|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gelirani nohti - noge
9.6.2008 17:32:23   
natasarobi
A se lahko naredi gelirane nohte na nogah user posted image  In če je - kje?

V enem kozmetičnem salonu sem vprašala pa so rekli da ne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gelirani nohti - noge
9.6.2008 17:35:52   
tinčica
jaz sm se dons naročila v estrada studio...lj imajo salon tud v domžalah

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2008 17:46:46   
Anonimen
A ve to resno? user posted image Dolgi nohti na nogah? user posted image

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2008 17:54:38   
Anonimen
hehe, se podpišem pod ribicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2008 17:55:28   
natasarobi
Ne dolgi, ampak normalni.

Mam grozne nohte na nogah, da redko obujem zelo odprte čevlje. Večkrat sem bila že na pedikuri pa se mi nič ne popravijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2008 18:04:19   
tinčica
ribica niso dolgi ampak normalni samo da je gel čez..in zelooo lepo izgleda...

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2008 18:30:58   
jakaracman
Ja to je recimo primerno za glivične nohte.Vendar problema to ne bo rešilo, to je za krajši čas, da sploh lahko obuješ odprte čevlje.Delajo pa tudi v Lassni pri Nami.Ne gre pa za dolge nohte, samo prekrijejo tvoje nohte.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2008 21:07:00   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Ja to je recimo primerno za glivične nohte.Vendar problema to ne bo rešilo, to je za krajši čas, da sploh lahko obuješ odprte čevlje.Delajo pa tudi v Lassni pri Nami.Ne gre pa za dolge nohte, samo prekrijejo tvoje nohte.

Za glivične? Za glivične je potrebno najprej zdravljenje in potem šele nohti. Pod gelom se namreč prav dobro godi glivicam. In ko se enkrat odločiš da je dovolj z gelom, si lahko hudo negativno presenečen nad svojimi nohti, če niso bili zdravljeni 

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2008 21:18:17   
Taši*
Jaz sem jih imela lansko poletje. Vizuelno bila zelo zadovoljna, ampak vseeno nikoli več. So se mi tko zažirali ob straneh v kožo, da sem mislila, da bom umrla, znebit se jih pa skor mission impossible. Ampak to zna bit problem mojih prstov, ne splošen problem katerekoli. Če te zanima, ti lahko na ZS povem, kdo mi je naredil. Je pa v LJ.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2008 21:21:18   
goda13
Tudi za glljivične nohte obstaja gel, sam jih je treba prej vredu zbrusit, pol pa šele gel, ki ti tudi zdravi gljivice.

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.6.2008 21:43:05   
jagoda
Jaz jih imam - super zadovoljna. Sem jih imela lani celo poletje in jih bom letos spet. Če si iz celjskega konca, ti povem kje jih delajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
9.6.2008 21:47:04   
Anonimen
kolk pa ta zadevšna stane? Pa je tut treba hodit redno štimat na vsake 14 dni oz. 3 tedne?

(odgovor članu jagoda)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
9.6.2008 21:51:51   
natasarobi
Lahko je za Lj. z okolico in Kranj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.6.2008 21:53:10   
tinatona
Mene tudi zanima koliko stane? Pa kak kontakt za LJ na ZS. Samo verjetno je treba na korekturo bolj pogosto hodit kot pri gelu na rokah al ne? Ker jaz na gel za roke hodim na 6 tednov...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.6.2008 7:52:55   
emmy
Jaz sem bila zadnjič pri pedikerki v Kranju oziroma bolj točno na Orehku pri Kranju in mi je ponudila da mi naredi gelirane noghte na nogah.
Lahko povprašaš pri njih.

Pobrskaj po internetu in boš našla njihove podatke. Gre pa za Kozmetični salon Matis.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.6.2008 15:46:45   
arabela*
Nevem no,kako bi se to na nogi obneslo.Mogoče pa le.
Jaz si na poletje,ko se začne sezona japonk,sama naredim francosko manikiro.Pa lepo zgleda,pa drži do tri tedne nekje.pa drugače imam kar grde nohte na nogah.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 11.6.2008 15:47:16 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emmy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.6.2008 21:37:56   
blanč
Joj punce, kako lahko pomislite na umetne nohte, če imate glivice. najprej zdravniku, da vam da antimikotike, se hitro pozdravite, pomaga tudi antimikotični sprej lamisil... Glivice pod gelom samo še bolj uživajo. Tiste, ki jih imate, povem vam, da čez nekaj časa lahko noht tudi odstopi oz. se okužba širi. širi se tudi na družinske člane in zato vam svetujem čimprejšnje zdravljenje.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.6.2008 0:07:22   
lindy
Jest si tud to dajem in sicer hodim v Mekinje in res full lepo zgleda, pa vsaj 1 mesec imaš mir, stane pa 15 evrov!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.6.2008 12:59:37   
natasarobi
blanč - samo v vednost: jaz nimam glivic in verjetno še kakšna druga verjetno ne.

A če maš grde nohte je to potem že po defaultu, da imaš glivice al kakouser posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.6.2008 15:49:09   
blanč

Sori,na tole sem mislila, drugače pa ja, gelirani oz akrilni nohti so full fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 20
13.6.2008 16:05:19   
hotmumy
Kolk pa je cena na nogah?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.6.2008 18:09:58   
natasarobi
Ena je napisala 15 eurov, na web strani estrada studio je bilo v ceniku 27 eurov.

Po moje različno od salona do salona.

(odgovor članu hotmumy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.6.2008 21:24:11   
vrana
Jaz bi tudi prosila za kontakt salona v LJ :)

Neposredna povezava do sporočila: 23
15.6.2008 21:26:24   
vrana
IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Tudi za glljivične nohte obstaja gel, sam jih je treba prej vredu zbrusit, pol pa šele gel, ki ti tudi zdravi gljivice.

Kakšen gel pa je to?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.6.2008 21:38:23   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: vrana

IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Kakšen gel pa je to?

Je firme Lcn (upam, da ne delam reklame). Pri nas ga uporabljamo in je res super, ker ti zdravi gljivice in hkrati imaš lep noht

(odgovor članu vrana)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?