Jana28 -> RE: trebušček in poroka (10.6.2008 7:25:18)
|
hvala vam vsem za mnenja, ideje, izkušnje! MajaT - zelo bi bila vesela slikic! Sicer pa sem bila včeraj v poročnem salonu in sem povedala, da bom takrat nekje sredi nosečnosti, pa da bom imela že trebušček, pa je gospa rekla, da to sploh ne bo problem. očitno je ona večji optimist glede tega kot jaz:) njej je bil zadosti podatek, da imam konf.št. 38, samo sem jo opozorila, da če bo šlo tako naprej, bom takrat vsaj za eno ali dve številki "večja", pa ne samo čez trebušček. zelo čudno se namreč počutim, če sem samo blizu tega, da bi bila lačna...zjutraj ta čuden občutek spominja na slabost, popoldne pa ratam kar nemirna. potem dam pa dvakrat nekaj v usta in sem bolje....za kakšnih 20 min, ne več:) a se še kjeri to dogaja? saj pazim, da bi jedla zdravo, ampak včasih dam vase tudi kaj manj zdravega, če mi ful zapaše. ful mi paše jest sir, sploh zvečer....hecno, res!:) pa sem šele čisto na začetku....kaj šele bo! je 6 teden še prezgodaj za slabosti? kdaj so se vam pojavile? kajti tega me je od vsega najbolj strah...
|
|
|
|