Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 20:52:21
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR Sem šele zdejle tole temo videla... Js bi tud rada kakšno videla! Grem pisat ZS-je... Kako ste pa vi lušna družinica. tak srečni se mi zdite... O, hvala!
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 22:01:55
|
|
|
|
tanikaa
|
Jesus, Volga kaj si povzorčila.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 22:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Karin, upam, da light briketi pri tvojih mackah kaj koristijo, pri moji Luni namrec ne - sem ugotovila, da jo futram z minimalno kolicino na dan za 10kg, pes ima pa 16 kg V enem tednu ji sfutrajo pol kile pasjih piskotov + kak kos nase hrane + razne palcke in kostke itd.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 6:46:28
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ko se boste nagledale pa spremenite geslo albuma, ker se tudi takšne najdejo, ki prekopirajo sliko in jo potem naprej kažejo.Verjemite, da se to dogaja.Vem, da se. No, zato sem se jaz rajši kar ven brisala iz albuma.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 7:15:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Jesus, Volga kaj si povzorčila. Damonca, se slinijo ena po drugi
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 7:23:44
|
|
|
|
srki
|
Da se ne bo še kakšen harem ustanovil .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 7:58:42
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR Sem šele zdejle tole temo videla... Js bi tud rada kakšno videla! Grem pisat ZS-je... Kako ste pa vi lušna družinica. tak srečni se mi zdite... se popolnoma strinjam.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 8:00:52
|
|
|
|
puncica
|
Bubamara ti si mi pa take lušte naredila po egiptu, da ne vem če ne bomo oktobra tud midva šla. Mater je dobr za videt, piramide mislim
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 8:34:03
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Jesus, Volga kaj si povzorčila. Damonca, se slinijo ena po drugi
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 8:45:06
|
|
|
|
Pikec
|
A se še niste dost naslinile? 33 strani Tle je skor poplava?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 8:51:58
|
|
|
|
Katey
|
Niti ne , je prov fajn .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 9:40:33
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Jesus, Volga kaj si povzorčila. Damonca, se slinijo ena po drugi Pazi, da ne boš kriva za razpad kakega zakona ali skakanja čez plot.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 14:40:40
|
|
|
|
srki
|
Kaj pa če bi dale zdaj še fotke naših dedov gor, a ?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 14:46:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Kaj pa če bi dale zdaj še fotke naših dedov gor, a ? Zamujaš, smo jo že
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 14:50:56
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Bubamara ti si mi pa take lušte naredila po egiptu, da ne vem če ne bomo oktobra tud midva šla. Mater je dobr za videt, piramide mislim sej je blo res noro.... čeprav sva midva bila v Sharmu, da sva se pustila razvajati...samo sva šla z avionom v Kairo in smo imeli vse organizirano, da smo si ogledali vse stvari..in je res hudo za videt te stvari...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 14:56:15
|
|
|
|
Maxica
|
Meni tudi gesla prosim, čeprav sem vas večina že kar videla, sam vseeno, da katere slučajno ne izpustim.
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 15:21:59
|
|
|
|
gojska
|
kaj je zdaj ? Na kateri strani je kakšna fotka ? Madona me dolg ni blo na rr...................
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 16:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo, a veste, kaj, drage moje, ta debata pa je že počasi zrela za Ginesovo knjigo rekordov. Se mi zdi, da se ženslke še nikoli nismo toliko medsebojno hvalile .
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 16:03:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi zdi, da se ženslke še nikoli nismo toliko medsebojno hvalile . Sam to je pa res dosežek
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 23:18:30
|
|
|
|
lelaval
|
2 dni me ni na RR, naklofate 10 strani, slike pa nobene
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 23:25:32
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica . Se mi zdi, da se ženslke še nikoli nismo toliko medsebojno hvalile . Ja, diabetes je na pohodu...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 11.6.2008 6:55:57
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: srki Kaj pa če bi dale zdaj še fotke naših dedov gor, a ? Zamujaš, smo jo že Nič nisem zamudila, sem ga videla, pa mačkona tudi.
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 12.6.2008 13:35:32
|
|
|
|
smigli
|
..Bela cesta bejbe, kje pa je kakšna slika? Srki še zdaj ne vem kakšna si?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 12.6.2008 14:00:42
|
|
|
|
smigli
|
Aja, madonca sm blond, sm prebrala, da ste si izmenjale gesla, a bi tudi jaz lahko dobila kako geslo ?
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 12.6.2008 17:37:09
|
|
|
|
gojska
|
kakšen dan tud mene matra, kako katera zgleda. Dans pa boljš, da nobene ne vidim. In ker vas zanima, kakšna je srki. Srki je ful lepa ženska. Tudi jaz bi si želela biti taka.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?