|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
14.6.2008 10:06:41   
sandra123
Jutro punce.....jaaaaaaa jaz sem ravnokar s postelje prilezlauser posted image ...obupna noč...zgleda da mi je eden od user posted image user posted image bolj na želodcu spal, ker mi je sredi noči kar na enkrat kislino gor vrglo in sem skoraj user posted image user posted image user posted image ...komaj sem do wc-ja prilezla...ne vem no...ali sem pa kaj takega pojedla, da mi je obležalo v želodcu...še vedno mi je ful slabo, ampak naspala sem se pa le potemuser posted image ...moj user posted image je šel s Tino k mojemu očetu nabirat češnje, potem pa šiba na poroko in ga cel dan ne bo domauser posted image ...upam, da bo slabost minila, pa da Tina ne bo preveč aktivna danesuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 401
14.6.2008 10:07:29   
Tamy30
dojenc ti kar idi. Voda ne sme biti prevecv topla(whirpooli) pa niti prevec mrzla. Tak da se fajn naplavaj. Za nosecnice je priporocljivo plavanje. Glede tamponov, pa hm, jaz sem svojo ginekologinjo vprasala, pa mi jih je odsvetovala. Tak da po presoji.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 402
14.6.2008 10:53:28   
dojenč
HVALA za navete glede toplic, jsz tud mislim da nebi smelo biti problem, saj se lih nebom kopala nevem kak dost, toliko pa da se malo sprostim, še 1 uro pa grem domov.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 403
14.6.2008 10:54:16   
sandra123
Dojenč...uživaj še namesto meneuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 404
14.6.2008 11:00:39   
cebrca
Še druge stvari urejam na računalniku, pa sem vas prišla malo poškilit. Pa vidim, da je kar zatišje, sem tako okupirana, da sem čist pozabila, da je že sobota.

sandra user posted image user posted image user posted image se mi vedno bolj smiliš, imaš tako redke noči, ki ti minejo brez problemov. Meni bi se že malo mešalo, če bi tako malo spala kot ti! Še malo zdrži, pa bo bolje ?! ali samo drugače?! Še za enega si ne predstavljam kako bo, ti pa boš imela še Tino zraven. Želim ti, da bo user posted image toliko bolj priden in se boš lahko bolj oddahnila!
Sem včeraj mislila nate in na sayuri, ko je v MŠ govorila, kako se doji dvojčke!user posted image

Porod in bolečine zadnje čase mi gre že rahlo na živce, ko me vsi okoli sprašujejo če se kaj bojim poroda. Priznam me je strah, po drugi strani pa bi se rada čimbolj sprostila in sploh ne razmišljala o tem. Ker grem prvič, tako ali tako ne vem kaj naj pričakujem. Najraje poslušam sosedo, ki ima že štiri (tri punčke in fantka), ki vsa z navdušenjem govori, da se je šla ona v porodnišnico spočit! Kar bo bo, kot je že ena napisala, da ni ne prva in ne zadnja ki bo rodila. Sicer mate pa spodaj neki za tolažbo!

Sem slučajno zajadrala na stran radia HIT. Če hočete vedeti kaj je to bolečina malo poškilite na filmček Pečota! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.radiohit.si/

Jutri se pa vidimo a ne!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 405
14.6.2008 11:02:59   
cebrca
Srečanje Ljubljana

15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00

cebrca  bom 100% ob 16h tam, kaj bom oblekla nimam pojma, trebuščka pa ne boste mogle zgrešit!

Zoja Miša - ned
m@j@
majah  -
ned
Krysia - ned

Glede na prijave, srečanje 100% v nedeljo! Točno se zmenimo v soboto.

Upam, da bodo še kakšne prijave padle! Če pa ne pa lahko pridete brez prijave!

Evo tiste, ki ste v dvomih, kje je Čolnarna v Tivoliju! Pa kliknete prikaži na zemljevidu in se potem lahko poigrate s karto. Parkira se po moje lahko v Tivoliju na parkirišču ali pa v Rožni dolini, ker v nedeljo ni toliko študentov v LJ!

http://www.ljubljana.si/si/turizem/ljubljana_az/52007/podrobno.html

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 406
14.6.2008 11:04:43   
andrejaboris
Hoj babike!
Jaz bom tut dans spet sama z Lanom, je pa hvala bogu ful pridn in kar razume, da je mami utrujena!!!user posted image
Najin ati pa je šal na neki nogometni turnir, pa bog ve kdaj ga bo konec. Upam da bodo čimprej izpadliuser posted image user posted image user posted image SEm prijazna kaj?!

