|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
17.6.2008 9:15:54   
gajka
Pozdravček še od mene!

Uf, danes sem spala kot user posted image ! Mi je uspelo celo do pol 8h poležavat, me ni nič žgečkalo po grlu. user posted image  Mogoče pa ta slezov sirup res deluje ali pa je že bil čas, da se to žgečkanje neha.

Srečanje v Celju - kaj ste za to, da se dobimo na kakšni user posted image  ta teden, npr. v četrtek dopoldan (ob 10h?)? Je katera zainteresirana? Sandra? Pablo? Pa še katera iz celjskega konca? Košuti bo pa treba dimne signale poslat, ker jo je user posted image  preveč zaposlil in nima časa na RR pošpegat. user posted image

Uf, sem pravkar opazila, da sem napolnila že 34 tednov in štartala v 35. teden! user posted image  Hmmm, očitno bo treba res začet z malo bolj intenzivnimi pripravami na user posted image .

< Sporočilo je popravil gajka -- 17.6.2008 9:18:21 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 651
17.6.2008 9:37:37   
tatly
maja_t-tudi jaz mam dr.lukmanauser posted image user posted image user posted image meni je moja soseda ki je g,govorla za to ultivo pa za ono inekcijo ampak se nevem ce bi kaj mela,

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
17.6.2008 9:59:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

sandra123, pablo, košuta - v sredo jaz ne morem, sem ravno danes izvedela, da moram staro mamo na nek pregled v bolnico peljat in sam bog ve, kako dolgo bo trajalo. Kak drug dan?

Čisto po tiho in neopazno naj odgovorim na "dogovor o dopoldanski user posted image " ta teden v CE. Tako kot gajki in košuti tudi meni še najmanj odgovarja sreda. V četrtek gre E sicer za en dan v bolnico, vendar ga bo spremljal ati in si jaz načeloma lahko dopoldan vzamem nekaj časa za čvek. Popoldan pa imamo v vrtcu zaključek. Čeprav naj bi prišli skupaj z otrokom, bom jaz vseeno verjetno šla in to kar sama. Mi je vzgojiteljica rekla naj kar pridem, da bodo pokazali kaj so se naučili, verjetno nam bodo podarili CD s posnetki iz življenja otrok v vrtcu.......skratka, škoda bi bilo zamudit. Mi je pa zelo žal, da se je ta poseg ravno poklopil z zaključkom v vrtcu in naš E ne bo mogel sodelovati user posted image .  V petek bo pa zopet težje, ker bo  E doma  in ne gre v vrtec, pa še vprašanje kakšno bo njegovo razpoloženje po posegu. Torej, jaz sem  za četrtek dopoldan. Kaj pravite gajka, košuta, sandra123 in seveda še kakšna zainteresirana avgustovka user posted image ? Morda pa bi bil celo boljši prihodnji teden, če bi tudi drugim bolj odgovarjalo? Tudi na Mishel nisem pozabila (!!!) Pošiljam ti pozdravčke v porodnišnico in vse dobro ti želim!!! user posted image user posted image user posted image

Čez vikend se mi ni nič uspelo usedit za rač. in pošnofat na RR. Joj, koliko ste napisale!?!!! Kako le uspete ob vsakdanjem življenju in 100 stvareh še toliko napisat (!?!) user posted image . Super avgustovke, ni kaj!!! Včeraj zvečer pa sem si vzela čas, vse prebrala, odgovorila in sledilo je, da niti ne opmenjam user posted image ...kot toliko drugim. Vrglo me je ven, še takrat ko se potrudim večim odgovorit in komentirat....grrrrr. Ja, bo treba shranjevat vmes, ni kaj!!!

Skoraj ne moram verjet, da je Sayuri že tako daleč in je njen eden izmed najlepših dogodkov tako rekoč že pred vrati. Ko imaš možnost izbirat najlepši datum v prihodnjih nekaj dneh, takrat pa veš, da gre zares!!! Držim pesti, da bo teklo vse tako kot mora in srečno pot v Rim (oz. tako nekako)!!! Sandra123, istočasno vedno tudi nate pomislim, ker boš tudi ti z dvema user posted image user posted image kmalu na vrsti. Čeprav menda še ne zbiraš najljubšega datuma, se dan D kar hitro približuje.

