|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
16.6.2008 20:05:32   
Erin
naty, astreauser posted image user posted image user posted image za prenehanje kajenjauser posted image

astrea - saj mene tudi velikokrat hoče premamiti(še sedaj, še huje je pa ko gre moj na čik pa mi pridiši noteruser posted image ) ampak se ne dam, vedno pomislim na malega. Je bila pa kriza na začetku ko sem pila kavicouser posted image samo sem preživelauser posted image Pa sem kadila 12 let, pa je ljubezen do malega premagala vso željo po nikotinu. Upam samo da me res ne bo več premamilo... Sem pa opazila da sem kar "bogata" odkar ne kadimuser posted image user posted image user posted image , prihranim kar nekaj denarčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 626
16.6.2008 20:19:33   
anita goitan
vas samo na hitro pozdravim in zaželim lep večer, jaz komaj čakam jutrišnjega preglede pa 2.mesecih!!! Upam, da je vse ok, vam sporočim vendar bom bolj pozna ker takoj iz KR šibam v LJ h zobarci.
Lep večer

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 627
16.6.2008 20:44:57   
cebrca
nell če ti pogodba poteče pred porodniško se boš verjetno morala prijavit na zavod za zaposlovanje. Porodniško pa normalno urejaš na CSD samo s to razliko da nimaš delodajalca, pa določene pogoje moraš izpolnjevat. Hkrati s tem ti potem tudi urejajo zavarovanje. Če ti je dodatno zavarovanje služba plačevala od tvoje plače, se mi zdi, da se moraš potem z zavarovalnico zmenit, da ga boš plačevala sama! Vglavnem vse informacije dobiš na zavodu za zaposlovanje in na CSD-ju.
Jaz nisem upravičena do porodniške, ampak samo do starševskega dodatka in sem šla danes na ZZZV vprašat, kako je potem otrok zavarovan. Pa so mi rekli, da ne more biti po meni, ampak bo po očetu.
Upam, da sem ti kaj pomagala, sem danes čisto zmedena!

Jaz se vam moram pa malo potožit! Je bil tako čuden dan!
Moja G je na dopustu in jo je nadomeščala druga. Prvič je bila blazna gužva in sem prišla na vrsto uro in pol kasneje kot sem bila naročena. Potem sem bila najprej kregana, ker kao nimam vseh podatkov vpisanih v materinsko knjižico in bi lahko za to sama poskrbelauser posted image user posted image user posted image . Naslednje sem bila kregana, ker v materinski knjižici nisem imela originalnega izvida za krvno skupino, čeprav je le ta jasno vpisana notri user posted image user posted image (meni nič jasno). Tudi pri samem pregledu je bila tako groba, da me je potem trebuh tako bolel, kot bi mi kdo jajčnike paral narazen. Zapičila se je še v moj izvid urina, da je zelo slab (pa je tak kot vedno) in da bom najbrž rabila antibiotike (čeprav mene voda nič ne matra) in moram jutri še enkrat v laboratorij. Potem pa sem ji omenila še to, da zadnje dva dni otročka sicer čutim ampak pol manj kot prej. Potem pa je sledil CTG in še urgentni UZ v porodnišnici, še sestra pri zdravnici ni dobro vedela ali moram prit še nazaj ali grem lahko potem domov. Potem pa je G rekla, da mi bodo na UZ povedali ali ostanem notri ali grem potem lahko domov in čez en teden na kontrolo user posted image user posted image user posted image user posted image , seveda sem kar debelo pogledala, in šla vsa panična na UZ. Tam pa so me HB pomirili, da je vse v najlepšem redu! Vsaj to se je HB u redu izteklo.
Ko pa sem šla ven iz porodnišnice, pa pred vrati marica in vsa družina Strojan z Jelko na čelu hoče v porodnišnico, policaji jih pa ne pustijo! V glavnem čista burleska.
Po vsem tem sploh ne vem, kako sem se potem pripeljala domov, ker sem bila čisto šokirana.

tejkaz oprosti za danes in ker sem bila čisto raztesena, ampak dlje časa ko je trajal pregled in vse ostalo, bolj sem bila zmedena in prestrašena. Obljubim, da bom kakšen drug dan bolj pri sebi! Zdaj sem vsa vesela ker sem doma. Pa upam, da je bila vaša pot zelo uspešna. Ti jutri sporočim, kdaj bom spet imela pregled in se bova dogovorili!