NO zdaj grema malo ven, preden se ulije. Jaz pa imam že poln ... tega vremena!!! Kaj letos ne bo poletja al kaj?!

NIč pridem še pol pogledat če ste danes tut čvekice! papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 407
14.6.2008 11:35:30   
dojenč
cebra-tudi meni že gre na živce ko mi vsak vpraša, te je kaj strah, kdaj greš,Komaj?nevem ali sem tečna jaz ali kdo drug.
vceraj so nam v materinski šoli povedali, da imamo pravico do obiska patronažne sestre na domu, preed porodom. in pa da bi morala imeti vsaka firma, urejeno humanitarno...nevem kako se rece sem pozablauser posted image  ki ti pripade če si več kot 3 mesece v bolniškem stalezu, dobiti bi morala okrog 500 € tako da punce pozanimajte se v upravi vaših služb.za vse javne oz,državne službe vem da to imajo urejeno-
sandra-upam da ti cimprej mine, in da bo vse ok.nj pa te potolažim, tudi jaz ne spim po noci,-grema na kavouser posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 408
14.6.2008 11:40:05   
sandra123
Dojenč...se dobiva na pol poti????user posted image user posted image user posted image To bi moj dragi buljil, če bi sredi noči šla od domauser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 409
14.6.2008 11:41:08   
cebrca
sandra a misliš da bi opazil, če bi trdno spal?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 410
14.6.2008 11:42:35   
sandra123
Itak, da ne bi opaziluser posted image user posted image user posted image , bi blo pa zjutraj malo čudno, če me ob 5-ih ne bi blo domauser posted image user posted image user posted image - po mojem bi mislil, da sem se peljala v porodnišnicouser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 411
14.6.2008 11:44:36   
cebrca
Moj user posted image je pa zadnje čase prav bogi, ga samo še strašim (nehote)! Sem ravnokar gledala filmček o previjanju, pa na koncu začne otroček jokat. Moj je pa priletel iz dnevne sobe kot bi ga izstrelil kaj je narobe z mano! user posted image Čeprav je bil čisto prestrašen sem se kar topila zaradi take pozornosti! user posted image user posted image user posted image za našega user posted image , očitno antene za nevarnost dobro delajo! user posted image user posted image user posted image

Mojega bi po moje kap zadela, če me ne bi nikjer našel!

< Sporočilo je popravil cebrca -- 14.6.2008 11:45:40 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 412
14.6.2008 11:45:32   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

sandra user posted image user posted image user posted image se mi vedno bolj smiliš, imaš tako redke noči, ki ti minejo brez problemov. Meni bi se že malo mešalo, če bi tako malo spala kot ti! Še malo zdrži, pa bo bolje ?! ali samo drugače?! Še za enega si ne predstavljam kako bo, ti pa boš imela še Tino zraven. Želim ti, da bo user posted image toliko bolj priden in se boš lahko bolj oddahnila!
Sem včeraj mislila nate in na sayuri, ko je v MŠ govorila, kako se doji dvojčke!user posted image

In kako se jih hrani??? Meni ni čisto jasno, kako bom dva hkrati dojilauser posted image ...
Včasih me pa kar malo panika zagrabi, ko pomislim na to, da bom sama doma s 3-mi otrociuser posted image
Sem malo boljše zdajle, nisem šla bruhat, čeprav sem bila čisto na meji....zgleda, da prihaja težko obdobje, ki pa HB ne bo več tako dolgo trajalouser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.6.2008 11:48:26 >

Lp, Sandra

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 413
14.6.2008 11:51:32   
cebrca
Uradno se reče pološaj nogometne žoge (mislim da) (tako kot v ameriki nosijo žogo pri ameriškem fuzbalu). To je tudi položaj dojenja če rodiš s carskim rezom, ker imaš trebušček prost. Pod vsako roko si daš blazino, na blazino položiš dojenčka tako, da ga imaš pod podpazduho in njegove nogice gledajo proti tvojemu hrbtu! Z zunanje strani (hrbet otročka) pa objameš z roko in ga nežno stisneš k sebi. Najbrž je najbolj praktično, če se ti namestiš, oči ti pa otročke položi na blazine!

Upam, da sem kolikor toliko razumljivo napisala!

