Gina
|
Neni, se sicer absolutno strinjam, da kakovost ni pogojena s ceno, npr. vichy je kar drag, pa ni glih kako kakovosten, kar se alergij tiče. Po drugi stani pa ti moram oporekat kar se kakovosti tiče - le ta ni merjena v anketah glede na to, koliko kemije ima v sebi neka krema, ampak glede na to, koliko te zaščiti pred soncem najbrž. Kaj ti pomaga, če ima neka krema ful kemije v sebi, čeprav te resnično obvaruje sonca, če ti pa bolj škoduje, kot neka druga krema, ki si jo moraš večkrat namazat ali uporabit višji zaščitni faktor za iste rezultate, pa nimaš nobenih pikic, srbenja in splošne utrujenosti zaradi alergije (ki ni neka lokalna reč, ampak vpliva na celo telo, saj se le to bori proti navideznemu napadalcu)? Poleg tega če s tako kremo namažeš otroka, le ta hipotetično lahko dobi alergijo, ki se je morda nikdar več ne bo znebil. In verjemi mi, alergija je hudo zoprna in utrujajoča reč, ki si je najbrž nihče ne želi. Tako da....ne, ni res, sun mix je ena najslabših krem, saj čisto vsi alergiki, ki jih poznam, v stiku z njo in soncem, dobijo posledice. To je isto kot z arielom in persilom - resnično opereta več ali manj vse, ampak jaz sem po njih bolna, moj otrok tudi, pa večina alergikov, ki jih poznam, jih tudi ne prenaša. Torej je zame prašek, ki je po kakovosti kar se pranja tiče sicer kao super, zame pri kakovosti nula, če je očitno v njem toliko kemije, da je povprečno telo alergikov ne prenaša. Samo tolk o "kakovosti".
|