lefairyon
|
mislim, da je ta gospa hotela prvotno pomagati s tem, da ti je povedala za službo...sicer nisem študirana, končano imam peto stopnjo, vem pa, da sem v taki situaciji, da bi šla delat tudi v proizvodnjo...sicer delam trenutno za 400€, in ni me sram, ker s tem plačam položnice, nudim otroku kar potrebuje, itd...ni dosti, ampak rajši to, kot pa da bi bila na sociali...pa sem začela prek javnih del za 50000sit ( nekaj čez 200€ v današnji valuti ), pa sem vseeno delala...in bila ponosna, da nisem breme državi...kaj češ...koliko se poznam, da imam ne vem kakšen faks, bi stremela k zaposlitvi, za katero sem toiko časa študirala, bi pa poprijela tudi za delo v proizvodnji, saj je danes brez službe nemogoče (pre)živeti... kar se pa tiče njenih nadaljnih komentarjev, da so njeni otroci ne vem kako uspešni...naj so, če so...HB...če pa niso, pa prvotno sebi laže in drugemu škode ne povzroča...nekateri so pač takšni, da radi poveličujejo, ker so dejansko razočarani nad nečem...kaj češ...sto ljudi, sto čudi... bistvo sem pozabla...obleka naredi človeka samo tistemu, ki ozko gleda...me ne zanima ali si v trenirki ali v večerni toaleti...zame si človek kot drugi...sama ne gledam na to, ker poznam določene ljudi, ki so premožni, pa hodijo v trenirkah kot klošarji, spet druga stran pa nima za položnice, oblečena pa kot dama iz pariza...po sebi gledano, sem dopoldne bogata, popoldne pa klošar, ker se pač preoblečem, ko pridem iz službe...pa tudi ven grem v trenirki...sam lažje je v manjšem kraju, kjer se vsi več ali manj poznamo med sabo...ni pa sploh važno, kakšno imaš izobrazbo in kako se oblačiš...če si človek na mestu je vseeno... lp, nadi
< Sporočilo je popravil leon2003 -- 10.6.2008 14:53:03 >