Neposredna povezava do sporočila: 414
14.6.2008 11:55:28   
sandra123
Zelo dobro si napisalauser posted image ...saj se mi je zdelo, da se kako drugače itak ne more zadeva izvajatiuser posted image ...samo, kdo mi bo pa otroka k prsim dajal, ko bo šel mož nazaj v službouser posted image Me kar malo zaskrbi...že enega je na začetku prava umetnost pravilno namestiti v položaj za dojenjeuser posted image , kaj šele dvauser posted image ...Tina je še malo premajhna, da bi mi pri tem pomagala, ampak ritke bo pa lahko previjala user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 415
14.6.2008 11:59:39   
naty13
Dojenč uživaj na oddihu v toplicah. user posted image

Sandra vedno hujše so tvoje noči. Saj bo kamlu za nami. Glede hranjenja dvojčkov ti pa ne zavidam. Že, ko v filmih vidim, ko enega zrihtaš in potem drugega že spet prvi kaj zahteva...... Upam, da jih bo Tina kaj zamotila in držala kakšno flaško, da ti bo vsaj malo v pomoč. user posted image user posted image user posted image

Kot vedno je bolj zatišje tu gor ker je vikend.
Meni je dopoldne minilo kot bi mignil. Nejc se je super fino zamotil in igral, ko je vstal zjutraj, tako sem jaz lahko natipkala tri strani diplomce, ki sem jih prejšnji dan in včeraj napisala na papir, ko je mali spal. user posted image user posted image  Pa testo za palačinke sva skupaj naredila. Potem sta šla z atijem po kruh, da smo vsaj pozajtrkovali skupaj. Potem pa sta prišla moj ati in brat s punco in ura je kar šibala. user posted image

Anita in danes je moj ati prinesel Nejcu celo škatlo Kinder Pingvin, tako da lahko mal prideš na malico. user posted image user posted image
Tejka boš imela vsaj en fajn dober pregled zdaj, ko si to alergijo staknila. Te je G. HB kar resno vzel. user posted image  Je pa čas, da bomo že kar me rojevale, maaaaaa. Pa vedno sem mislila, da bo Sandra prva, nas je pa Sayuri kar tako presenetila.

Zdej bi bilo pAa fajn, če bi knjige v roke vzela, imam čez 14 dni izpit, pa mi ne diši preveč. Moja zadnja možnost pred porodom, potem avgusta ne bo nič. user posted image

Lepo se imejtein uživajte kjerkoli že boste.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 416
14.6.2008 12:09:36   
sandra123
Naty, malo moram potožiti, da nič ne spim, se kar boljše počutim, ko potem še katera pove, da ima iste težaveuser posted image ...sicer pa ni tako hudo, se pa spomnim, da je tudi Sayuri enkrat vmes napisala, da ji je spet ful slabo - zgleda, da dvojčki še dodatno pritiskajo na notranje organe - pri Tini nisem imela nobenih takšnih težavuser posted image , spala sem kot angelček celo nosečnost, slabosti sploh ni bilo, nobenih krčev....skratka do 35.tedna je bilo pri nos. s Tino vse ok, potem sem pa v bolnici pristala zaradi nos. popadkov, ki so bili tako izraziti, da niso več vedeli zdravniki, ali so ta pravi ali ne in so me do poroda obdržali v bolniciuser posted image ...

Pridno se uči, jaz grem zdaj s Tino v trgovino, da kupim nekaj za kosilouser posted image

Sayuri, kako si kaj??? A tebe še vedno kdaj mučijo slabosti??? Upam, da uživaš s svojima princema in da ne razmišljaš preveč o naslednjem tednuuser posted image ...kaj pa datum 24.6. za porod- tik pred praznikom??? Niti ni tako slab dan - si naslednji dan potem prostuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.6.2008 12:12:30 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 417
14.6.2008 12:10:13   
cebrca
sandra nas je v MŠ tolažila, da po določenem času se vse zadeve ulavfajo in da po njenih izkušnjah, ko hodi kot patronažna po domovih, so tiste mamice, ki majo dvojčke prave mojstrice v dojenju! Pa še Tina ti bo z veseljem priskočila na pomoč, kjer bo lahko!
Bomo primerjale izkušnje po nekaj mesecih ko se bomo ulavfale, pa boš videla, da boš ti lažje dva dojila kot pa jaz enega! user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa je treba kakšno kosilo skuhat, čeprav je tak dolgočasen dan! Se tipkamo še zvečer!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 418
14.6.2008 12:14:45   
dojenč
zdaj pa grem domov....mejte se pa pazite na user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 419
14.6.2008 12:19:14   
dojenč
sandra pol pa velja, na pol potiuser posted image user posted image
res si ne znam predstavljati da bi 2 rodila, amapk nič se ne boj me vemo da boš ti to zmogla, in se boš cez 2 meseca norčevala iz nas, kako da to ne vemo če je tak en foh-preprosto.ti zmores vse, tako da se s tem ne obremenjuj, kaj pa ce bi imela4-tvorčke

