|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
29.7.2008 16:16:22   
LinaK
Zoja Miša tudi moj user posted image je danes bolj mern! Verjetno je tak dan!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
29.7.2008 16:19:52   
Zoja Miša
Matejchi, Sandra, Anita...saj ne vem kaj je bilo ali mrzel sok ali pol kozarca Lino lade... v glavnem se je zganila, jaz pa v jok od sreče. Joj, že sedaj sem panična mamiuser posted image . A verjetno je res kaj vreme krivo, me tudi glava boli in zob... no bom nehala jamrati, važno, da moja princeska opozarja nase!!!
Voziček bo jutri!!!! Moral bi sicer biti že danes, a jutri bo prav tako o.k. user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
29.7.2008 16:20:40   
kaja02
zoja miša- tudi moja je danes zlo mirna, jo kar naprej žokam pa ne pomaga, vsake toliko časa pa se ji kolca, tak da vem da je vse vredu, mi pa konstantno trdeva trebuh, upam da bo končno akcija, držte pesti

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
29.7.2008 16:22:02   
Zoja Miša
Lina K, bo držalo, ker vsi jamrajo, da je soparno in veliko koga boli glava...  

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
29.7.2008 16:24:43   
Zoja Miša
Kaja02, tudi meni je, pa je magnesol res zakon! Morala bi ga vzeti že ponoči, ko sem se zbudila, pa verjetno ne bi imela vseh teh problemov. Jaz moram zdržati vsaj še 10 dni, da bova dopolnili 37t! Ti pa kar v akcijo! Držim pesti. Javi se nam.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
29.7.2008 16:25:22   
kaja02
a je že kaj inf. o miškolinčku, dajmo punca, dobro opravi!!!!!

erin- a si že napoti v P al počivaš, zgleda da boš res ti naslednja ( mogoče pa se krega za posteljo user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4431
29.7.2008 16:25:56   
LinaK
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Lina K, bo držalo, ker vsi jamrajo, da je soparno in veliko koga boli glava...  

Bojo jutri bolj aktivni!
Panične smo pa pomoje vse. Saj nas vsi opozarjajo, da morajo dovolj gibat in logično, da nas skrbi.
Sej bo kmal to za nami in mislem, da bomo to kr pogrešale!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4432
29.7.2008 16:30:00   
Zoja Miša
Ja res je, mislim, da bom pogrešala ta občutek in migajoči trebušček. user posted image  Tile naši otroci...sploh ne zanm opisati, kako jo imam že sedaj rada, pa je še videla nisem...

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
29.7.2008 16:32:36   
Erin
Jaz sem še kar doma, nič batuser posted image
Sem kosilo skuhala pa sva sedaj z mojim malo poležavala.
Znaki so se umirili le trebuh še otrdeva pa spodaj malo špika...

kaja - držim pesti za akcijo, vem da tudi ti komaj čakaš da user posted image stisneš k sebi...user posted image

Zoja Miša - samo da je mala pomigala user posted image So se naši nagajivci zadnje tedne zelo umirili, kajne? Bo vse uredu, boš videla, pa ni nič narobe če paničariš, prav je, saj boš mati temu otroku. Za koga bomo pa paničarili če ne zanjeuser posted image

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
29.7.2008 16:36:36   
LinaK
kako jo imam že sedaj rada, pa je še videla nisem...

Tud jes, kaj šele bo!

A rodila boš v Trbovljah??

Neposredna povezava do sporočila: 4435
29.7.2008 16:50:49   
Zoja Miša
Res je Erin, za koga pa, če ne za njih!? Skrbi so, ampak vsega so vredni!

LiknK, ja v Trbovljah bom rodila. Tam že sedaj vse poznamuser posted image , želim si, da mi uspe priti tja! 

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
29.7.2008 16:55:42   
LinaK

Res je Erin, za koga pa, če ne za njih!? Skrbi so, ampak vsega so vredni!

LiknK, ja v Trbovljah bom rodila. Tam že sedaj vse poznamuser posted image , želim si, da mi uspe priti tja! 

Potem se pa morda tam srečava! Imava precej skupaj PDP!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4437
29.7.2008 17:00:55   
sandra123
No vidiš,Zoja Miša, včasih pač malo vzpodbude rabijo tile naši sončki....user posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4438
29.7.2008 17:27:50   
Zoja Miša
Res je Sandra!
LinaK, ti ves kako izgledam, pa me pocukaj.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
29.7.2008 17:29:59   
LinaK
LinaK, ti ves kako izgledam, pa me pocukaj.user posted image

Če te srečam, te pocukam, pa bova kako rekle!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4440
29.7.2008 17:34:29   
Zoja Miša
Še nekaj me zanima, koliko je materničnega vrata normalno? Moj je skrajšan na 2cm. Je to ful malo? Je zato mogoče minimalni izcedek, rahlo rjave barve?
Vem, da smo o vsem tem že pisale, ampak dokler se ne dogaja tebi osebno...saj veste...HVALA!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4441
29.7.2008 17:35:21   
sonček85
ERIN:DRŽIM PESTI ZATE.SAJ VEŠ KOT sem ti že napisala na enem forumu,vso srečo in drži sye pa pojdi jutri roditi na vajino obletnico.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
29.7.2008 17:48:15   
ozziebo
Punce, tudi mojuser posted image  je nekam zaspan danes, sem mogla zdajle prav čokolado pojest pa mal vodoravno, da se je mal pretegnil. Ko pa cel dan s tamalim okrig laufava user posted image

Erin, še malo malo malo pa bo..

