Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je s pelati boljš. Sploh poleti. Prepražiš čebulo, daš česen not, tuno čez, mal še precmariš, preliješ z pelati, dodaš baziliko in to je to
|
|
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:29:15
|
|
|
|
ZARA
|
Kompliciraš. - pelati - bazilika, česen, origano, sol - vržeš tuno notri, malo prekuhaš - na koncu vliješ še olivno olje, ko je že ohlajeno - lahko dodaš še kakšno žlico vina Medtem pa testenine zrihtaš. TEK!
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:31:35
|
|
|
|
muška
|
šit nimam pelatov, mam pa paradajz. Može?
|
|
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:32:49
|
|
|
|
ZARA
|
Može, samo ne bo tako dobro.
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:33:09
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz ponavadi oz. vedno delam hladne testenine. Testenine skuham, ohladim. Medtem narežem kisle kumare, paradajz, papriko - rdečo in zeleno, bučke in vso zelenjavo, ki mi pride pod roke. Zmešam s testeninami, zalijem z malo kisa s kumarc ali domačim jabolčnim kisom, dodam majonezo, jogurt. Začinim s soljo in poprom ter malenkost rdeče paprike. Dam še v hladilnik, da se okusi premešajo in se solata fajn ohladi. Pri nas te testenine grejo v promet z nadsvetlobno hitrostjo.
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, moj jih pa nardi z tuno pa kumarcami. Tuno vrže v ponev, žez na majhne koščke narezane kisle kumarce, še eno kislo smetano vrže čez, mal začini in ola Če nimaš pelatov gre tud z paradajzom, sam olupit ga morš. Mislm, dela je kar neki. Pa boljš je z pelati
|
|
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:35:22
|
|
|
|
muška
|
Aha, samo to je pol solata ne? jaz pa rabim za kosilo in mora bit toplo, in ne vem kaj še vse...
|
|
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:36:10
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Aha, samo to je pol solata ne? jaz pa rabim za kosilo in mora bit toplo, in ne vem kaj še vse... Mi mamo to komot za večerjo. Je ful sitostno. In prileže se v vročih dneh.
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne komplicirat. Skuhi makarone, vrž čez tuno pa mal parmezana naribej. Pa bo
|
|
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:38:30
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ma ne komplicirat. Skuhi makarone, vrž čez tuno pa mal parmezana naribej. Pa bo Ja, pa res. Samo kaj, ko sem jaz na dieti. Samo še 6 kil.
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:38:35
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ko se ekstremno mudi, vržem v krop testenine, pokuham, odprem konzervo Rio mare, vržem testenine na krožnik, gor tuno, pa parmezan in ama ama. Sicer pa kot je napisala karin24 - s pelati, baziliko....
|
|
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:39:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ma ne komplicirat. Skuhi makarone, vrž čez tuno pa mal parmezana naribej. Pa bo Ja, pa res. Samo kaj, ko sem jaz na dieti. Samo še 6 kil. Pha....in kuga cviliš.....jaz jih mam še 40 Sanjam makarone tko cele dneve Zdej bo muška kriva če se bom pregrešila
|
|
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:41:57
|
|
|
|
muška
|
he, he , jupi,... v mamini skrinji sem našla ene pol pločevinke pelatov. Zdaj pa hitro odtajat, pa kuhat Ma kak je fajn, ko imaš "izposojevalnico" en štuk niže
|
|
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 13:45:11
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ma ne komplicirat. Skuhi makarone, vrž čez tuno pa mal parmezana naribej. Pa bo Ja, pa res. Samo kaj, ko sem jaz na dieti. Samo še 6 kil. Pha....in kuga cviliš.....jaz jih mam še 40 Sanjam makarone tko cele dneve Zdej bo muška kriva če se bom pregrešila In če shujšaš 40 kil, kaj bo od tebe ostalo Ti si očitno že v možgane ful shujšala, pa se ti kisa.
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 14:57:28
|
|
|
|
pikalonca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ma ne komplicirat. Skuhi makarone, vrž čez tuno pa mal parmezana naribej. Pa bo Ja točno tako sem jaz pred dvema urama naredila. In rezultat? Prazni krožniki .
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 15:36:28
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška malo sem že pozabila Narežem čebulo, jo prepražim, vržem nanjo tuno iz konzerve, malo premešam, popražim, dam gor malo sladke smetane in česen. OK? Ima katera kak boljši recept? Tako naredim tut jest
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 15:43:18
|
|
|
|
majcci
|
Jaz drugače nikoli ne delam testenin s tuno - je ne maram, vendar pa jih delam na več načinov - tako na hitro. Popražim čebulo, česen in nato dodam npr. slanino, suhe salame,... in prepražim. dodam sol, poper, baziliko. Ostalo dodajam po želji - včasih nastane smetanova omaka, včasih bolj paradižnikova.
|
|
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 15:50:57
|
|
|
|
snake
|
jaz dam tuno česen obvezno peteršilj poper....
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 19:45:53
|
|
|
|
Felicita
|
jaz mam najrajše 'študentsko' omako - zmešaš tuno in kislo smetano po okusu (jaz dam npr pol lončka na malo konzervo), mal mleka da se razredči pa na vroče makarone. Če mam pa čas pa popražim čebulco, vržem gor tunino, solim, dodam narezano kapro ali dve, piko česna in mal peteršilja na koncu. njam.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 20:07:22
|
|
|
|
ključek
|
jaz pa fliknem v posodo 2 konzervi tune, dodam mezgo, solim, popram, prepražim za par sekund, zalijem z vodo, prevrem, dodam petrešilj in testenine. hitro in okusno!
|
|
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 20:24:30
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz vzamem ABC sir in smetano za kuhanje, segrejem in dam noter tuno ter to polijem po makaronih..Njemi Pa parmezan čez, če ga imate radi...
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 21:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem zelo lačna in si zaželim kako kalorično bombo, si skuham makarone, na olju in čebuli prepražim konzervo tune, nanje vržem makarone, vanje vmešam pest ali dve naribanega sira (po možnost več različnih vrst) in v vse to ubijem še eno jajce ... vse skupaj mešam na srednjem ognju dokler se sir popolnoma ne stopi in jajce ne zakrkne ... malce se lahko še posoli in popopra in je res odlično! Pa dober tek!
|
|
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 21:27:57
|
|
|
|
sunny24
|
Na olju popražim čebulo, potem dodam tuno in ta malo pločevinko koruze. Skuham polnozrnato pašto, zmešam z omako, dodam še 1-2 sirčka, fajn zmešam da se sir stopi in njami!!!!
|
|
|
|
RE: Kako pripravite testenine s tuno? 11.6.2008 23:14:18
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ma ne komplicirat. Skuhi makarone, vrž čez tuno pa mal parmezana naribej. Pa bo Ja točno tako sem jaz pred dvema urama naredila. In rezultat? Prazni krožniki . Tudi jaz danes ... čez špagete tuno, kislo smetano in koruzo... njami.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?