Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 21:54:30
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ja. Jaz sm dala sliko moje leve ritnice A dam pol jaz desno, pa da primerjama kira je večja, lepša? Dej no Ne bo šlo... Ne morm je stlačit cele v objektiv. Bi mogla met širokokotnega, sam pol bi bla pa prevlka slika za po mejlu pošiljat. Ma gre gre. Mene je dedc iz druzga konca stanvanja slikal pa je pršla polovica not Ma se zjebavam, da ne bo ktera res mislna da bom svojo rit popala Midva mama pa premalo stanovanje za ta podvig.
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 21:58:18
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Pa ve ste noooooreeeee.... Ah, ne.. to pa ne... samo vlke riti imamo. Nekatere... Ne pa take česneke kot ti.
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ja. Jaz sm dala sliko moje leve ritnice A dam pol jaz desno, pa da primerjama kira je večja, lepša? Dej no Ne bo šlo... Ne morm je stlačit cele v objektiv. Bi mogla met širokokotnega, sam pol bi bla pa prevlka slika za po mejlu pošiljat. Ma gre gre. Mene je dedc iz druzga konca stanvanja slikal pa je pršla polovica not Ma se zjebavam, da ne bo ktera res mislna da bom svojo rit popala Midva mama pa premalo stanovanje za ta podvig. Ja jst sm že vedla zakaj hočem tolk velcga
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:06:12
|
|
|
|
Shorty_
|
Karin dej mi na ZS mail pošlji pa dobiš mojo sliko al jo pa iz mojaga albuma skopiraj (v podpisu) mapa frizurca
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:10:20
|
|
|
|
mama54
|
Sem za.
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:10:46
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ja. Jaz sm dala sliko moje leve ritnice A dam pol jaz desno, pa da primerjama kira je večja, lepša? Dej no Ne bo šlo... Ne morm je stlačit cele v objektiv. Bi mogla met širokokotnega, sam pol bi bla pa prevlka slika za po mejlu pošiljat. Ma gre gre. Mene je dedc iz druzga konca stanvanja slikal pa je pršla polovica not Ma se zjebavam, da ne bo ktera res mislna da bom svojo rit popala Midva mama pa premalo stanovanje za ta podvig. Ja jst sm že vedla zakaj hočem tolk velcga Saj midva sva na začetku tudi bela dost vlki flet. Samo moja rit raste, flet pa ne.
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Shorty sem skopirala iz albuma
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:16:49
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Shorty sem skopirala iz albuma kok si ti super Veš sam na tej siliki se ne vidi da sem Shorty
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:19:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Shorty sem skopirala iz albuma kok si ti super Veš sam na tej siliki se ne vidi da sem Shorty Se pa vidi da si še mladiček Lušn mladiček
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:20:44
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Shorty sem skopirala iz albuma kok si ti super Veš sam na tej siliki se ne vidi da sem Shorty Se pa vidi da si še mladiček Lušn mladiček Ja mladček sem pa res ja priznam, pa hvala za kompliment
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:46:23
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz sem tud za..
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:48:17
|
|
|
|
Raho
|
Ne vem, zakaj imam zadnje čase, ko prebiram RR občutek, da sem na poti proti sladkorni
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:49:19
|
|
|
|
lelaval
|
Saj to bi bilo pa tudi hecno, če bi bile na sliki riti uporabnic RR. Pa imamo potem kviz, katera je od katere. Ta je dobra -ja.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.6.2008 22:49:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:50:30
|
|
|
|
mama54
|
Raho, kje je tvoj čeveljček iz avatarja? Pa tako lep je bil.
< Sporočilo je popravil mama54 -- 10.6.2008 22:51:02 >
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:53:41
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Raho, kje je tvoj čeveljček iz avatarja? Pa tako lep je bil. Jaz ga vidim, kristalnega
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 22:58:08
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Raho, kje je tvoj čeveljček iz avatarja? Pa tako lep je bil. Jaz ga vidim, kristalnega Joj oprosti, sem mislila na tista dva svetleča, da ne povem kje
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 23:13:30
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26 jaz sem tud za.. Sej men je vseen, sam tole je čist tipična predvolilna skrita reklama ...
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 10.6.2008 23:14:47
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Raho, kje je tvoj čeveljček iz avatarja? Pa tako lep je bil. Jaz ga vidim, kristalnega Tipičen primer. kristal - Rogaška Slatina. A nisi ti od tam gor nekje' Kolk procentov ti dajo, da jim delaš zastonj reklamo?
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 6:44:27
|
|
|
|
Ronči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Raho, kje je tvoj čeveljček iz avatarja? Pa tako lep je bil. Jaz ga vidim, kristalnega Tipičen primer. kristal - Rogaška Slatina. A nisi ti od tam gor nekje' Kolk procentov ti dajo, da jim delaš zastonj reklamo?
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 6:48:23
|
|
|
|
srki
|
Jaz se moram najprej slikat, ker nimam niti ene slike, na kateri bi bila sama . Karin, priden ta vikend do tebe, pa me boš škljocala, pol pa katera bo boljša. Al pa eno od ritnic, če želiš .
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 6:57:17
|
|
|
|
Lunca1
|
jaz pa nimam nič mojih slik, ker se ne maram slikat, poročne pa ne bi ravno not dajala
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 7:07:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Karin jst ti jo bom tekom dneva dala kr na zs....thx
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 7:09:20
|
|
|
|
Volga
|
Najbolje, da si damo potem še majice natisniti
|
|
|
|
RE: Skupinska slika članic in članov RR 11.6.2008 7:35:15
|
|
|
|
orhideja75
|
tut jaz sem za
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?