Ostale pa ne mi zamerit, ampak nimam nobene energije za komentirat! user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 628
16.6.2008 20:52:39   
tatly
joj pa sem dobla kopalkeuser posted image user posted image user posted image v mani!!prej sem likala pa sem se po busijo potegnila user posted image user posted image user posted image pa je moja pupika takoj brcnila!mislite da je cutila ali zato ker sem se vstrasla?kak sem nerodna vedno nekaj zajebem....

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 629
16.6.2008 21:02:48   
nell
Pozdravček babike!

tatly sej nisi edina k je nerodna. Js sm tud danes mojmu kuhala kosilo in ko sem toreteline v vodo vrgla, je vse pljusknilo po meni...kot da bi prvič kuhala. In ja valda sm se ustrašla in paniko zagnala...ampak kaj si pa naj, sej bi se to tud drgač lahk zgodilo. V glavnem da ni blo hujšega.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 630
16.6.2008 21:18:47   
ANA_P
nerodnost, od kar me ovira trebuh, mi kar vse nehote pada na tla. Tako da se potem lahko mučim in pobiram. Mislim, da mi prej v 10 letih ni toliko stvari padlo na tla kot v zadnjih dveh mesecih, ko se itak že težko prepognem.

Ultiva, gre katera rodit na Ptuj z Ultivo?

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 631
16.6.2008 21:27:46   
andrejaboris
Samo na hitro! Našuser posted image je vredu! Ima 1820 g in sem ful vesela! Hvala vsem za tolažbo in vzpodbudne besede! ( Kaja, Naty Sandra...) Imela sem ctg in uz in vse kaže super!!!

Je pa naš Lan dobil danes vročino in je čist bogi! Zdaj že spančka in bomo vidli če se bokaj razvilo! Jaz pa tut grem počivat, ker nikol ne veš kaka bo noč!

Papa! lepo spančkajte!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 632
16.6.2008 21:35:06   
bella02
ANA_P, jaz sem se v 1.user posted image čisto pri vsakem kosilu popackala po majici, mi je kapnilo na prsa. Na koncu sem bila že jezna user posted image . Sam sem vedno imela oblečeno majco za doma, ker sem vedela, kaj bo user posted image user posted image user posted image . Zdaj se mi to še ne dogaja, pojma nimam, zakaj.user posted image user posted image user posted image

Erin, naty in asrtea, user posted image user posted image user posted image za opustitev kajenja. Sama se s tem HB nisem ukvarjala, ker nisem kadila. Občudujem pa vsakega, ki mu uspe pustiti cigarete ali pijačouser posted image user posted image user posted image .

anita goitan, čimmanj bolečin pri zobozdravniku, pa user posted image za lepega bušita. Kako fajn se ti pozna črta. Jaz je nimam user posted image .

cebrca, za vsakim dežjem posije sonce. Samo, da sta zdaj ti in user posted image uredu.

Še ena akcija likanja in cunje bodo pripravljene za našega user posted image .
user posted image user posted image user posted image zame user posted image user posted image user posted image . Zdaj grem pa v horizontalo, me mali opomin ja, da mu ne paše v tem položaju. Ali pa si želi čokoladeuser posted image , kdo bi vedel? user posted image user posted image user posted image

Nočka

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 633
16.6.2008 21:39:23   
tatly
ana_p jaz grem na ptuj rodit ampak se nevem ce z ultivo!kaj mas g na ptuju?katerega?

