Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:34:52
|
|
|
|
Udb
|
Ste hecne.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:35:18
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Pa kaj je, tle sem, čisto živčno ste me naredile. Aja, nekam shranit, tudi to sem že skoraj, pa sem še drugače probala, pa brez uspeha. Mater, čez pol ure grem domov, do takrat bom valda spacala. No, pa saj je Volga že prilimala sliko, tako da ne vem, če ima še smisel kakšno pokazat . Srka, jaz se bom danes šposcala. Čist res. pa ti si svetovna faca
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:35:27
|
|
|
|
srki
|
Lukrecija, ZS imaš.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:35:36
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Ankica, koliko imaš let. Gledam fotke pa nikakor ne morem določit. Ste pa luštni. Saj sem že napisala, da sem pri 20. nehala štet . 28 Smrklja.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:35:45
|
|
|
|
Raho
|
Jaz bi pa rada v živo videla: - nevo (upam, da letos poleti) - KL (upam, da kmalu) - Volgo - Karin24 - Taulo - pa sebe pred prvo nosečnostjo, ko sem imela 20 kg manj
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:35:56
|
|
|
|
April
|
srki, saj se ti napisala kam shranit ankica, daj še meni geslo
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:36:10
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Pa kaj je, tle sem, čisto živčno ste me naredile. Aja, nekam shranit, tudi to sem že skoraj, pa sem še drugače probala, pa brez uspeha. Mater, čez pol ure grem domov, do takrat bom valda spacala. No, pa saj je Volga že prilimala sliko, tako da ne vem, če ima še smisel kakšno pokazat . Srka, jaz se bom danes šposcala. Čist res. pa ti si svetovna faca Ne delaj se norca iz nesposobnih ljudi
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:37:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Pa kaj je, tle sem, čisto živčno ste me naredile. Aja, nekam shranit, tudi to sem že skoraj, pa sem še drugače probala, pa brez uspeha. Mater, čez pol ure grem domov, do takrat bom valda spacala. No, pa saj je Volga že prilimala sliko, tako da ne vem, če ima še smisel kakšno pokazat . Srka, jaz se bom danes šposcala. Čist res. pa ti si svetovna faca Ne delaj se norca iz nesposobnih ljudi Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:37:50
|
|
|
|
orhideja75
|
kje je zdej slikca od srki
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:37:55
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Pa kaj je, tle sem, čisto živčno ste me naredile. Aja, nekam shranit, tudi to sem že skoraj, pa sem še drugače probala, pa brez uspeha. Mater, čez pol ure grem domov, do takrat bom valda spacala. No, pa saj je Volga že prilimala sliko, tako da ne vem, če ima še smisel kakšno pokazat . Srka, jaz se bom danes šposcala. Čist res. pa ti si svetovna faca Ne delaj se norca iz nesposobnih ljudi Tolaži se, da obstajajo še veliko bolj nesposobni.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:38:58
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Tolaži se, da obstajajo še veliko bolj nesposobni. Misliš na aspi mislim, excel
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:40:17
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Tolaži se, da obstajajo še veliko bolj nesposobni. Misliš na aspi mislim, excel Aha, samo ne okrog govort.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:41:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Tolaži se, da obstajajo še veliko bolj nesposobni. Misliš na aspi mislim, excel Aha, samo ne okrog govort. itak, da ne.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:43:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Imaš navdah . Aha, zdej pa vem kdo si, ko tečeš, te vidim . Kul. A skoz okno al kako?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:44:05
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Hope2 ima pa kuhalnico v roki in predpasnik, drgač zelo moderna ženska . Uf, me zanima, kolk mimo streljam . Vohunjenje ti gre malo slabo od rok . Nekaj punc sem videla že v živo, nekaj na slikah, edino KL se mi izmika . Jana73 pa je največja mačka . nič kaj večja kot ti Joj, a se lahk nehata dolčkat tukaj! K drugač bom rabila en velik ajmer. Lukrecija še mal dolčkanja, da boš lahko ajmer napolnila . JAna, hvala še enkrat za majčko , je končno dočakala svoj čas in zdaj se bohoti po velemestu in žanje začudene poglede
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:45:04
|
|
|
|
srki
|
Mater, sem lukreciji poslala mail, poleg slike pa še neko tabelo iz excela .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:45:38
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Mater, sem lukreciji poslala mail, poleg slike pa še neko tabelo iz excela . A tudi ona bo pucala stanovanje?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:47:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Ankica, koliko imaš let. Gledam fotke pa nikakor ne morem določit. Ste pa luštni. Saj sem že napisala, da sem pri 20. nehala štet . 28 Smrklja. Stara mama
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, srki, ti si taka faca, polulala se bom od smeha.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:47:59
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: srki Mater, sem lukreciji poslala mail, poleg slike pa še neko tabelo iz excela . A tudi ona bo pucala stanovanje? Daj nehaj, ker ne vem, kaj naj bi zdaj spet to pomenilo .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:48:51
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Joj, srki, ti si taka faca, polulala se bom od smeha. Ve sam lulajte, sam da se mamo fajn . Ampak, saj se bom naučila, kjer je volja, tam je pot.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:49:27
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Ankica, koliko imaš let. Gledam fotke pa nikakor ne morem določit. Ste pa luštni. Saj sem že napisala, da sem pri 20. nehala štet . 28 Smrklja. Stara mama
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 12:49:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:49:39
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: srki Mater, sem lukreciji poslala mail, poleg slike pa še neko tabelo iz excela . A tudi ona bo pucala stanovanje? Daj nehaj, ker ne vem, kaj naj bi zdaj spet to pomenilo . Srka, ti si danes dežuren klovn
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 6.6.2008 12:50:17
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Sporočam, da ne morem na Slikomat, ker imam v službi zablokirano. Bi prosila eno drugo za mail, da ji pošljem od srki sliko. Če srki dovoli. Ti si pa tadrug klovn
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?