Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač sta pa mojadva trenutno na light briketih, jst pa tud Hujšamo skupaj si taka kot moja mami..je bila na dieti in takrat je še pes mogu manj jest....da ni sama trpela.... da je mela skupinsko hujšanje.... bogi pes
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:13:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April no sam novo mi pa vseen lahko zaupaš, ker sva v istem klubu veš, da dobiš
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:14:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač sta pa mojadva trenutno na light briketih, jst pa tud Hujšamo skupaj si taka kot moja mami..je bila na dieti in takrat je še pes mogu manj jest....da ni sama trpela.... da je mela skupinsko hujšanje.... bogi pes ja res je bil bogi...ker se mu sploh ni sajnalo kaj je ušpičil....
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:14:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač sta pa mojadva trenutno na light briketih, jst pa tud Hujšamo skupaj si taka kot moja mami..je bila na dieti in takrat je še pes mogu manj jest....da ni sama trpela.... da je mela skupinsko hujšanje.... O hvalabogu, sm mislna da sm edin tak trontl Sej se je moj neki hvalu da bo z mano jedu. Čeprav revež ne sme shujšat, sam tko mal za podporo. Pol pa najdem domačico v nočni omarci No, mački si pa ne morjo sami futra kupt
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:15:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April no sam novo mi pa vseen lahko zaupaš, ker sva v istem klubu veš, da dobiš kaj pa jaz?
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač sta pa mojadva trenutno na light briketih, jst pa tud Hujšamo skupaj A to tudi obstaja
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:16:46
|
|
|
|
zvesta
|
buba, ti si bla pa tako lušna na poroki... no, saj na potovanju tudi
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:16:58
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač sta pa mojadva trenutno na light briketih, jst pa tud Hujšamo skupaj si taka kot moja mami..je bila na dieti in takrat je še pes mogu manj jest....da ni sama trpela.... da je mela skupinsko hujšanje.... O hvalabogu, sm mislna da sm edin tak trontl Sej se je moj neki hvalu da bo z mano jedu. Čeprav revež ne sme shujšat, sam tko mal za podporo. Pol pa najdem domačico v nočni omarci No, mački si pa ne morjo sami futra kupt evo maš še eno zdej v partiji..... jst sam upam, da ne bo kdaj mačka nastradala, ker pol se bo posušila....
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April no sam novo mi pa vseen lahko zaupaš, ker sva v istem klubu veš, da dobiš kaj pa jaz? tudi
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:18:37
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April no sam novo mi pa vseen lahko zaupaš, ker sva v istem klubu veš, da dobiš kaj pa jaz? tudi lovju...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač sta pa mojadva trenutno na light briketih, jst pa tud Hujšamo skupaj A to tudi obstaja nimaš pojma mič
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:18:58
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta buba, ti si bla pa tako lušna na poroki... no, saj na potovanju tudi hvala...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:19:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač sta pa mojadva trenutno na light briketih, jst pa tud Hujšamo skupaj A to tudi obstaja Obstajajo, obstajajo
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April no sam novo mi pa vseen lahko zaupaš, ker sva v istem klubu veš, da dobiš kaj pa jaz? tudi lovju...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April no sam novo mi pa vseen lahko zaupaš, ker sva v istem klubu veš, da dobiš kaj pa jaz? tudi lovju... Dejte nehat no k mi bo cukr narastu, pol bom pa lačna
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:20:58
|
|
|
|
Bubamaraa
|
nč šibam zdej k kozmetičarki....mam ob 19.30 uro... pa kako geslo me lahk ta čas pričaka....
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:21:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač sta pa mojadva trenutno na light briketih, jst pa tud Hujšamo skupaj A to tudi obstaja nimaš pojma mič Vem . samo da pri hrani pogrnem....tezka se mi pise
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač sta pa mojadva trenutno na light briketih, jst pa tud Hujšamo skupaj A to tudi obstaja Obstajajo, obstajajo majo skor tako izbiro hrane kot mercator ups, a je to reklama
< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.6.2008 19:22:15 >
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač sta pa mojadva trenutno na light briketih, jst pa tud Hujšamo skupaj A to tudi obstaja Obstajajo, obstajajo majo skor tako izbiro hrane kot mercator ups, a je to reklama Samo light verzija...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 19:26:16
|
|
|
|
April
|
buba, jaz sem tud zdajle album pogledala...tist s potovanja mi je sploh všeč.lepe fotke, pa vidi se, da sta se imela super
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 20:19:47
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: April buba, jaz sem tud zdajle album pogledala...tist s potovanja mi je sploh všeč.lepe fotke, pa vidi se, da sta se imela super hvala... imela sva se pa resnično nepozabljivo... dej mi še ti geslo zaupaj od albumov...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 20:19:55
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Sem šele zdejle tole temo videla... Js bi tud rada kakšno videla! Grem pisat ZS-je...
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 20:33:07
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR Sem šele zdejle tole temo videla... Js bi tud rada kakšno videla! Grem pisat ZS-je... Kako ste pa vi lušna družinica. tak srečni se mi zdite...
|
|
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 20:43:35
|
|
|
|
Zamima
|
mene lahko vidite na novembrkah 2006, če si to katera tak strašno želi
|
|
RE: Čigavo fotko bi najraje videle? 9.6.2008 20:45:16
|
|
|
|
Zamima
|
aja, fotka je na zadnji strani teme
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?