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 634
16.6.2008 22:02:03   
ANA_P
tatly, hodim k dr. Lukmanu. Same pohvale za njegauser posted image user posted image . Po pogovoru z njim in tudi dr. Šučurja sem vprašala v materinski šoli, ultivo kar priporočajo. Čeprav pri pogovoru z babicami, ob ogledu porodnih sob, nisem naletela na neko večjo odobravanje za ultivo. Ampak sem se odločila, da bom poslužala ginekologe, ki tega ne odsvetujejo. Rabiš pa napotnico za protibolečnisko ambulanto, da ti jo tvoj G, poteem se naročiš, nas ima enih par skupaj posvet z zdravnikom ali anestezistom, ki nam vse razložijo, šele potem se tam odločiš, če greš ali ne.

bella02user posted image user posted image user posted image user posted image , tega nisem niti omenjala, se bi mi vse smejale. Meni se to dogaja zdaj v tej nosečnostiuser posted image user posted image user posted image , cela se popackam, ko jem, te pa prvo pade na prsa potem pa še na trebuh. Zao pa sem začela jesti s papirnato sarvjeto okoli vratauser posted image user posted image user posted image user posted image , kot mala beba sem.user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 635
17.6.2008 7:18:50   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Vreme spet za en........user posted image  

Noč je bila razen tega, da dolgo nisem zaspala in da sem mogla spet enkrat vstat za na WC super.  Še kakšen mesec in pol, potem se bodo pa obiski WC_ja zmanjšal.  Sem že alergična na WC. user posted image

nerodnost - tudi meni zadnje čase vse iz rok leti, potem se pa sklanjam in pobiram stvari kot 90-letnik. Ravno včeraj, ko sem sem pomivala posodo, sem špricnila po majici (beri talepi majici) vodo in še olje je bilo, ker je bila ravno ponev, kjer sem zrezke pekla. In zdej je vsa flekasta. Bomo vidli, če bo šlo sploh ven, ko bom oprala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cebrca user posted image . Samo, da se je vse dobro izteklo in da si dobila potrditev, da je z bebico vse ok. Za G se pa ne sekiraj, ker jo ne boš več videla, razen danes,če greš v laboratorij in moraš potem še k G.

pa pa

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 636
17.6.2008 7:35:47   
ozziebo
Jutro, bejbike.
Joj, kakšno grozno jutro! Noč za nikamor, samo premetavanje, pa še ta dež me je spravil v slabo voljo, potem pa še tamali, preden sva šla v vrtec. Je šel dol v kuhinjo, ko je moj ravno zajtrkoval in se je seveda zapičil v jogurt, ki pa je bil že načet, čeprav je bilo še vsaj pol tetrapaka polnega. In bi ga seveda imel čisto zadosti, samo on hoče CEEEEEL JOGURT!!user posted image  Pa se je ene deset minut drl in po tleh radiral. Samo še tega se je manjkalo.user posted image  
Pol pa si je šel sam izbrat jogurt v hladilnik, seveda spil dva požirka, pa je imel dovolj. Grrrr!
Na poti v vrtec pa je bil seveda spet eno samo sonce.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 637
17.6.2008 7:44:12   
ozziebo
Ja punce, nerodna sem pa jaz tudi, in popackana. Tako v prviuser posted image , kot tudi zdaj! Pa čisto povsod se zaletim s trebuhom, vsa vrata so mi premajhna..user posted image

Andrejaboris, upam, da z Lanom ne bo kaj hujšega, ker je prav hudo, če so tile naši pikci bolni.
Cebrca, danes boš imela pa lepši dan boš videla!!user posted image
Bella02, user posted image  za pripravljene stvari!!
Naty, Astrea, Erin user posted image za prenehanje kajenja. Sama sicer nisem kadila, sem pa "odvisnica" od kave, čokolade, zdaj še od RR user posted image , tako da si malo predstavljam, kaj pomeni odreči se razvadi.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 638
17.6.2008 8:04:27   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Naty, Astrea, Erin user posted image za prenehanje kajenja. Sama sicer nisem kadila, sem pa "odvisnica" od kave, čokolade, zdaj še od RR user posted image , tako da si malo predstavljam, kaj pomeni odreči se razvadi.