Kaj pa Miškolinček, pa Nyna?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
29.7.2008 18:07:59   
Anonimen
user posted image  za mojo Tamaro(tamy30) in njenega velikega Martina!

Še kr se mi smeje, tko sm vesela.user posted image

(odgovor članu astrea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4444
29.7.2008 18:16:13   
anita goitan

Še nekaj me zanima, koliko je materničnega vrata normalno? Moj je skrajšan na 2cm. Je to ful malo? Je zato mogoče minimalni izcedek, rahlo rjave barve?
Vem, da smo o vsem tem že pisale, ampak dokler se ne dogaja tebi osebno...saj veste...HVALA!

Ne vem kolk ga je normalno,samo mesec pa pol nazaj je bil moj dolg 5,3cm, če ti kaj pomaga, lahko je pa čist od posameznice odvisnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4445
29.7.2008 18:21:41   
tatly
ZOJA MISA-moja pikica je ze par dni cez dan mirna zvecer pa akcijauser posted image
mi lahko katera opise kako poteka ctg?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
29.7.2008 18:23:36   
naty13
Kako kaj z Miškolinčkomuser posted image  Še nič novegauser posted image  Upam, da že carta. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
29.7.2008 18:24:22   
sandra123
Zoja Miša... toliko vem, da je vsaka meritev MV, ki znaša pod 20mm v zgodnji nos. rizična, ker lahko privede do predčasnega poroda oz. splava, v obdobju kasnejše nos. pa pomeni, da se pripravlja na porod...najprej se začne krajšati MV, nato se začne mehčati in potem odpirati...upam, da sem ti vsaj malo pomagalauser posted image

A o Miškolinčku pa še ni nič novičk????

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
29.7.2008 18:24:23   
Krysia
POzdravček

No, človek malo zanemari RR, pa sta 2 nova avgustovčka tukaj user posted image .
Čestitke Izabeli08 in mali Izabeli, pa očiju tudi user posted image user posted image user posted image
pa čestitke Tamy30 in Martinu, ki ima konkretno težo, in očiju zraven user posted image user posted image user posted image .
Vsem želim veliko lepih skupnih trenutkov in crkljanja, pa da bi mamicam uspelo se še kaj tukaj gor oglasit ...

pa čestitke Sayuri, Lovru in Zari za prvo kopanje user posted image user posted image user posted image - si ne predstavljam, kako dva skopaš, ker se mi zdi, da bom imela že z enim težave ...

No, danes so pa naši avgustovčki leni ... sem prej komaj mojega user posted image prepričala, da je začel migat - sladoledu se ne more upret user posted image user posted image (to ima definitivno po meni ...)

Zoja Miša, logično, da zaženeš paniko, če ne čutiš gibov ... No, ampak tudi ti si svojo princesko prepričala, da se je javila ... Bo jutri ful aktivna, boš videla ...

Kako pa kaj Miškolinček? A katera kaj ve?

Anita ... Krvavec se je tud men zdel en kucelj, pa sem šla zadnjič (kakšna 2 tedna al pa še mal več nazaj) gor, pa ... ni glih kucelj, je kar fajn strm hrib ... user posted image ... popolnoma neprimeren za nosečnice!! Smo nameravali do Zvoha, pa ni šans - smo kar prej zaključili ...

Drugač je pa men danes tako vroče, da komaj živim, pa jutri bo baje še slabše ... nič, klimo prižgat, noge v luft pa čakat na ohladitve ...

No, tako, toliko za zdaj. Pridne bodte, pa ne mi vse v P pobegnit. Tiste, ki ste pa že tam, pa čimprej štručko domov prinest user posted image

Se tipkamo ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
29.7.2008 18:32:24   
Vilika
Še nič novičk od miškolinček? Dajmo punca, go, go go user posted image    user posted image user posted image user posted image

Vidim da vas danes veliko ugotavlja da so naši otročki v bušiju bolj mirni, no in tudi jaz nisem izjema.

Včeraj sem bila v LJ in nabavila še zadnje drobnarije ki jih potrebujem zase in bebicouser posted image . No in po tistem ko sem prišla domov sem naenkrat ugotovila da že dolgo ni bilo nobenega giba.... panikaaaaa... Takoj sem pojedla 2 žloci linolade, pa spila 2 deci mleka povrh in ležat na desni bok... čakala dobrih 5 minutk in se je nekaj malega premaknilo.. potem sem še požokala malo, pa je bil še en rahel gibek.. Tudi jaz sem potem jokala od sreče.

No in danes sem sicer naštela 10 gibov, ampak so tako rali in kratkotrajni da me že fajn skrbelo, sem pa potolažena, ker je očitno res tak dan.

Sem pa danes začela piti tisti čaj iz malinovih listov - bomo videli če bo kaj deloval.

Sayuri - hvala ker nam delaš lušte s svojimi cortki, ti kar pripopaj še kakšno simpatično fotko, jaz bi itak zdaj samo dojenčke gledala user posted image

Zoja Mišauser posted image zdaj pa res počitek.

Erin - mogoče se pa res bliža tvoj trenutek, me prav zanima kaj bo napovedal ta odluščen čep. Srečno že vnaprej user posted image .
Ime
- navihančki, zakladki ali pa res samo user posted image avgustovčki user posted image je tudi OK. user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.