Košuta, super da ste uspeli z estrihom!!! Sedaj pa naj se le lepo suši, samo tole vreme nič kaj obetavno in dobro ne prispeva k sušenju, kot bi se v juniju že lahko pričakovalo, a ne?! Pa saj tvoj dragi menda ne misli resno, da boš sama pripravila pojedino za 40 ljudi?!??? Daj, naj ti priskrbi pomočnike, usmerjala in dajale napotke boš pa že! Ne vem kakšnega namena je to vaše praznovanje, želim vam pa seveda dober, nepozaben vendar ne prenaporen žur, vsaj zate!!!

Gajka, vidim da so se zadeve žečele lepo razpletat in sta že kar dobro poskrbela in veselo nabavljala za svoj naraščaj user posted image . Saj, ko se človek loti se skoraj ne more ustavit in upret vsem cart stvarem, ki kar vabijo in jih ponujajo trgovske police. Ampak, najlepše pa je, ko lahko prespiš v "svojem gnezdecu". Čestitke!!! Upam le, da se ti je kašelj kaj polegel in da si z zdravjem na boljšem!!!

IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Je šel dol v kuhinjo, ko je moj ravno zajtrkoval in se je seveda zapičil v jogurt, ki pa je bil že načet, čeprav je bilo še vsaj pol tetrapaka polnega. In bi ga seveda imel čisto zadosti, samo on hoče CEEEEEL JOGURT!!  Pa se je ene deset minut drl in po tleh radiral. Samo še tega se je manjkalo.  
Pol pa si je šel sam izbrat jogurt v hladilnik, seveda spil dva požirka, pa je imel dovolj. Grrrr!
Na poti v vrtec pa je bil seveda spet eno samo sonce.

Ozziebo - sem se kar malo nasmejala opisanemu dogodku, ki mi je kar poznan. Podobno sceno je naredil Erazem pred kratkim, ko je pojedel en francoski rogljiček. Nato je šel z atijem v trgovino po nek manjkajoči gradbeni material. Ko je prišel zelo kmalu nazaj domov, pa si je zaželel še enega. Pa sem mu rekla, da se mi zdi da ni lačen pa še tik pred kosilom smo bili. Ker je začel s takšno neustavljivo željo, da bo še enega, sem se mislila spogajati za polovico. Ampak kaj hujšega in je seveda planil v grozen jok. Polovica pa ni dovolj, on hoče celega, ker je lačen za celega itd. in sploh ni nehal in se mulal  100/h in celo nekaj grdo brundal zraven.  OK, s precej resnosti sem mu dovolila cel rogljiček in ga poslala celega šmrkavega v sobico, da naj razmisli, ker je grdo govoril in upam, da bo jedel kosilo. Kar itak nisem pričakovala. Ampak na veliko presenečenje je prišel čez nekaj časa iz sobice zadovoljen in nasmejan in je rekel, da če je že kosilo?!! Da že zelo čaka kosilo, ker je tako lačen in bo vse pojedel. user posted image user posted image user posted image . In res je jedel in pojedel kot velik, ker je "karakter" iz principa, se mi zdi. Uporabiš resnost, pa te v trenutku malo razjezijo, ampak je vse ena sama prikupnost pri teh naših malih čmrlih.

Bom kar poslala, da me ne preseneti tisti user posted image ......

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
17.6.2008 10:16:25   
sandra123
Srečanje v Celju - kaj ste za to, da se dobimo na kakšni user posted image  ta teden, npr. v četrtek dopoldan (ob 10h?)? Je katera zainteresirana? Sandra? Pablo? Pa še katera iz celjskega konca? Košuti bo pa treba dimne signale poslat, ker jo je user posted image  preveč zaposlil in nima časa na RR pošpegat. user posted image

Meni načeloma zelo odgovarja v četrtek zjutraj, tako, da se kar hitro dogovorimo, ja ali neuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 654
17.6.2008 10:19:18   
Anonimen

Pozdravček še od mene!
Uf, sem pravkar opazila, da sem napolnila že 34 tednov in štartala v 35. teden! user posted image  Hmmm, očitno bo treba res začet z malo bolj intenzivnimi pripravami na user posted image .