Saj v nosečnosti lahko piješ kavo - v mejah normale, ješ čokoladp - lahko za dva user posted image user posted image user posted image  in silahko na RR -  ne moreš delat vseh stvari in ti čas ostaja user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 639
17.6.2008 8:10:45   
miškolinček
Dobro jutro še od mene, moram še mal k sebi pridet pa kofe spit, pa mal pojest pol se mi bo jezik razvezal in pridem čvekat.
Pa še prebrat grem koliko se jih je javilo za kavico na Gorenjskem.
Hvala za user posted image ,upam da čimprej prime, ker sem čist povožena,pa še ta vremeuser posted image ,a res ne more nehat deževat,al kaj?

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 17.6.2008 8:11:26 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 640
17.6.2008 8:12:42   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Glede srečanja v KR - lahko izvedemo oba datuma, saj smo čveke čvekaste. Težko se bomo pa uskladile. Meni je konec koncev vseeno.

Zaenkrat v igri datumi za srečanje v KR:
28.6. - Erin, Naty
11.7. - Zoja MIša, Naty?
12.7. - Tejka, Naty?

Krysia, Julija08

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 641
17.6.2008 8:22:25   
sandra123
Jutro...no, pa se je meni končno zgodilo, da se od neprespane noči zaspim, izklopila sem budilko, potem pa panika, ker bi Tina že morala v šoli bituser posted image user posted image user posted image ....ja seveda panika, sva bili obe s Tino v 5-ih minutah urejeni in na poti v šolo...JOJ SEM NEODGOVORNAuser posted image
Hvala zauser posted image , si jo ravnokar kuham, da malo k sebi pridem, potem pa bom prišla nazaj malo počvekatuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 642
17.6.2008 8:30:51   
sandra123

nerodnost - tudi meni zadnje čase vse iz rok leti, potem se pa sklanjam in pobiram stvari kot 90-letnik. Ravno včeraj, ko sem sem pomivala posodo, sem špricnila po majici (beri talepi majici) vodo in še olje je bilo, ker je bila ravno ponev, kjer sem zrezke pekla. In zdej je vsa flekasta. Bomo vidli, če bo šlo sploh ven, ko bom oprala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty, packa siuser posted image user posted image user posted image , malo se hecam, ker jaz nisem nič boljša...poskusi na majčko dat kar jar, pril oz.kar uporabljaš za pranje posode, pa bo šlo venuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 643
17.6.2008 8:38:44   
ozziebo

Saj v nosečnosti lahko piješ kavo - v mejah normale, ješ čokoladp - lahko za dva user posted image user posted image user posted image  in silahko na RR -  ne moreš delat vseh stvari in ti čas ostaja user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj pijem kavo, jem čokolado, pa ne samo za dva, bo imel po moje user posted image  po porodu kar abstinenčno krizouser posted image , pa tudi na RR visim, vsak danuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 644
17.6.2008 8:41:12   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Hvala za user posted image ,upam da čimprej prime, ker sem čist povožena,pa še ta vremeuser posted image ,a res ne more nehat deževat,al kaj?

Mene tudi to vreme čisto zdela, pa mi vsi govorijo kakšno srečo imam, da ni vročine. user posted image  Samo jaz se v soncu čist dobro počutim, sem pač v senci in mirujem. Tole vreme pa še dodatno zbije moj pritisk, ki je zdaj v nos. že tako pod 90.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 645
17.6.2008 8:45:48   
dojenč
jutro še od mene.
hvala za user posted image , kaj se tice nerodnostiuser posted image tice sem prava user posted image .sem se  pa sprijaznila s tem da bo enkrat bolje.najbolj sem jezna ko bi ključi od avta padejo dol, ko zaklepam avto, pa ko ga odklepam, pa ko ga končno zaklenem , pa spet padejo doluser posted image .
kaj se pa tiče moje grde razvade   user posted image (tatly-ana user posted image     za zs, se z vama strinjam)

