Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: trebušček in poroka 10.6.2008 9:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Še enkrat hvala za komplimente Jana, ne skrbi. Sama sem imela iste preganjavice glede morebitne obilnosti z napredovanjem nosečnosti. Nekako sem si predstavljala, da me bo na koncu nosečnosti oblačil Induplati Jarše. Pa sploh ni take sile. Res. Zdajle imaš idealni čas za basanje s sadjem Na poroki pa boš še bolj intenzivno doživljala vse občutke in izžarevala nekaj posebnega, boš videla
|
|
|
|
RE: trebušček in poroka 10.6.2008 10:46:55
|
|
|
|
clara23
|
AnjaPH res si bila lepa nevesta !! Lahko rečem da tako lepe že dolgo nisem videla
|
|
|
|
RE: trebušček in poroka 10.6.2008 12:29:16
|
|
|
|
mišk
|
Jst sem ta "problem" rešila tako, da sem se 3 tedne pred porodom poročila v kavbojkah in samo s pričami civilno, tri tedene nazaj pa sva se poročila še cerkveno (v obleki ki sem si jo vedno želela), z veliko fešto in pompa. Civilno sva se poročila glih zarad vseh papirjev, usklajenih priimkov, očetovstva... Cerkveno pa sva rezervirala za prijatelje, sorodnike in zabavo! Bilo je nepozabno!! Noseča pa se zato nisem hotela poročit, ker nisem vedela, kako se bom takrat počutila in zaradi obleke, ker so v tem stanju možnosti izbire bolj majhne. Kakorkoli že, želim ti nepozabno lep dan!!!
|
|
|
|
RE: trebušček in poroka 10.6.2008 12:57:18
|
|
|
|
Beti S
|
Jaz sem se poročila ko sem bila v 15 t, pa se mi ni nič poznalo, razen prsa, te sem pa imela ziher za 1 številko večje. Drugače je bilo pa super. Steznika absolutno ne vzet, meni je rekla da moram imet enodelno obleko.
|
|
|
|
RE: trebušček in poroka 10.6.2008 23:34:35
|
|
|
|
only_me
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Meni so pa nosečke neveste tako lepe meni tudi ni lepšega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2008 9:08:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: trebušček in poroka 26.6.2008 9:28:33
|
|
|
|
petra05
|
neki najlepšega je videti nosečo nevesto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?