 12.6.2008 13:34:23 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SEX dilema
12.6.2008 13:44:37   
Majabo
je utrujena, proobremenjena? cez dan imata normalen odnos?
kaj pa krajsi dopust, vikend brez otroka?

ne razumem zakaj sexa ne odkloni, če ji ni do tega

(odgovor članu milan38)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2008 13:55:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majabo

zato ker hoče da je on zadovoljen in da ne bo iskal tega drugje, jaz sem nekoč bila na istem. meni ni bilo pa sem vseen ok pa daj a ne.

(odgovor članu Majabo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2008 13:59:24   
milan38

Utrujena je kakor jaz; oba sva zaposlena. Zaradi najinega "večernega" problema je seveda vse narobe - tudi čez dan.

Bili so že dnevi, tudi tedni brez otroka - vendar to ni rešilo problema.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2008 14:03:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: milan38

Utrujena je kakor jaz; oba sva zaposlena. Zaradi najinega "večernega" problema je seveda vse narobe - tudi čez dan.

Bili so že dnevi, tudi tedni brez otroka - vendar to ni rešilo problema.

kot da mene opisuješ. ampak jaz še zdaj ne vem zakaj do tega pride. v bistvu meni tut ni do seksa, ko pa me moj pripravi sem pa takoj za ampak da bi sama dala pobudo tega pa ni, zelo redko. ne vem zakaj je tako, ampak tvoja žena me spominja name. to pa čist vem kako je, da zaradi večernega problema, je cel dan  v riti.

(odgovor članu milan38)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2008 14:04:32   
pokica_
Kaj pa, če mogoče tiči razlog kje drugje? Vem, da si jo vprašal zakaj je taka do tebe in sklepam, da ti ni nič konkretnega odgovorila, tj. pogovora nista speljala do konca.
Dajta se dokončno pogovort o tem; kaj pa če jo tišči kaj navznoter, mogoče kake osebne težave o katerih se ti ne upa zaupat, ali se mogoče ne počuti toliko privlačno kot leto pred porodom prvorojenca?!
Nevem, sklepam....ženskam marsikaj "hodi" po glaviuser posted image .

In predlagam, da začneš pogovor z razumevanjem in poslušnostjo, da se nebo počutila napadeno z tvoje strani. Tako se ti bo morda bolj zaupala in odprla.
Pa vso srečo!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2008 14:07:07   
zvesta
A je kakšne kontracepcijske tabletke? Meni so ene tako zbile libido, da sama nisem mogla verjet.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2008 14:19:18   
milan38
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

A je kakšne kontracepcijske tabletke? Meni so ene tako zbile libido, da sama nisem mogla verjet.

Da, uporablja tabletke (žal ne vem,katere)...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2008 14:19:50   
Majabo
meni recimo libido zbijajo kontracepcijske tablete user posted image

je depresivna? zenski hormoni so včasih res za pop...
pritiski čez dan so pa pri takih rečeh smrtna obsodba
ampak za partnerja ki ga ljubiš se splača potrudit ne?

kaj pa taktika, da ona pride do tebe, daj ji 14 dni miru (beri no sex) morda se ji prebudi želja....tudi čez dan skušaj bit čim bolj "dobre volje", ne omenaj odnosov sploh, to ji samo nabija občutek krivde

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2008 15:00:30   
Beti S

Pri meni je bilo isto, dovol mi je bilo 2 X na mesec, pol ko sem pa prekilna je pa blauser posted image

Vzamita si en vikend frej, pa pejta nekam ne bit doma. Vzemta si nočitev + kakšen paket savna- jacuzzi.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.6.2008 15:37:52   
Spark
Beti S ima prav. Pojdita nekam in to sama, pa lepo na sonček, pa jo lepo namaži, dotakni se pravih delov telesa, pa se ji bo takoj dal. Razvajaj jo, povej ji kaj si želiš, povprašaj jo kako bi ona hotela.
Pri meni bi palilo.

Upam, da vama uspe.

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.6.2008 15:40:30   
dulcinea

Pri meni je blo isto.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2008 16:04:20   
potepinček
Lahko, da ji po tabletkah potreba upade. Poskusita kaj novega. Nama se je zdelo zelo zanimo, da sva se zvečer zmasirala (z raznimi eteričnimi olji npr. v Loccitanu imajo zelo kvalitetne). To nama je dalo takšno energijo po sex, da se nama je želja ponovno vrnila. Za bolj romantično vzdušje lahko prižgeta še kakšno eterično svečko ali pd. Malo pobrskaj po kakšni spremembi npr. položaja (knjiga Kamasutra). Vsekakor sprememba je dobrodošla.

< Sporočilo je popravil potepinček -- 12.6.2008 16:17:46 >

(odgovor članu milan38)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2008 16:22:37   
Samrela
Poskušaj se jo dotakniti na drugačen način. Npr. že čez dan jo preseneti s kakšnim objemom, poljubom na vrat, dotakni se jo, pohvalijo, ji kaj lepega povej, skratka...nakloni ji pozornost. (Tudi) zaradi takšnih stvari te bo oboževala, ti boš (si) moški njenega življenja in zvečer si bo gotovo želela seksa s tabo. Seks pa ne jemljita kot eno rutino, predvsem pa ti ne "navali" prehitro. Draži jo...., ko bo že mislila, da si tam se malo umakni in jo božaj npr. po hrbtu, pa se spet vrni skoraj nazaj... To jo bo gotovo razdražilo in si te bo neskončno želela. Uporabljaj domišlijo in ji tudi ti povej kaj si želiš.

