Maja T.
|
Jutro! Suzili dobrodošla doma , kaj v UKC si rodila? Joj, ko bi vedela, bi te poiskala. Mi smo tudi prej prišli na svet in sem bila v Mariborski P. Naša Zara je bila na intenzivni in v inkubatorju 24 ur na opazovanju, HB je bilo vse ok. V kateri sobi si ležala?, jaz sem v 13. Kaj te je imela sestra Mateja čez? Videla sem kar nekaj mamic z dvojčki, mogoče sva se celo pogovarjali, tista je bila v sobi 1. Ana_P kako si lepa , meni se je tudi ponesrečilo in sem dala velike slike gor, se je vse videlo, vsi podatki, hmmmm , kaj češ, se zgodi. Zoja Miška za sobotni prihod domov, pa res počivat, da počakate do 37 t., se pri vsak dan pozna, ki ga preživi v bušiju. Jaz sem se tako sekirala, ker smo bili tako mali, HB pridobiva na teži, še malo preveč , se hudega, samo da nam naša mala raste , zdaj je že skoraj 2500 g. Sandra hvala za . Sayuri jaz sem komaj zdaj opazila, da imava isto ime za punčko . Vsem dobro na pregledih . Pod nujno bi morala k frizerju, pa se mi ne sanja, kako naj izvedem, sem ponavadi pri frizerju več kot 2 uri, ker me barva, Zara pa je na 2 uri ? Nekaj bo treba naumiti...