|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 8:33:26   
wawa
Hvala za spodbudo neva6, lep je slišat, da maš tri - to je velllliiiikkkkaaaaaa želja mojega dragega...3magična številka. Zdajle bi prenesla vsako slabost samo da bi bila :nosecka:

Udb, lepo pojdi počivat:zaspan:, služba bo že počakala....poglej z dobre plati mogoče boš ti zdajle ta hujš preživela in ti potem ostal del nosečnosti ne bo več slabo....;););), pa tudi počas boš pomoje odkrila kako stvar po kateri ti ne bo slabo.....optimizem:)-:)-:)-:)- .

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 8:52:46   
Skye
Jutro punce.

Najprej da čestitam Tantri
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz se javljam od doma, teta gripa me je obiskala:( tako da je bil moj vikend totalno zanič...pa ravno v času O se mi mora to zgoditi:grrr:

Upam da ste ve punce preživele lepši vikend;)

Dane gre Astra na krvni test, če se ne motim a ne?

držim :miska::miska::miska::miska::miska: zanjo, da se vrne kot Biba:bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:06:05   
Anonimen
:hudicek::hudicek::hudicek:Skye,ate je uhvatlo???!!
Pazi se,čajček in veliko crkljanja!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:14:02   
Skye
neva ja me je uhvatila in to v vsej svoji lepoti;)

Čajčka sem že tolko spila, da mi že pri uhah ven teče.....no upam, da se bo čim prej poslovila, drugače jo bom tako v rit nabincala, da se še leto dni ne bo pobrala

:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:14:54   
wawa
Skye.......dej čajček, pa postla pa bo..malo dragega zaprezi da te bo crtal:)-:)-:)-:)-

Ej punce sem zdajle brala post od globoko razočarane na NV....grooozzaaa

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:17:03   
cmokec
Jutro punce,

:rozica: Tantra :rozica:, iskrene čsetitke. 9nebesa:bravo:9nebesa9nebesa:bravo:9nebesa

:rozica: Biba77 :rozica: ???????????????????????

Pri nas je snega le toliko, da je belo. Slabosti je zelo malo, zato se imam kar fino. Le jutranjo kavico sem zamenjala z čajem.

cmokec

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:18:10   
TANTRA
Čajček, med in limonco in postelja in crkljanje... Punce hvala za čestitke, saj kar ne morem verjeti.......:angel::kuza
Pa je sneg še za male šolarčke, ki imajo že počitnice, eni pa naslednji teden...
Upam, da bo Astra tudi srečnica....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:18:22   
buškica
tantra,čestitke:bravo::bravo::bravo:.
Drugače pa je moj vikend bil fulll lep, moj se je kar topil od sreče ker sva v petek dobila nove podatke za naprej, tako da je cel vikend božal moj trebušček, pa čeprav še nisva noseča. Full me je cartal. Včeraj sva gledala film 9 mesecev, pa je imel skoz okmentaraje kako bo ko bova midva noseča.

Pa dobro jutro vsem pupam tuki gor. eno:rozica: za vsako da vam lažje mine ponedeljek.
lp
buškica

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:19:11   
Anonimen
Jutro Cmokec!!!!!!
Pri nas je že kar lepo belo,gremo z tamalim malo ven.
Jaz sem:kava::kava:spila.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:22:52   
Nyah*
Jutro punce!

Ste pa zgodnje nekatere od vas!

Se mi zdi da na RR-ju poleg virusa gripe razsaja tudi virus :nosecka::nosecka::nosecka::bravo:, zato bom probala biti cimvec tu gor z vami- upam da se nalezem:)-:)-:)-:bravo:!

TANTRA :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: juhuhuhuhu, zdaj pa se pazi, pusti se razvajat:rozica::rozica::rozica:.

Za Astro pa tudi pesti drzim!

ostale pa, zdaj ko je sneg, cimvec doma bit pa :sloncek::sloncek::sloncek:, da kaj rata!

