Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 8.6.2008 13:03:05
|
|
|
|
Pikica5
|
Meni je G rekla na vsak drugi dan je dobro, če se malo pocartaš, da prej rata
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 8.6.2008 13:06:14
|
|
|
|
piamaria
|
divas, ti si en revček kakor jaz...nikol ne znam ocenit, kako je prav...ampka nama bo že uspelo, boš videla, naj bi na 2 dni, je baje res najboljše(Pušenjak).Jaz se ne zanašam na to,sexava kadar nama paše in ko je OV(si merim), potem cel teden na polno Tko je in sedaj sva v drugem krogu s to teorijo, ker sem imela OV poprej kasneje in se seveda ni moglo prijet, če pa nisva vedela...non stop pa se nama ni dalo skakat, je ful neumno...a ni? No naj bo že enkrat efekt pa bo za obe najbolje. No za vse nas, ki še nismo in bi rade vsaj v juniju postale !!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 8.6.2008 13:14:12
|
|
|
|
rija
|
ne vem no....meni se je prijeto takrat, ko sploh NISEM seksala
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 8.6.2008 13:19:45
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ne vem no....meni se je prijeto takrat, ko sploh NISEM seksala že spet enako . a si mi ukradla lajf
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 8.6.2008 13:21:07
|
|
|
|
piamaria
|
rija, sigurno, saj od 3-5 dni po sp. od. se vgnezdi oz. pride do oploditve...me sedaj raziskujemo, kako ne zgrešiti ov in termina za oploditev...tistih nekaj ur in kako povečati % oploditve..imaš tehniko ? LP
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 8.6.2008 13:38:38
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria rija, sigurno, saj od 3-5 dni po sp. od. se vgnezdi oz. pride do oploditve... To si malo čudno oz narobe napisala . Do oploditve pride v nekaj urah po ovulaciji oz ko folikel poči in ven pride jajčece, ki potuje po jajcevodu, se sreča s semenčeci in tu pride do oploditve. Oplojeno jajčece se pa potem vgnezdi 6-9 dni po ovulaciji, do takrat pa plava po maternici in po jajcevodih če vam delajo take osnove težave, raje seksajte vsak dan ali vsak drug dan, pa vsaj ne boste zgrešile ovulacijo.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 8.6.2008 13:42:09 >
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 8.6.2008 13:47:00
|
|
|
|
Naja30
|
Kok ste smešne, ko tako na splošno pišete. Midva sva vsak drug dan, ko sva delala otroke in se je prijelo
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 8.6.2008 14:59:29
|
|
|
|
divans1
|
Vsak drug dan pomeni 1 dan presledka ali dva dni presledka???
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 8.6.2008 15:10:00
|
|
|
|
Hope2
|
1 dan presledka
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 8.6.2008 15:18:26
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: rija ne vem no....meni se je prijeto takrat, ko sploh NISEM seksala že spet enako . a si mi ukradla lajf ne, ti si ga meni, ker sem ziher starejša a veš, da sem ravno nate mislila
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 8.6.2008 16:38:43
|
|
|
|
brkn83
|
midva seksava kadar se nama da. Nikoli ne gledava na to kdaj sva nazadnje. Če imava željo po seksu, je lahko tudi dvakrat na dan, al pa vsake tri dni, al pa vsak dan......................dejansko čist odvisno od najinega razpoloženja.
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 9.6.2008 11:22:42
|
|
|
|
giotti
|
Za zanostiev je bolje bolj poredko kot pogosto, ker je število semenčic veliko večje, če je vmes pauza. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 9.6.2008 12:06:59
|
|
|
|
~Biba~
|
Se pravi, da če sva včeraj in mi danes spet paše .je vseeno bolje da ne , kaj pa če mi ju3 ne bo pasalo? ko ti paše, ti paše...ne računaj, se sprosti in uživaj.
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 9.6.2008 12:44:47
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Za zanostiev je bolje bolj poredko kot pogosto, ker je število semenčic veliko večje, če je vmes pauza. Pa srečno! To ne velja, če moški ima dober spermiogram . Sicer pa nisi napisala kaj je redko in kaj pogosto . Če ima moški dober spermiogram, lahko seksata vsak dan brez problema, če vama paše. Enkrat je ena RR-jevka napisala kolk sta seksala, ko se je primlo in je bil to cel sex maraton, ne samo, da vsak dan, temveč tudi vsak dan po 3-6x .
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 9.6.2008 13:07:11
|
|
|
|
bt08
|
Jaz sem pa mislila da če želiš da se prime da moreš vsak dan,sem mu že kr napovedla ta teden da bomo skoz,itak je imel usta od ušes do ušes. Kolk časa je pa seme aktivno?
