Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka sandra123, pablo, košuta - v sredo jaz ne morem, sem ravno danes izvedela, da moram staro mamo na nek pregled v bolnico peljat in sam bog ve, kako dolgo bo trajalo. Kak drug dan? Čisto po tiho in neopazno naj odgovorim na "dogovor o dopoldanski " ta teden v CE. Tako kot gajki in košuti tudi meni še najmanj odgovarja sreda. V četrtek gre E sicer za en dan v bolnico, vendar ga bo spremljal ati in si jaz načeloma lahko dopoldan vzamem nekaj časa za čvek. Popoldan pa imamo v vrtcu zaključek. Čeprav naj bi prišli skupaj z otrokom, bom jaz vseeno verjetno šla in to kar sama. Mi je vzgojiteljica rekla naj kar pridem, da bodo pokazali kaj so se naučili, verjetno nam bodo podarili CD s posnetki iz življenja otrok v vrtcu.......skratka, škoda bi bilo zamudit. Mi je pa zelo žal, da se je ta poseg ravno poklopil z zaključkom v vrtcu in naš E ne bo mogel sodelovati . V petek bo pa zopet težje, ker bo E doma in ne gre v vrtec, pa še vprašanje kakšno bo njegovo razpoloženje po posegu. Torej, jaz sem za četrtek dopoldan. Kaj pravite gajka, košuta, sandra123 in seveda še kakšna zainteresirana avgustovka ? Morda pa bi bil celo boljši prihodnji teden, če bi tudi drugim bolj odgovarjalo? Tudi na Mishel nisem pozabila (!!!) Pošiljam ti pozdravčke v porodnišnico in vse dobro ti želim!!! Čez vikend se mi ni nič uspelo usedit za rač. in pošnofat na RR. Joj, koliko ste napisale!?!!! Kako le uspete ob vsakdanjem življenju in 100 stvareh še toliko napisat (!?!) . Super avgustovke, ni kaj!!! Včeraj zvečer pa sem si vzela čas, vse prebrala, odgovorila in sledilo je, da niti ne opmenjam ...kot toliko drugim. Vrglo me je ven, še takrat ko se potrudim večim odgovorit in komentirat....grrrrr. Ja, bo treba shranjevat vmes, ni kaj!!! Skoraj ne moram verjet, da je Sayuri že tako daleč in je njen eden izmed najlepših dogodkov tako rekoč že pred vrati. Ko imaš možnost izbirat najlepši datum v prihodnjih nekaj dneh, takrat pa veš, da gre zares!!! Držim pesti, da bo teklo vse tako kot mora in srečno pot v Rim (oz. tako nekako)!!! Sandra123, istočasno vedno tudi nate pomislim, ker boš tudi ti z dvema kmalu na vrsti. Čeprav menda še ne zbiraš najljubšega datuma, se dan D kar hitro približuje. Košuta, super da ste uspeli z estrihom!!! Sedaj pa naj se le lepo suši, samo tole vreme nič kaj obetavno in dobro ne prispeva k sušenju, kot bi se v juniju že lahko pričakovalo, a ne?! Pa saj tvoj dragi menda ne misli resno, da boš sama pripravila pojedino za 40 ljudi?!??? Daj, naj ti priskrbi pomočnike, usmerjala in dajale napotke boš pa že! Ne vem kakšnega namena je to vaše praznovanje, želim vam pa seveda dober, nepozaben vendar ne prenaporen žur, vsaj zate!!! Gajka, vidim da so se zadeve žečele lepo razpletat in sta že kar dobro poskrbela in veselo nabavljala za svoj naraščaj . Saj, ko se človek loti se skoraj ne more ustavit in upret vsem cart stvarem, ki kar vabijo in jih ponujajo trgovske police. Ampak, najlepše pa je, ko lahko prespiš v "svojem gnezdecu". Čestitke!!! Upam le, da se ti je kašelj kaj polegel in da si z zdravjem na boljšem!!! IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo Je šel dol v kuhinjo, ko je moj ravno zajtrkoval in se je seveda zapičil v jogurt, ki pa je bil že načet, čeprav je bilo še vsaj pol tetrapaka polnega. In bi ga seveda imel čisto zadosti, samo on hoče CEEEEEL JOGURT!! Pa se je ene deset minut drl in po tleh radiral. Samo še tega se je manjkalo. Pol pa si je šel sam izbrat jogurt v hladilnik, seveda spil dva požirka, pa je imel dovolj. Grrrr! Na poti v vrtec pa je bil seveda spet eno samo sonce. Ozziebo - sem se kar malo nasmejala opisanemu dogodku, ki mi je kar poznan. Podobno sceno je naredil Erazem pred kratkim, ko je pojedel en francoski rogljiček. Nato je šel z atijem v trgovino po nek manjkajoči gradbeni material. Ko je prišel zelo kmalu nazaj domov, pa si je zaželel še enega. Pa sem mu rekla, da se mi zdi da ni lačen pa še tik pred kosilom smo bili. Ker je začel s takšno neustavljivo željo, da bo še enega, sem se mislila spogajati za polovico. Ampak kaj hujšega in je seveda planil v grozen jok. Polovica pa ni dovolj, on hoče celega, ker je lačen za celega itd. in sploh ni nehal in se mulal 100/h in celo nekaj grdo brundal zraven. OK, s precej resnosti sem mu dovolila cel rogljiček in ga poslala celega šmrkavega v sobico, da naj razmisli, ker je grdo govoril in upam, da bo jedel kosilo. Kar itak nisem pričakovala. Ampak na veliko presenečenje je prišel čez nekaj časa iz sobice zadovoljen in nasmejan in je rekel, da če je že kosilo?!! Da že zelo čaka kosilo, ker je tako lačen in bo vse pojedel. . In res je jedel in pojedel kot velik, ker je "karakter" iz principa, se mi zdi. Uporabiš resnost, pa te v trenutku malo razjezijo, ampak je vse ena sama prikupnost pri teh naših malih čmrlih. Bom kar poslala, da me ne preseneti tisti ......
|