LP

Nyah

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:25:38   
cmokec
Neva6, a si pol eno spila namesto mene :)-:)-:)-:)-:)-
A nič ne piha pri vas, da greste ven. Pazite na Timija, da se ne prehladi. :love::love:

cmokec

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:40:41   
TANTRA
Hvala, ej punce, tisti včerajšnji film je bil pa res prav cotkan.....:angel:Moj je bil kar malo solzen.:((.Zvečer me je tako stiskal ob sebi... Še kar ne dojame:love::love:....
To bo njegov prvi :duda:, pa moj tretji...
Za sedaj mu še nisem povedala, da test kaže rahlo :roza:...Mislim, da je najbolje, da se dobiva po službi in mu povem kar osebno ....Kaj menite???
Itak je komaj 27 dan....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:41:53   
buškica
Kar povej mu osebno, najlepši spomin bo ko boš videla njegov izraz na obrazu.:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:42:17   
Nyah*
Kaj pa ce se malo pocakas, pa se res prepricas, bolje da misli da nisi :nosecka:, pa izve ko bos 100 %, kot pa da misli da si, pa potem reces, da nic ne bo !?!

Ne vem, kaj menite ostale:zmeden:

Upam, da bos kmalu spet imela novega :duda:

LP

Nyah:metulj:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:44:38   
Skye
Se strinjam z Nyah....počakaj vsaj na prvi dan izostanka M, da boš 100%...potem pa na dan z veselo novičko;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:51:33   
wawa
Jaz bi tudi še malo počakala na tojem mestu.....da boš 100%:)-:)-:)-

Ej punce a kaj veste a je Astra pol dons šla?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:03:23   
tinkamiška
Pozdravljene, tudi pri nas v Celju je sneg:bravo::bravo::bravo:

Tantra ISKRENE ČESTITKE!!!:rozica::rozica::rozica:
Res sem vesela za tvoji:roza::modri:
Srečno:rozica:

Tinka

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:09:41   
larisa
Ja Tantra kam se skriješ.... Moraš novi post odpret!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
sem slučajno najdla čas da mal pobrskam pa klepetulje preberem. Čestitam :bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:

Kje pa je Astra??????

Lep zasnežen pozdrav

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:11:04   
simonas
Tantra tudi od mene :bravo::bravo:.

Meni pa se je :hudicek: že najavila s takim krvavkastim izcedkom. Zdaj pa sem čisto :((:((:((:((. Zdaj je že menda osem mesecev pa še nič. Ne vem več kaj naj... G me še sigurno ne bo vzela na pregled, jaz pa sem čisto obupana...

Simona

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:22:42   
TANTRA
No, saj že itak sumi, ker mi je tako slabo. Je včeraj rekel, da sem sigurno :nosecka:...
V petek sem si naredila popoldne Baby check, čisto rahla:roza:, danes zjutraj že bolj rahla:roza:.
Vsekakor bom test še ponovila, v četRtek pa k ginekologinji, ker me trebuh neznosno boli :zmeden::zmeden:(pri obeh :nosecka::nosecka: enako...)
Je kar malo presenečen, da sva tako hitro :duda:, je pa res, da sva kar :sloncek::sloncek::sloncek: ...
Sem pa srečka....:bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:24:21   
TANTRA
Ja punce hvala:rozica::rozica:, mislim, da bom imela za svoj 40 rojstni dan najlepše darilo....:darilo::duda:...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:28:13   
mujcek
lepo je za spremembo slišati, da je hitro uspelo:bravo::bravo::bravo: Č:rozica:E:rozica:S:rozica:T:rozica:I:rozica:T:rozica:K:rozica:E

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:34:47   
Anonimen
Tantra!!!!!!!!!!!!Še enkrat:bravo::bravo::bravo::nosecka::nosecka:Še stokrat:bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesaŠe tisočkrat:bravo:9nebesa:bravo::)-:nosecka::nosecka:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 11:19:20   
TANTRA
Hvala....:rozica::rozica::rozica:
Moj je že dva dni tako nervozen...Uh, ..bo še pestro...:kuza::kuza:
Sedaj pa čakamo Astroooooooooooo.....Upam, da bo kmalu poročala....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 13:53:39   
luna39
:bravo::bravo:Tantra čestitam,da le srečno donosiš in uživaš v nosečnosti. Upam, da meni toliko stari kot ti (maja) tudi letos uspe. Še enkra t:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.