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 10.6.2008 21:59:51
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 midva seksava kadar se nama da. Nikoli ne gledava na to kdaj sva nazadnje. Če imava željo po seksu, je lahko tudi dvakrat na dan, al pa vsake tri dni, al pa vsak dan......................dejansko čist odvisno od najinega razpoloženja. ja tudi midva tako počneva. Upam da nama na tak način v roku 6 mesecev rata , potem se bomo pa najbrž tudi mi začeli ukvarjati kako in kdaj, pa noge v luft in podobno. Ampak kot rečeno, upam na "polni" zadetek.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 10.6.2008 22:00:02 >
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 10.6.2008 22:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a. Jaz sem pa mislila da če želiš da se prime da moreš vsak dan,sem mu že kr napovedla ta teden da bomo skoz,itak je imel usta od ušes do ušes. Kolk časa je pa seme aktivno? Si kar predstavljam tovjega moža. Mopki spermiji so hitrejši, a preživijo manj časa kot ženski. V povprečuje živijo od 2-5 dni. Mogoče bo še katero to zanimalo (by Pušenjak): " Semenska tekočina se tvori oziroma "nameša" z različnimi sestavinami šele tik preden pride do izliva, zato ni "stare" ali "nove" tekočine temveč je vsak izliv povsem svež. Vprašanje števila živih, mrtvih ali drugačnih spermijev bi bilo upravičeno pri moškem, ki ima že itak zmanjšano število spermijev in ob prepogostih odnosih, nikoli pa to ni problem pri redkih odnosih."
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 10.6.2008 22:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Seksejte kdr vam paše. Bolj kot vsakodnevno seksanje ubija spermije nek koledar kdaj seksat in kdaj ne.....pomoje. Mislm kakšno življenje pa je to da še seksaš po urniku
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 10.6.2008 22:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
A je boljš sexat na 1 dan presledka al na dva dni presledka? Na pol ure je najboljse.
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 11.6.2008 21:03:43
|
|
|
|
Katjusa
|
Da se vam malo pridružim čeprav ne spadam sem.... Najprej vam nej povem mojo zgodbo in upam da vam bom vlila vsaj kanjček upanja..... prvič ko sma se odločla za otročička sma misla da bo to takoj, ampak ni blo in ni blo in vsak mesec večje razočaranje in minilo je leto in meseci pa sem šla k G in me je dal na HSG kjer je blo vse OK, pol mi je dal pa klomifen.... bli smo lepo na dopustu sploh nisem kej veliko razmišljala nisem bla pod nobenim stresom sexala sma mnde 3x na dan kr tak iz lušt in užitka..... po prihodu iz dopusta sem imela pregled pri G ki naj bi ugotovil ali je prišlo po klomifenu do O..... in ugotovil je da se ni nič dogajalo mi dal recept spet za klomifen in reku da nej jem po 2 tabletki (prvič sem po eno) in jst čakam nov ciklus in čakam in ga ni in ni bilo pa reče mož 100%si noseča.... jst se pa nisem dala ker je G reku da ni blo nič ne morem bit... čez nekaj dni sem pa le nardila test in je blo .... in po dobrih 2 letih sem končno zanosila Po porodu sma rekla ne boma nič čakala kr na polno, da bo čim manjša razlika..... pa je spet minilo leto pa nič spet vsak mesec razočaranje pa mi G da spet klomifen pa nič pa jem po 2 tabletki pa nič zdej pa par mesecev sploh nisem šla k njemu in sem prejšni ciklus rekla (klomifen sem imela še doma) bom jst spet probala po eno tabletko.... in potem sma dobila novo kuhinjo in sma jo montirala vsak dan do 1 zjutraj.... mens e zdi da nisma skoraj nič sexala v celem mesecu (no nekje v času O) mogoče ene 2-3X in končni rezultat spet po 2 letih..... Sej vem to vam ne pomaga ampak hočem rečt, da ni pomembno koliko pomembno je da ste sproščene in da to delate iz ljubezni do partnerja Klomifen sem dobila ker je g ugotovil z UZ da imam policistične jejčnike. Držim pesti da boste vse čimprej srečke nosečke in boste imele eno skrb manj.....
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 11.6.2008 21:11:39
|
|
|
|
divans1
|
A to ti je na vaginalnem Uz ugotovil pco?? Po čem je pa to vidu??
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 11.6.2008 21:19:34
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ni pomembno koliko, pomembno je da ste sproščene in da to delate iz ljubezni do partnerja To je pa čist res. In čestitke za , Katjusa!
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 11.6.2008 21:34:39
|
|
|
|
Katjusa
|
ja z vaginalnim UZ je to vidu, kaj on to vidi pa jst nebi vedela, gledal je v monitor pa je reku imate pa policistične jejčnike..... pa tud to mi ni jasno kako to da je rabu 2 leti da je to opazu.... ampak vsekakor mi je pomagal :)
|
|
|
|
RE: Seksat na koliko dni??? 12.6.2008 10:00:54
|
|
|
|
anci banci
|
ja na vaginalnem se vidi da imaš policistične jajčnike, jajčnik izgleda povečan in na površini jajčnika so ciste so pa tudi drugi znaki da imaš policistilčne jajčnike (ni , in s tem ni ovulacije , poraščenost, značilna debelost -trebuh... in itd) ampak ne vedno
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?