Zoja Miša
|
Kaj delate babike, da je tako vreme!? Mraz je, a ne?! Sem bila pa danes tako pridna, da sem še vedno v službi! A bolje da pišem sedaj, ker ko pridem domov, se mi ne da računalnika iz torbe vlečt in se priklapljat. Sploh pa danes, ko se mi zdi, da se bom samo v kovter zavila in pred TV. Sayuri, lepo da si doma, ampak kar otvorila boš sezono z rojevenjem avgustovk!? No, važno da sta tvoja dva zdrava in da bo vse o.k., kar pa itak bo! Čvekaj tale vikend malo z nami, me pa bomo potem že mislile nate in ti pošiljale same za srečo! Tejkaz, ti važno, da je sedaj bolje in da je za tabo! Pa drug teden še zdržiš, potem pa uživaš in nas ne strašiš z zatekanjem in alergijami! Eva je pa prava šefica, ni kaj! Sandra, sem točno en teden za tabo. Stopila sem v 30 teden! Ryssa in Matejka, dober šoping! Tatly, tvoj dojenček je očitno vremenski. Se je kar skril, ko je tako vreme! In če si srček poslušala, mislim, da le nabira moči, da te močno brcne! Vilika, za takšne lubeke! Hormoni delajo, ni kaj. Jaz sem tudi nerodna ko . Cebra lepo da si se javila, a še sedaj ne vem, a naj pridem v nedeljo? No, bom kar prišla in ti mi moraš prinesti kremice, boš?! Erin, je prav da se kaj pokažeš. Da se ne bo Natyna napoved uresničila, da nas boš kar zapustila. Imejte lep vikend (no, naredite si ga, glede na sranje zunaj ) in nekatere, se vidimo v nedeljo, ne?!