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 420
14.6.2008 12:44:17   
m@j@
cebrca...mislim, da mene ne bo na srečanje. Imam tak išias?, me boli noga, da kar klecam in si ne upam privoščiti vožnje v Lj. Mi je ful hudo. Morda pa kdaj drugič.

Lepo se imejte, kljub vsemu, pa še malo name pomislite.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 421
14.6.2008 13:05:54   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: vika1

Punce,ajde prosim povejte,kak se vam zdi ime (za našouser posted image ) Vana Pia?

Lepo imeuser posted image user posted image user posted image

--------------------------------------

Dober daaaaaaaaaanuser posted image

No dans sem malce boljše volje ker sem mojega končno malo k delu spravila. user posted image Sva se zmenila da dans on kuha samo mislim da mu bom kar pod prste gledala in pomagala, če hočem bit sitauser posted image

dojenč - mislim da greš lahko v toplice, zakaj ne? Privošči si in si odpočij.user posted image Le vroče vode se izogibaj.

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 422
14.6.2008 13:08:11   
naty13
Erin, a si ga zalila namesto rožic, da mu je pomagal? user posted image user posted image user posted image  Mal heca. Kaj pa bo dobrega skuhaluser posted image

Jaz sem knjige kaj hitro vgrla v kot. No, nekaj sem naredila.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 423
14.6.2008 13:23:55   
andrejaboris
Hoj!

Jaz se tut spravlam kuhat pa še zaj ne vem kaj bo poleg juhe. Nekaj že. To je ful tečno ko sma z lanom sama in res ne vem kaj naj pripravim za naju.

Sandra veš kak pravijo: Vse se da če se hoče! Jaz si nisem znala predstavljat kak bo z enim, pa je šlo! Zdaj bom ap tut mela dva navihanca doma. Lan še je tut tak cartek in zadnje dni ga neka ne vem ipika al kaj grabi in kar brez razloga začne tečnarit in jokat, pol pa se umiri in kot da nič ni blo! Upam da ga bo minlo!

Jaz bi tut šla v terme pa ne upam ko imam tak nonstop težave z vnetji in glivicami in izcedki in se bojim da bi lahk blo še slabše. Kaj mislite?

Grem kuhat!papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 424
14.6.2008 14:07:44   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Sandra veš kak pravijo: Vse se da če se hoče!

Andrejaboris...saj vem, da bom zmogla...sem že kaj hujšega dala čez...(tiste, ki ste brale moje daljše izpovedi veste o čem govorim)...pa vseeno včasih čutim v trebuhu tiste metuljčke, ki pričajo o nervozi...upam, da se bo Tina hitro sprijaznila z dvema user posted image user posted image , ko bosta prišla na svet...zdaj je bila 7.let ona središče pozornosti, pa upam, da je ne bo kakšno ljubosumje dajalouser posted image ...Zadnje čase ima neke udarne izjave, dejanja, da me včasih res zaskrbi, kako bo potem...
Moji hormončki so danes spet čisto ponoreli...sem prava cmera zadnje čase, zgleda, da še malo vreme prispeva k temu, da se user posted image za vsako malenkost - kot pubertetnica user posted image user posted image user posted image ...sva se z user posted image nekaj pogovarjala, jaz pa potem takoj v user posted image user posted image user posted image ...
Danes me čaka spet likanje, pa še za moja user posted image user posted image bom danes začela prati cotke...se bom malo razvedrila, ko jih bom likalauser posted image

Ker mi je dvd player "crknil", bom zdajle Tini kar na računalnik naštimala eno pravljico, da bom imela malo miru in da bom lahko skuhala kosilo in likala v miruuser posted image ...tako, da me kakšni 2 urci ne bo z vami, ker bo moja princeska zasedla predsedniški stolček...
Lepo se imejteuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.6.2008 14:12:40 >

Lp, Sandra

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?