Misek -> RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njihovi odnosi (7.6.2008 19:46:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Mišek brez zamera, ampak a si ti lejzbika? Napadaš itak tako moške, da iz tvojih besed je nemogoče sklepati karkoli drugega? Pa še to me zanima, v katerem stoletju ti živiš???? V današnjem času, da je zakonska zveza namenjena temu da je ženska "kao ponižana in ponižna in da služi namenom svojega moškega"? Pa kje ti živiš? Evo po vrsti: ne nisem lezbijka, vendar to se vedno ne pomeni, da so vsi moski super :) A moske napadam, ker so ustvarili svet v katerem izkoriscajo zenske in se vedno trdijo, da s tem ni nic narobe, da so zenske za to "od boga ustvarjene". Naslednja zadeva - ne samo prebrati, temvec prebrati z razumevanjem je kljuc do uspeha. Ko bos zacela brati z razumevanjem, bos dojela tudi kaj sem napisala in kaj napisano pomeni. Moja veza, nikakor ni namenjena temu in s partnerjem sva si v zakonski zvezi enakopravna!! Vse stvari se dogovoriva in deliva, tako dobro kot slabo! Pa tudi mu ni problem opraviti "ženskih zadev"! V čem sem potem jaz tukaj ponižana? Zato, ker nisem lejzbika???? Ker mam raj kaj konkretnega? Mogoče sem po tvoje ponižana zaradi tega, ker sem se prostovoljno odločila da se poročiva, tako on kot jaz???? Ali si mogoče, če maš istospolnega partnerja, favš nam, ki lahko to javno naredimo in smo tudi priznani kot zakonska zveza, kar pri homo pač ni možno!! Pa kaj potem!!! Briga me!!! Bikoborba mi je ob teh tvojih besedah bila prva asocijacija. Bik, ki se zaletava v rdeco cunjo, ne da bi sploh opazil, da cunja niti ni rdeca. Nima veze, pomembno je, da se bik zaletava :) Pa da ne bo obsojanja, moja sestrična je lejzbika in živi s svojo partnerko, pa kaj!!! Imata lepo vezo, ampak vesta, da pač otrok ne moreta imeti in sta se tudi sprijaznili s tem. Zelo dober kolega je gey, pa kaj? Pač ima partnerja!!! Še nikoli pa nihče od njih ali njihovih partnerjev ni bil kakorkoli ponižan v družbi, še manj pa da bi jih pa dobil, govorim o poškodbah. To me spominja na tisto temo o motorjih. Med motoristi, ki jih poznamo noben ne dirkac, ne divjak. Tisto so vedno nekateri drugi, nekateri, ki jih nihce ne pozna, a samo se govori o njim in mecejo "slabo luc" na realnost o motoristih. Tako so tudi napadeni homoseksualci vedno neki drugi in zaradi njih se tako grdo govori o "normalnih", pa ni res, njih nihce ne napada...... Pa ženska ki se pri 38 ali 40 za otroka sama? Ker ji je pobegnil vlak? Česiga toliko želi, lahko gre v tujino in to naredi in plača, pa kaj? Tudi pri nas je potrebno plačati! Govoriš o umetni oploditvi, pa kaj misliš da je tako enostavno ta zadeva. Povej mi, zakaj bi imel en lezbični par ali pa samska ženska, ki je popolnoma zdrav/a prednost pred parom, ki dejansko zaradi zdravstvenih razlogov ne more po naravni poti? Zakaj spoloh govoriti o prednosti, posebej ko danadanes toliko govorimo o negativni nataliteti o izumrtju slovencev itn... VSI, prav vsi, ki si zelijo otroka in so ga sposobni vzgajati in vzdrzevati bi IMO morali imeti na razpolago vse moznost, da do otroka pridejo. Zivljenjske situacije so nepredvidljive. Neka zenska je mogoce zgubila zivljenjskega sopotnika, zaveda se, da najti zivljenjskega sopotnika ni isto kot kavo spiti, a je pri koncu rodne dobe. Zakaj ne bi taki zenski omogocili ustrezno medicinsko pomoc, da pride do otroka? A bi bila v kaj drugacnem polozaju kot vdova, ki je ostala sama z otrokom, ali locenka, ki je ostala sama z otrokom? Če ti je toliko do tega, se pa pojdi za gey par za nadomestno mamico? Saj lahko tudi to narediš, kajne???? Ali pa greš za dariovalko celic? Samo enkrat bi šla to skoz pa nikoli več, verjemi?! Tako da s svojimi pravniškimi izrazi ne boš dosegla ničesar. Kaj bom naredila s svojim lastnim telesom in njegovimi deli je povsem moja stvar. In pravzaprav ali res ves, da nisem dala skozi postopek umetne oploditve ali kaj zelo podobnega? Od kod ti a priori predpostavka, da sem lezbijka, ki nima nobene tezave z zanositvijo in ima lahko otrok kolikor hoce, pa se ji "frzmaga" one od moskega?? Imas kaksne parapsiholoske sposobnosti? