Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 22:38:06
Anonimen
Karin, upam, da light briketi pri tvojih mackah kaj koristijo, pri moji Luni namrec ne - sem ugotovila, da jo futram z minimalno kolicino na dan za 10kg, pes ima pa 16 kg V enem tednu ji sfutrajo pol kile pasjih piskotov + kak kos nase hrane + razne palcke in kostke itd.
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 6:46:28
srki
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
Ko se boste nagledale pa spremenite geslo albuma, ker se tudi takšne najdejo, ki prekopirajo sliko in jo potem naprej kažejo.Verjemite, da se to dogaja.Vem, da se.
No, zato sem se jaz rajši kar ven brisala iz albuma.
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 14:50:56
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: puncica
Bubamara ti si mi pa take lušte naredila po egiptu, da ne vem če ne bomo oktobra tud midva šla. Mater je dobr za videt, piramide mislim
sej je blo res noro....
čeprav sva midva bila v Sharmu, da sva se pustila razvajati...samo sva šla z avionom v Kairo in smo imeli vse organizirano, da smo si ogledali vse stvari..in je res hudo za videt te stvari...
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 10.6.2008 16:02:21
Anonimen
Samo, a veste, kaj, drage moje, ta debata pa je že počasi zrela za Ginesovo knjigo rekordov. Se mi zdi, da se ženslke še nikoli nismo toliko medsebojno hvalile .
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 12.6.2008 17:37:09
gojska
kakšen dan tud mene matra, kako katera zgleda. Dans pa boljš, da nobene ne vidim. In ker vas zanima, kakšna je srki. Srki je ful lepa ženska. Tudi jaz bi si želela biti taka.