Sem tako dolgo pisala, pa še druge stvari vmes počela, da nisem videla tvojega predloga, ki je zelo podoben mojemu user posted image user posted image user posted image . Jaz sem za, če le ne pride do kakšnih neplaniranih dogodkov. Če slučajno iz kakšnih nujnih službenih razlogov ati ne bo mogel spremljati Erazma v bolnico, potem to čaka mene in bom seveda morala omenjeno user posted image in čvek ven spustit. Drugače pa OK! Kje pa bi se dobile? Kar v City centru, Planetu Tuš, morda v Mercator Centru ali pa kar kje v mestu v centru....Predlogi?! Za še kakšen hiter nakup za naše pikce in šnofanje po trgovinah sta primernejši seveda prvi dve varianti. Baby center je sedaj malo prenovljen in preglednejši. Me je kar presenetilo pred dnevi, ko sem zavila tja. Pa saj verjetno to že veste.....
Čestitke za 34. teden user posted image , sicer ti pa tudi jaz kar vztrajno sledim user posted image user posted image user posted image . Pa super za dobro spanje in da se ti je počutje izboljšalo.

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
17.6.2008 10:25:09   
sandra123
Pablo in Gajka kaj če bi se kar v Taverni pri Merc.Centru dobile? Če se 100% zmenimo, bom še Košuto poklicala-imam št.gsm-jauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
17.6.2008 10:26:03   
Anonimen

Tudi Sandri odgovarja četrtek dopoldan, torej četrtek ob 10-tih. KJE? City center ali Planet Tuš? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
17.6.2008 10:26:35   
miškolinček
A je že katera dobila izračun za porodniško? Erin, ti si ga sigurno, ker si med prvimi po roku.
Zanima me če katera ve ali se pri obračunu upošteva samo plača ali tudi regres?

Naty, mene lahko vpišeš zaenkrat na vse tri datume, mi je pa najbolj všeč 11., pa 12..
Se mi zdi da bi nas na petek 11.7. bilo še največ, tudi Zoja Miša bi se nam pridružila, kaj pa ti Tejkaz a lahko tisti petek. Edino Erin bo verjetno bolj težko takrat, ker bo že tik pred rokom,če ne bo že rodila sevedauser posted image .

Punce potrudite se in si vzemite čas zase, to bo zadnjič ko se vidimo pred D-dnevom, pol bomo mele veliko več dela pa še maj časa, se bomo še težje uskladile.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 658
17.6.2008 10:29:06   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Tudi Sandri odgovarja četrtek dopoldan, torej četrtek ob 10-tih. KJE? City center ali Planet Tuš? 

Če lahko zbiram...Planet Tuš, lahko sedimo zunajuser posted image , ali pa Taverna pri Merc.Centru...

Nič, odločita se, jaz moram zdaj za likalnik zagrabit...imam goro perila, ki me že od sobote gleda, pa kar naprej se povečujeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 17.6.2008 10:30:24 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
17.6.2008 10:47:03   
Anonimen
Sem čisto prehitra. Je Sandra že odgovorila. Torej lahko seveda lokacija Mercator center ob 10-tih. Vendar bi jaz dodala moj skromen namig - da ne v Taverni, ampak preko v Santani. Tam lahko tudi sedimo zunaj. Če bi bilo to OK?! Če ste ZA, seveda Sandra obvesti tudi košuto!

In vmes me pokliče še ena kolegica, če smo se s še eno drugo kolegico že kaj zmenile, da se dobimo npr. v četrtek.....user posted image  user posted image  user posted image ....bojo pa to res težka usklajevanja za četrtek in mi dolgčas verjetno ne bo...user posted image ...

Aja, sandra, likalnik pa danes tudi mene čaka. Da o gori nabranega opranega perila niti ne govorim. Se bom mogla potrudit, ker naslednji teden pa zares začnemo usposobljat Erazmo sobico, da se bo čim prej preselil v svoje domovanje in kup perila res ne sodi tja.