tatly- saj imas na slikici prikazane kg od  user posted image .lše hvala bogu da neuser posted image .kaj pa tiste, ki kadijo travo,....
sicer pa, vsem ki imate grde razvade, tako ali drugečne želim zdrave user posted image .in mislim da je cas da zaključimo temo o kajenju, ker tukaj nikoli ne moremo biti enotne,ene razumejo manj druge bolj.
naty-sploh nisem jezna vsak ima pravico do mnenja.bi pa rada bila podobna da si bila tako močna,saj ko sem jaz zanosla, sem si vedno rečem, tega še pa konec.
sedaj pa sem rekla, ko se preselimo(še 14 dni, že odštevam dneve) pa gotovo bom nehala kaditi, kajti v stanovanju se nebo kadilo, nebi pa imel srca da bi otroka pustila samega v stanovanju jaz pa bi šla na cik, tako da upam da vam čez 1 mesec sporočim dobro novico.
čez en mesec ja, le katra bo naredila otvoritev rojevanja avgustovk.upam da se še pol kaj slišimo, čeprav več ne bo toliko časa, pa vseeno bomo našle par minutk,sem se resnično navezala na vas.
TATLY-praviš da prideš rodit na ptuj, s kod pa si?

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 646
17.6.2008 9:00:24   
naty13

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Mene tudi to vreme čisto zdela, pa mi vsi govorijo kakšno srečo imam, da ni vročine. user posted image  Samo jaz se v soncu čist dobro počutim, sem pač v senci in mirujem. Tole vreme pa še dodatno zbije moj pritisk, ki je zdaj v nos. že tako pod 90.

Tudi mene sonce in vročina ne moti. le zvečer dol padem, ker sva z Nejcem po cel dan zunej in moram za nemu letat. user posted image  Noge mi zaenkrat ne zatekajo in tudi v prvi user posted image  nisem imela teh problemov.  Notri čepet v takem vremenu je pa groza. user posted image  Če je en dan, še paše, cel teden dež je pa za popuser posted image .  Pa še to je, da mi vsaka sprememba vremena iz lepega v slabo škoduje. Mi tako dol pritiska, da mislim, da mi bo otrok kar sam ven pokukal.

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 647
17.6.2008 9:04:47   
buhtlčk
jooooj, grozne ste!!! en teden ne berem pa čist nov del pa še 25 strani! user posted image
sem na dopustu, jupi! sicer že od včeraj, ampak sem si morala uredit še vse za dopust in porodniško na CSD, pa še par opravkov, toliko da sem prvič v nosečnosti fasala par kapljic krvi (res tri, štiri) in me dragi danes ne pusti niti v trgovino. Ampak sem pa naredila vse. Sej bom pridna dons user posted image . Sm še zmerej v pižami, že od pol7. Ampak sem obupala, ne morem vsega prebrat.
U glavnem, prejšnji teden sem imela pregled - 3.UZ (plačljiv seveda) in naš mali je spet velik, 2kg pri točno polnih 31t. Mogoče pa ovulacija ni zamujala... Naslednji pregled imam 8.7., potem pa menda vsak teden. Kg +18.
Kolk je fino bit doma... user posted image  Glede kajenja - morm še svoj piskrček dodat dojenč :) - sva oba nehala dobri dve leti nazaj. To je bila najtežja stvar v mojem življenju, kadila sem pa od škatle naprej. Tudi do tri. Ampak zdaj je ok. Tako da razumem. Zame je bila edina možnost, da je to edini ''projekt'', ki se mi v tistem trenutku dogaja, ker je bilo potrebno preveč energije. Pa še vem, da ne smem niti enega več v celem življenju, ker eden bo škatla isti trenutek. Ampak zdaj, ko grem mimo kioska, pomislim na snickers :))

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 648
17.6.2008 9:09:57   
buhtlčk
tejkaz mi smo na moj zadnji dan službe, v petek trinajstega :), mal kanapejev pa tortic pojedl, pa mal soka zravn spil, kar v sejni sobi mal pred koncem delovnega dne. Sem pa dobila tud par lušnih stvari za bebico, k se jih bl razveselim kt če bi ble zame (sej so zame, tamalmu je itak vseen najbrž ane)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 649
17.6.2008 9:11:58   
dojenč
buhtlcek-snikers ha,

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?