Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 12.6.2008 14:08:55
|
|
|
|
Jane77
|
Živjo punce, jst sem tu bolj frišna, sem se sicer že pred meseci prijavila na forume, sam sem do zdej bolj prebirala vaše debate, zgodbe, vprašanja....Fajn je, da lahko koga kej vprašaš in da se mal izmenjajo izkušnje. Forum me je pritegnil, ker sva si tudi midva nekako zaželela otročka... no, pa se po dveh ciklusih še ni prijelo, ampak se nama ne mudi, ker očitno to vseeno ne gre tako hitro...Sicer jih poznam nekaj, ki se jim je to zgodilo v prvem poskusu oz. kr brez načrtovanja, ampak vse nismo take sreče. Rada bi se sprostila in ne preveč razmišljala o tem in seveda seksala kadar nam paše. verjetno je tko najbolš Vsem, ki se že dlje časa trudite pa želim čimprejšnje in vam pošiljam za srečo. Upam, da bomo prijetno čvekale na forumu!
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 12.6.2008 15:39:55
|
|
|
|
divans1
|
Če prav razumem pri pco jajčnikih se pojavi debelost samo v trebuh al kako??? ka če maš pa redne menstruacije, a pol pa obstaja večja možnost, da nimaš pcoja??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?