< Sporočilo je popravil PABLO -- 17.6.2008 10:57:28 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
17.6.2008 10:54:49   
dojenč
zdaj pa meni več nič ni jasno kako je kaj s temi mojimi datumi, danes sem vstopila v 33 teden, se pravi sem noseča 8 mesecev in 1 teden pa 1 dan .rok pa imam avgusta (4.8 in 11.8)user posted image sploh se vec ne bom obremenjevala, samo se mi zdi malo smešno

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
17.6.2008 11:03:32   
tatly
ali ve katera kako vreme bo drug teden v umagu vreme????

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 662
17.6.2008 11:05:50   
betty
Ojla!
erin pravi, da bo julij vroc in avgust topel. junij pa mrzel???! zadnjic mi je bilo ponoci tako vroce, da sem mojega prepricala ,da nujno potrebujeva klimo.seveda sva narocila taksno, ki tudi greje. se pravi, da bo prisla v postev nekje konc septembra,oktrobra, vse dokler ne bomo zaceli kuriti in bodo radiatorji topli. vse za nasega dojencka - da mu ne bo prevroce in da ga ne bo zeblo :)
Erin - a dodas na seznam + 10 kg! pa pregled 9.7.08. hvala

Skratka - kot ste oprazile se javim vsake toliko... ampak berem vas pa veckrat. pohvale vsem, ki se vam da toliko pisat. meni osebno se ne ljubi. raje berem.

Drage nosecke - uzivajte, tudi jaz bom se posebaj uzivala, kajti v soboto greva na morje za 10 dni! lp :)
Betty

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 663
17.6.2008 11:10:05   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

zdaj pa meni več nič ni jasno kako je kaj s temi mojimi datumi, danes sem vstopila v 33 teden, se pravi sem noseča 8 mesecev in 1 teden pa 1 dan .rok pa imam avgusta (4.8 in 11.8)user posted image sploh se vec ne bom obremenjevala, samo se mi zdi malo smešno

Če si vstopila v 33. teden to pomeni da si noseča polnih 32 tednov in 1 dan, odšteva pa se ti 33 teden.

A zdaj kaj bolj razumeš? Kar sem napisala velja za 11.8., ker imam tudi sama takrat rok.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 664
17.6.2008 11:10:19   
betty

Pula  44 54N   13 55E

min.
max.
vjetar

Utorak
17.06.2008
user posted image
18 °C
64 °F
23 °C
73 °F
user posted image

Srijeda
18.06.2008
user posted image
17 °C
63 °F
22 °C
72 °F
user posted image

Četvrtak
19.06.2008
user posted image
16 °C
61 °F
25 °C
77 °F
user posted image

Petak
20.06.2008
user posted image
17 °C
63 °F
27 °C
81 °F
user posted image

Subota
21.06.2008
user posted image
18 °C
64 °F
27 °C
81 °F
user posted image

Nedjelja
22.06.2008
user posted image
20 °C
68 °F
28 °C
82 °F
user posted image

Ponedjeljak
23.06.2008
user posted image
19 °C
66 °F
28 °C
82 °F
user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 665
17.6.2008 11:12:43   
betty
tatly- vreme bo! upajmo na soncek in ne dez. neke vrocine pa po mojem ne bo. poglej si na vreme-si.com.
lp

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 666
17.6.2008 11:13:02   
tatly
u BETTY hvala!kje si pa to nasla jaz namrec nikjer ne najdem!lepo se imej na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 667
17.6.2008 11:16:19   
betty
www.vreme-si.com

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 668
17.6.2008 11:19:20   
tatly
jah vidim da nebo neke vročine upam da se bom lahko v morju kopala!kam pa gres ti betty*?

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 669
17.6.2008 11:21:26   
naty13
Glede srečanja v KR - lahko izvedemo oba datuma, saj smo čveke čvekaste. Težko se bomo pa uskladile. Meni je konec koncev vseeno.

