Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 8:00:39
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni A tam se ni nobena potem zadnjič napopala razen Volge, tam na uni temi ... Koga bi želeli videti ali kaj je že bila? Jaz sem priponala svojo sliko. Karin dovolim, da jo tam "vzameš".
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 8:03:38
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
tudi jaz sem zraven, komu potem slikco?
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 8:03:52
|
|
|
|
puncica
|
mene ne bo na sliki za enkrat, če si pa premislim pa pošljem.
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 10:09:14
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Najbolje, da si damo potem še majice natisniti Saj ti si se tudi tam v uno temo napopala. Sem te že izrezala iz tiste slike in shranila.
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 10:10:18
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ne vem, zakaj imam zadnje čase, ko prebiram RR občutek, da sem na poti proti sladkorni Zakaj? A zato ker ni zgražanja, opravljanja ali kakšnega sumničenja?
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 10:11:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga Najbolje, da si damo potem še majice natisniti Saj ti si se tudi tam v uno temo napopala. Sem te že izrezala iz tiste slike in shranila. prav si naredila. A majic potem ne bo al kako?
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 10:11:56
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ne vem, zakaj imam zadnje čase, ko prebiram RR občutek, da sem na poti proti sladkorni Zakaj? A zato ker ni zgražanja, opravljanja ali kakšnega sumničenja? Ne, ker se imamo spet vsi tako radi Ko da bi novi veter zavel na domačiji
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 10:12:53
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ne vem, zakaj imam zadnje čase, ko prebiram RR občutek, da sem na poti proti sladkorni Zakaj? A zato ker ni zgražanja, opravljanja ali kakšnega sumničenja? Ne, ker se imamo spet vsi tako radi Ko da bi novi veter zavel na domačiji jaz že nimam vseh rada. Samo trpim zdaj nekaj časa, da ne sikam. Bom pa kmalu spet, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 10:37:17
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga Najbolje, da si damo potem še majice natisniti Saj ti si se tudi tam v uno temo napopala. Sem te že izrezala iz tiste slike in shranila. prav si naredila. A majic potem ne bo al kako? Nehaj se zaj... Saj bi bila samo ena nedolžna smešna slika, nič drugega. Pač da se nekaj dogaja.
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 10:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga Najbolje, da si damo potem še majice natisniti Saj ti si se tudi tam v uno temo napopala. Sem te že izrezala iz tiste slike in shranila. prav si naredila. A majic potem ne bo al kako? Nehaj se zaj... Saj bi bila samo ena nedolžna smešna slika, nič drugega. Pač da se nekaj dogaja. Majice so že v pripravi . Na prvi strani bodo naše smešne slike, na zadnji pa volga k sm jo izrezala iz une slike
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 11:04:34
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga Najbolje, da si damo potem še majice natisniti Saj ti si se tudi tam v uno temo napopala. Sem te že izrezala iz tiste slike in shranila. prav si naredila. A majic potem ne bo al kako? Nehaj se zaj... Saj bi bila samo ena nedolžna smešna slika, nič drugega. Pač da se nekaj dogaja. Majice so že v pripravi . Na prvi strani bodo naše smešne slike, na zadnji pa volga k sm jo izrezala iz une slike Kje bo pa moja bela rit?
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 11:07:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga Najbolje, da si damo potem še majice natisniti Saj ti si se tudi tam v uno temo napopala. Sem te že izrezala iz tiste slike in shranila. prav si naredila. A majic potem ne bo al kako? Nehaj se zaj... Saj bi bila samo ena nedolžna smešna slika, nič drugega. Pač da se nekaj dogaja. Majice so že v pripravi . Na prvi strani bodo naše smešne slike, na zadnji pa volga k sm jo izrezala iz une slike Kje bo pa moja bela rit? Desna ritnca na desnem rokavu, leva ritnca na levem
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 11:09:09
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kje bo pa moja bela rit? Desna ritnca na desnem rokavu, leva ritnca na levem Ja, peasda, a misliš da bo ta kos blaga dovolj?
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 11:11:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kje bo pa moja bela rit? Desna ritnca na desnem rokavu, leva ritnca na levem Ja, peasda, a misliš da bo ta kos blaga dovolj? Zbiram predračune za majice z širokimi rokavi, tisti napihnjeni rokavčki k so zdej moderni
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 11:17:31
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kje bo pa moja bela rit? Desna ritnca na desnem rokavu, leva ritnca na levem Ja, peasda, a misliš da bo ta kos blaga dovolj? Zbiram predračune za majice z širokimi rokavi, tisti napihnjeni rokavčki k so zdej moderni Aja, v tem primeru pa se zna zgodit, da bo dovolj placa.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2008 12:16:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 13:29:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pošiljajo, pošiljajo
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 15:24:17
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kje bo pa moja bela rit? Desna ritnca na desnem rokavu, leva ritnca na levem Ja, peasda, a misliš da bo ta kos blaga dovolj? Glede na težave, ki so se pojavile ob mojem predlogu za majice, ga zdaj popravljam in predlagam, da damo izdelat POSTELJNINO
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 15:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kje bo pa moja bela rit? Desna ritnca na desnem rokavu, leva ritnca na levem Ja, peasda, a misliš da bo ta kos blaga dovolj? Glede na težave, ki so se pojavile ob mojem predlogu za majice, ga zdaj popravljam in predlagam, da damo izdelat POSTELJNINO Se oproščam že v naprej, ampak RR bab pa res nočem v pojstli
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?