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.6.2008 16:52:57   
urška
tabletke res zbijajo libido. pa sploh ne veš, dokler jih ne nehaš jest.

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.6.2008 19:31:24   
milan38
OK. Bom upošteval vaše nasvete. Upam, da bo kaj učinka.user posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.6.2008 21:14:32   
*Junona*

Men tudi, bilo je grozno. Js bi, ampak ni šlo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.6.2008 10:22:42   
tehnofil
več ne diši. Sicer nikoli ne odkloni, vendar je v postelji kot deska; noče se poljubljat, noče se gibat...skratka sploh ne sodeluje -

Medtem, ko ima moški lahko spolno razmerje še z drugo žensko dokaj neobvezno in mu to v bistvu lahko prinaša samo popestritev (govorim o večini) pa ženska praviloma spolnost jemlje v povezavi s čustvi. Tako se ji čustav navezujejo na drugega spolnega partnerja, do prvega pa čuti vedno večji odpor tako dolgo, da se ji na koncu gabi vsak dotik.

Tako da, kaj naj ti rečem. Sedaj, drugo pa je zakaj je do tega prišlo, da si je našla drugega.

(odgovor članu milan38)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.6.2008 10:36:22   
mojamura
tudi jaz sem imela obdobje, ko mi ni bilo do sexa, pa nisem jemala KT. pri meni je nastal problem pri nekih nerazčiščenih stvareh, ki sva jih imela s partnerjem. prav krivo sem se počutila, ko on bi, meni je pa rojilo po glavi tisoč neodgovorjenih vprašanj. in ne, nisem imela drugega....še na kraj pameti mi v tistem času ne bi prišla neka avantura iz preprostega razloga....bila sem preobremenjena in sem vedno bila mnenja, da moram biti jaz za vse sama.... a pogovor dela čudeže in upam, da vama uspe.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu milan38)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.6.2008 10:37:12   
majcci
Zakaj pa mi morala imeti drugega, če ji trenutno do spolnosti?
A misliš, da ženski samo takrat ni do spolnosti, ko ima ljubimca?
Je 1000 razlogov lahko zakaj ji ni.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.6.2008 10:46:09   
deja27
ja ta sex ane?pri nama je pa težava,da jez več ali manj delam zvečer do 1h,pol se v pojsteljo zbašem ob 2h ali kasneje,takrat me vedno zamika,da biuser posted image ,pa mojmu ne,ker mora ob 5h ustat,men pa ravno takrat niti podrazno ne paše.jutranja telovadba mi popolnoma nič ne sedeuser posted image ,no kadar sem pa frej,pa tamalčka zgodaj spravim spat,pol pa akcija,samo sedaj, ko je pa spet fuzbal,je pa spet sušauser posted image user posted image user posted image .drugače je bilo pa nekaj časa nazaj enako kot pri tebi,samo,da iz njegove strani.varal me ni,vsaj upam!!!!ker nikamor ne hodi.je bila pa utrujenost največji posrednik tega,pa vrjetno kakšna zaskrbljenost glede kreditov,službe in mene, ker me večina ni zvečer doma in je on mama otroku.probajta si privoščit dopust,da se malo odklopita iz vsak dana in upaj,da bo bolje.ker vem kako ti je.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.6.2008 10:15:54   
milan38
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Tako da, kaj naj ti rečem. Sedaj, drugo pa je zakaj je do tega prišlo, da si je našla drugega.

Saj sem tudi jaz prvo pomislil na to - imaš popolnoma prav; ampak mi je zatrdila, da spada med tistih nekaj procentov žensk, ki kao nikoli ne bi prevarale svojega partnerja.
Roko na srce - jaz pač verjamem statistiki in logiki; torej me ni ravno 100% prepričala.

Mislim, da se bo situacija razčistila v nekaj dnevih.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.6.2008 0:11:22   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: milan38

Na varanje svoje žene do sedaj nikoli nisem niti pomislil.

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče ji manjka mal spremembe. en predlog: dajta sineka v varstvo (babici, teti,...), pripravi ji romantičen večer, pelji jo na sprehod, doma spijta kozarec penine,..... maximalno se potrudi in naredi nekaj "novega" da bo divje in nežno hkrati! (ja, sem pač romantik user posted image )
oprosti, če pa bo tudi tolkrat "deska" pol nevem...user posted image hoče drugačne spremebe???

no POROČAJ!!!!!!!!!!!!! user posted image
pa srečno! user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu milan38)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.6.2008 9:33:27   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

mogoče ji manjka mal spremembe. en predlog: dajta sineka v varstvo (babici, teti,...), pripravi ji romantičen večer, pelji jo na sprehod, doma spijta kozarec penine,..... maximalno se potrudi in naredi nekaj "novega" da bo divje in nežno hkrati! (ja, sem pač romantik user posted image )

quote]

...hja...ko bi le bilo to dovolj, v takem primeru kot ga ima tale gospodič. Največkrat, še zdaleč par svečk in penina nista rešitev....stvari so velikokrat dosti bolj zapletene...na žalost

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.6.2008 9:48:15   
softic
Živijo
verjamem da je to velik problem zate in tudi zanjo, kajti če nekdo sili v tebe ko ti ne paše si slabe volje, jaz imam podobne težave kot tvoja žena, vendar si ne morem pomagat, ker mi enostavno ni do sexa. dobesedno ga sovražim, uporabljam pa tabletke logest in nimam nobene želje. Sedaj bom priklopila na mireni če bo kaj več učinka.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Siol ali T2?
cv3rklic4

Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?

Siol (55%)

T2 (27%)

Drugo (18%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!