Zaenkrat v igri datumi za srečanje v KR:
28.6. - Erin, Naty
11.7. - Zoja MIša, Naty?, Miškolinček
12.7. - Tejka, Naty?, Miškolinček

Krysia, Julija08

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 670
17.6.2008 11:23:46   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

Mislm, ne vem kaj tukaj ni jasno. A ti bi kar tako delila 33t s 4t in dobila 8m 1t? Saj je vendar logično da tako ne gre - meseci niso samo po 28 dni dolgi... pa že naspliošno je stemi tedni malo drugače - začetni teden ali 2 se šteje ko sploh še noseč nisi...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 671
17.6.2008 11:24:40   
Vilika
http://www.ringaraja.net/nosecniskikoledar_teden.asp?NKteden=1

aja, še link

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 672
17.6.2008 11:27:54   
andrejaboris
hoj babike!

Za nami je kar prespana noč! Je parkrat kar nekaj v sanjah jamral in imel je celo noč vročino, zjutraj pa ne več! In zdaj je tut nima Hvala bogu! Se lepo igra in danes me je že selo polupčkal, najbolj pa trebušček! Naš Lan je taki cartek!user posted image

Naš user posted image pa je taki razbojnik, včeraj na ctg-ju pa ga je mogla štohat, pa je rekla, če bo user posted image in je rekla, se vidi ko je len.user posted image user posted image Smo se tak nasmejale vse na ctg-ju! user posted image

Sandra likanje ja! JOj kaka gora me čaka. Upam da bo hitro skipela!user posted image

Sayuri, MIshel, katja  mislim na vas. Včeraj je ena mogla ostat v porodnišnici in sem takoj pomislila na vas! Pazite na sebe in svoje user posted image in zdržite! Kak pa si ti cicmic?

Betty uživaj na morju in lepo da se javiš da vemo da je vse ok!

Cebrca ne se sekirat za zlobne jezike zdravnikov! Jaz sem se že davno nehala, ker jih je preveč!No zdaj imam srečo in so do zdaj bili vsi prijazni samo če kdo i pr eni uhi not pri drugi ven! Pa vem da ni lahko, še posebej ko so hormoni na delu!

NIč še kasneje pridem!papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 673
17.6.2008 11:40:31   
Vilika
Hej nosečkice!

Čeprav sem zadnjič napisala da mi paše tako bolj hladno vreme, si počasi premišljam - res naredi ta turobna sivina človeka čisto brezvoljnega.

Sayuri
- nič se nisi javila. Kako je bilo na UZju, kaj ste se zmenili?? Držimo pestke!

Punce v v Celjski P - Mishel, Katja - poročajta kako se imata.

Pri nas doma bomo pa pojutrišnjem zalivali ploščo v mansardi , je pa to en ogromen podvig, in ogromno enih predpriprav, ker spodnje stanovanje mora ostati celo... Si sploh nisem prej tako predstavljala
Jaz sem žal mojemu in ostalim pomočnikom bolj slabo v pomoč. S tem trebuhom sem vsak dan bolj okorna in kar naprej me vleče na RIT. Pripravim kakšno malico, pa kakšno pivce jim nesem, to je pa tudi vse... Še pometat ne morem, ker potem tako kiham, da skoraj popadke dobim.

Saj potem pa malo lubita zvečer pomasiram pa se malo odkupim.

Aja, in tudi mene je včeraj začel trebušček tako srbeti da je za ponort.. Jooj, samo da ne bo kake strije .

Bodite pridne, pa se še kaj probam oglasit - če mi uspe pobegniti fantom

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 674
17.6.2008 12:07:38   
gajka
Srečanje v Celju - torej velja za ta četrtek. user posted image  A ura ob 10h vsem ustreza? Mogoče ob 11h? Meni se urnik za ta teden kar sproti polni in upam, da mi bo vseeno uspelo ob 10h do Celja prit (lažje sicer ob 11h). Očitno sta dve za Merkator center oz. njegovo bližino. Jaz teh kavarn tam ne poznam, ker sem res zelo redko v tistem koncu. Torej Taverna ali Santana? A to je poleg tega centra, v njem ali kaj? user posted image  Sandra, ti pa kar košuto pokliči, če imaš njeno cifro, ker ji mogoče ne bo uspelo te dni na RR prit. A se še nam katera pridruži?

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?