gelirani nohti - noge (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

natasarobi -> gelirani nohti - noge (9.6.2008 17:32:23)

A se lahko naredi gelirane nohte na nogah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] In če je - kje?

V enem kozmetičnem salonu sem vprašala pa so rekli da ne.

tinčica -> RE: gelirani nohti - noge (9.6.2008 17:35:52)

jaz sm se dons naročila v estrada studio...lj imajo salon tud v domžalah

Anonimen -> RE: gelirani nohti - noge (9.6.2008 17:46:46)

A ve to resno? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Dolgi nohti na nogah? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: gelirani nohti - noge (9.6.2008 17:54:38)

hehe, se podpišem pod ribico[sm=smiley36.gif]

natasarobi -> RE: gelirani nohti - noge (9.6.2008 17:55:28)

Ne dolgi, ampak normalni.

Mam grozne nohte na nogah, da redko obujem zelo odprte čevlje. Večkrat sem bila že na pedikuri pa se mi nič ne popravijo.

tinčica -> RE: gelirani nohti - noge (9.6.2008 18:04:19)

ribica niso dolgi ampak normalni samo da je gel čez..in zelooo lepo izgleda...

jakaracman -> RE: gelirani nohti - noge (9.6.2008 18:30:58)

Ja to je recimo primerno za glivične nohte.Vendar problema to ne bo rešilo, to je za krajši čas, da sploh lahko obuješ odprte čevlje.Delajo pa tudi v Lassni pri Nami.Ne gre pa za dolge nohte, samo prekrijejo tvoje nohte.

Alfabeta -> RE: gelirani nohti - noge (9.6.2008 21:07:00)

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Ja to je recimo primerno za glivične nohte.Vendar problema to ne bo rešilo, to je za krajši čas, da sploh lahko obuješ odprte čevlje.Delajo pa tudi v Lassni pri Nami.Ne gre pa za dolge nohte, samo prekrijejo tvoje nohte.

Za glivične? Za glivične je potrebno najprej zdravljenje in potem šele nohti. Pod gelom se namreč prav dobro godi glivicam. In ko se enkrat odločiš da je dovolj z gelom, si lahko hudo negativno presenečen nad svojimi nohti, če niso bili zdravljeni 

Taši* -> RE: gelirani nohti - noge (9.6.2008 21:18:17)

Jaz sem jih imela lansko poletje. Vizuelno bila zelo zadovoljna, ampak vseeno nikoli več. So se mi tko zažirali ob straneh v kožo, da sem mislila, da bom umrla, znebit se jih pa skor mission impossible. Ampak to zna bit problem mojih prstov, ne splošen problem katerekoli. Če te zanima, ti lahko na ZS povem, kdo mi je naredil. Je pa v LJ.

goda13 -> RE: gelirani nohti - noge (9.6.2008 21:21:18)

Tudi za glljivične nohte obstaja gel, sam jih je treba prej vredu zbrusit, pol pa šele gel, ki ti tudi zdravi gljivice.

jagoda -> RE: gelirani nohti - noge (9.6.2008 21:43:05)

Jaz jih imam - super zadovoljna. Sem jih imela lani celo poletje in jih bom letos spet. Če si iz celjskega konca, ti povem kje jih delajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: gelirani nohti - noge (9.6.2008 21:47:04)

kolk pa ta zadevšna stane? Pa je tut treba hodit redno štimat na vsake 14 dni oz. 3 tedne?

natasarobi -> RE: gelirani nohti - noge (9.6.2008 21:51:51)

Lahko je za Lj. z okolico in Kranj.

tinatona -> RE: gelirani nohti - noge (9.6.2008 21:53:10)

Mene tudi zanima koliko stane? Pa kak kontakt za LJ na ZS. Samo verjetno je treba na korekturo bolj pogosto hodit kot pri gelu na rokah al ne? Ker jaz na gel za roke hodim na 6 tednov...

LP

emmy -> RE: gelirani nohti - noge (10.6.2008 7:52:55)

Jaz sem bila zadnjič pri pedikerki v Kranju oziroma bolj točno na Orehku pri Kranju in mi je ponudila da mi naredi gelirane noghte na nogah.
Lahko povprašaš pri njih.

Pobrskaj po internetu in boš našla njihove podatke. Gre pa za Kozmetični salon Matis.

arabela* -> RE: gelirani nohti - noge (11.6.2008 15:46:45)

Nevem no,kako bi se to na nogi obneslo.Mogoče pa le.
Jaz si na poletje,ko se začne sezona japonk,sama naredim francosko manikiro.Pa lepo zgleda,pa drži do tri tedne nekje.pa drugače imam kar grde nohte na nogah.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

blanč -> RE: gelirani nohti - noge (11.6.2008 21:37:56)

Joj punce, kako lahko pomislite na umetne nohte, če imate glivice. najprej zdravniku, da vam da antimikotike, se hitro pozdravite, pomaga tudi antimikotični sprej lamisil... Glivice pod gelom samo še bolj uživajo. Tiste, ki jih imate, povem vam, da čez nekaj časa lahko noht tudi odstopi oz. se okužba širi. širi se tudi na družinske člane in zato vam svetujem čimprejšnje zdravljenje.

lindy -> RE: gelirani nohti - noge (12.6.2008 0:07:22)

Jest si tud to dajem in sicer hodim v Mekinje in res full lepo zgleda, pa vsaj 1 mesec imaš mir, stane pa 15 evrov!

natasarobi -> RE: gelirani nohti - noge (12.6.2008 12:59:37)

blanč - samo v vednost: jaz nimam glivic in verjetno še kakšna druga verjetno ne.

A če maš grde nohte je to potem že po defaultu, da imaš glivice al kako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

blanč -> RE: gelirani nohti - noge (13.6.2008 15:49:09)

Sori,na tole sem mislila, drugače pa ja, gelirani oz akrilni nohti so full fajn.

hotmumy -> RE: gelirani nohti - noge (13.6.2008 16:05:19)

Kolk pa je cena na nogah?

natasarobi -> RE: gelirani nohti - noge (13.6.2008 18:09:58)

Ena je napisala 15 eurov, na web strani estrada studio je bilo v ceniku 27 eurov.

Po moje različno od salona do salona.

vrana -> RE: gelirani nohti - noge (15.6.2008 21:24:11)

Jaz bi tudi prosila za kontakt salona v LJ :)

vrana -> RE: gelirani nohti - noge (15.6.2008 21:26:24)

IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Tudi za glljivične nohte obstaja gel, sam jih je treba prej vredu zbrusit, pol pa šele gel, ki ti tudi zdravi gljivice.

Kakšen gel pa je to?

goda13 -> RE: gelirani nohti - noge (15.6.2008 21:38:23)

IZVIRNO SPOROČILO: vrana

IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Kakšen gel pa je to?

Je firme Lcn (upam, da ne delam reklame). Pri nas ga uporabljamo in je res super, ker ti zdravi gljivice in hkrati imaš lep noht

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>