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Po tvojem mnenju, je potrebno bolnike z resnično boleznijo pustiti zadaj in pomagati tistemu, ki si je pač namislil, da rabi pomoč, v resnici pa jim ni nič. Po mojem mnenju je treba pomagati VSEM ljudem, ki za pomoc zaprosijo ali pomoc potrebujejo. In ne govorimo o raku, govorimo o otroku. Enako bi nekdo lahko rekel, zakaj pa pomagati tisti, ki je v taksnem stanju, da ima le izjemno malo moznosti, da donosi nosecnost, a ne tisti, ki bo zagotovo po prvi oploditvi zanosila in z najvecjo verjetnostjo tudi donosila otroka. Tudi tako se lahko obrne, to kar ti govoris. In, da spet ne bos letela kot bik na rdeco cunjo, ne to ni moje mnenje, to je parafaraziranje tvojega mnenja iz nekega drugega zornega kota. Žal se opravičujem, ker ne poznam pravega izraza za namišljene bolnike!!!! Hipohonder. In na tvojo verjetno veliko zalost, ne lezbijke ne gay-i, ki si zelijo otroka ne spadajo v hipohondre. Zakaj je zdravstvo namenjeno???? Tistim, ki rabijo zdravstveno pomoč iz resnih in zdravstvenih problemov ali tistim, ki si pač nekaj namislijo!!!! Zdravstvo je namenjeno vsem, ki imajo problem. Lezbijka ima lahko otroka ce zamenja partnerko za drugega partnerja. Tudi druga zenska, ki s svojim partnerjem ne more imeti otrok ih lahko ima, ce zamenja partnerja. Potemtakem ona, enako kot lezbijka, ni upravicena do medicinske pomoci, ker dejansko ona ima lahko otroka z drugim moskim. To je ta logika, ki jo ti ponujas. Ce ima moski premalo semencic, naj si zenska najde drugega "oplojevalca", ce pa zenska ne more imeti otrok, naj si moski najde drugo "oplojevanko" . Vsi problemi so reseni, ker je procentualno izjmeno majhno stevilo parov, kjer oba zdravstveno nista sposobna imeti otrok. taksnim parom, tudi medicina na zalost zelo tezko pomaga. Kaj pa osebe, ki so bi? In kot je ena prej omenila, da so eksperimentirali in nekateri so ostali istospolni, nekateri pa so postali "nazaj" hetero! Pa kaj to ni izrodek človeške narave in njihove pokvarjene volje? Mislim za tiste ki so eksprimentirali, pa se vrnili nazaj v stare tire?! Zakaj te toliko vznemirjajo tuje spalnice? Da jih pa včasih kateri dobi, so si pa tudi sami krivi. Samo enkrta se mi je zgodilo, v na eni zabavi, da je okoli mene plesala ženska in mi jasno namigovala kaj želi. Pa sem ji jasno in glasno povedala da naj me pusti na miru, da nisem tako usmerjena. Ona pa še kar v mene rinila in rinila in da bi lahko vsaj poskusila in kako sem ji všeč in kaj bi delala z menoj....mislim, a en NE ni bil dovolj?! No takrat, če ne bi bilo enega kolega zraven, bi ji verjetno vse zobe zbila ko me je za rit primla, kar bi naredila tudi tipu! Sem zato homofob???? OK. dojeli smo, ce te kdo poslata mu zbijes vse zobe ne glede na spol. A kaj si, sama verjetno najboljse ves. Pa naj na ta post padajo komentarji kolikor hočejo, jaz še vedno trdim, da me pari istospolno usmerjeni ne motijo, živim z njimi, samo da bi pa otroke imeli......no še malo pa bomo prava Amerika!!! Samo šolstvo nam naj še spremenijo!!! So ga ze. Bolonja je ze tu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Aja samo še to, četudi bi imela otroka, ki je istospolno usmerjen, bi ga sprejela in prav tako njegovega partnerja, ampak da bi pa imela otroka.....ne to bi pa tudi njemu povedala!!! Vprasanje je, koliko bi te ta otrok uposteval. In koliko bi bila ti trdna v teh staliscih, ko bi mogoce videla in dojela iz prve roke, malo drugacno videnje problematike.
|
|
|
|