|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 6:20:54   
Udb
Spet sneži - ga je že ene 10 cm!!!!!!!!!! :((:((:((:((

Drugače sem pa danes prvič bruhala!! Pa joj!!!:(:(:(:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 6:30:56   
AKŠ
dobro jutro udb - spet sva med prvimi.....

a tolk ti je slabo da si že bruhala...men so rekl, da je najslabše tam okol tretjega meseca----kaj boš šele pol počela

men je mal slabo...kot bi mela en cmok v grlu- a je pr tebi tudi tako?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 6:43:47   
Udb
oJ, akš!

Ja - pa jaz nikol ne bruham!!!!!!!! :(( No, ja - jaz sem slišala, da je pri vsakem drugače! NEkaterim je slabo že zgodaj, pa potem mine, drugim kasneje... Upam da bo pri meni kmalu mimo!!

Cmok imam pa skoz v grlu! PA nek grenko-kisel občutek! Za crkniti!! Pa še v službi sem....ne vem če bom zdržala!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 6:51:05   
AKŠ
daj mi povej, a si že kaj spraševala, kako je z to bolniško? Vem da si nekatera dekleta uredijo, da so skoraj celo nosečnost v bolniški, kar je po eni strani dober, da se pripraviš.....ampak da so baje nekaj poostrili al kako je s tem. Ker po pravici ti povem, jaz bom dala vse od sebe, da bom bila čim več doma in da to izkoristim....če ne drugače, bom to poskusla iztržit že zaradi vožnje v službo (60 km v eno smer :zmeden: -to ni ravno malo a ne? Ša nočem da se mi kaj naredi na cesti)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 6:59:48   
Udb
mISLIM, DA JE VSE ODVISNO OD TVOJEGA zdravnika! Nekateri dajo takoj bolničko, nekateri pa ful ne! Po moje bi jo tebi dali - zaradi poti!

Jaz ravno razmišljam, če bi šla k svoji zdravnici, da mi da vsaj za en teden bolniško, da se mi mal slabosti umirijo!! Ker je ful grozno!!!! Drugače bi bila pa jaz rada čim več v službi, da bo potem porodniška večja!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 7:00:55   
anajmad
Babe,zdej ko ste pa:nosecka:,pa ne morte spat:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.
Z bolniško je tako,eni dohtarji jo veselo delijo,da je kr hudo:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Men,ko sem bila drugič:nosecka:, jo je kr na prvem pregledu ponudil,jst sem pa ga zavrnila,ker v bistvu mi je bilo samo slabo.Pol pa v 3.mescu,sem pa sprejela kompromis in sem šla za 4.ure,kar je bilo najbolj idealno.Delo imam itak doma(no,lahko delama doma,ali v pisarni)in mi ni bilo hudega.AKŠ,ti pa pojamraj svojemu g.,da se slabo počutiš in da te utruja vožnja,lahko da te bo dal na bolniško:zmeden2:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 7:05:18   
AKŠ
kolk pa pol res to vpliva na višino porodniške? (če si skor skoz na bolniški pred porodniško - recimo)

saj vem da je vprašanje smešno, a me zanima če katera ve....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 7:07:20   
TANTRA
Jutro,
odhajam v službo pa sneg -:)))
Punce test sem z Baby checkom delala dvakrat, danes je 27 dan. Po 10 minutah je pokazal :roza: rahlo ....
Črti sta si med seboj cca 1 cm...Ja to to????
Mi je pa vsak dan zjutraj in zvečer slabo in po hrani...-:((((
Me zanima vaše mnenje...se javim ko pridem za računalnik....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 7:07:43   
Udb
Ja, bolniška je 75% (?) plače, se pravi, da imaš potem tudi porodniške toliko manj!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 7:08:09   
Udb
Tantra to je to!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 7:16:23   
AKŠ
tantra :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

dobrodošla med :nosecka:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 7:30:00   
Udb
Akš - kaj pa tebi pomaga, ko ti je slabo! Ker jaz trenutno držim usta čim bolj skupaj in upam da bom uspela priteči do WC-jo, če bo treba!! Ful je grozno, ker če me kdo kaj vpraša se sploh ne upam ust odpreti!!! :((

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 7:34:45   
AKŠ
ti nč mi ne pumaga....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 7:42:32   
cuma
Dobro jutro srečke!
Tudi tukaj na obali sneži!
Jaz pa se vsak dan POČUTIM bolj :nosecka:!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 7:46:43   
emaa
Tantra čestitam, nove srečka :nosecka:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 7:46:53   
simonas
Dobro jutro! Pri nas tudi sneži. Poln kufer že imam snega. Ker imamo še staro streho nam vse nese na podstrešje in spet boma celo popoldne kidala. Bo treba streho zamenjat. Samo eno banko še skočim oropat, pol pa bo.

Drugač pa je danes dan D in :hudicek: še ni. Če je do jutri še ne bo bom naredila test, pa čeprav nimam popolnoma nobenega znaka, tako da bolj slabo kaže.

Lep dan punce!

Simona

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 7:58:07   
Anonimen
Jutro dekleta!!!!!
Pri nas lepo sneži,za slikat še ni:)-:)-
Ja boga udb boš moral še slabosti potrpet tam do treh mescov nosečnosti.:(

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 8:01:03   
žlička
jutro punce!!!!!!!!!!!!1

:bravo: tantra......cestitkam ti;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 8:05:47   
cuma
:bravo::bravo::bravo: TANTRA
:nosecka::rozica::nosecka::rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 8:09:14   
Anonimen
Oprosti Tantra sem spregledala tvojo veselo novičko!!!!:ups:Čestitke:roza::nosecka::duda:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 8:10:55   
VITA74
Jutro punce,

danes sem se bolj prvlekla v službo tolk imamo snega in potem vse tiste cince marince na cesti, ki imajo letne gume gor :grrr: nikamor ne prideš....
Jaz sem svojo M dobila včeraj :bravo: tako da gre vse po planu in imam drug teden v ponedeljek histeroskopijo in potem v nove boje, da se vam pridružim srečke :nosecka:
aja pa čestitke Tantri za :nosecka:
ostalim pa se za našo srečo še borimo pa en velik šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 8:17:46   
wawa
Dobro jutro punce,

jaz mam pa že malo dosti snega, bi zdaj počas rada da pride pomalad:rozica::rozica::rozica:

Tantra četitam za vaselo novičko:nosecka::roza:.....zdaj pa lepo uživej..

Jaz sem pa dons nekaj čudna, upam:zmeden: da sem samo zmatrana in da ne bom kaj zbolela, sem že mislila, da jo bom zmazala brez bolezni to zimo....no bomo vidli...in to lih ta teden ko resssss ne morem na bolniško....

Udb, ej ma kolikor si želim biti :nosecka:, tale slabost more biti pa prov smotana, kaj bo šele z mano ki mam fulllllllll občutljiv želodec..:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 8:19:48   
Anonimen
Jutro wawa-saj ni rečeno,da je vsem slabo,jaz sem se brez slabosti zmazala dvakrat,samo tretja nosečnost mi je delala probleme.;)

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 8:27:35   
Udb
No, punce! Jaz sem obupala in sem šla domov! Popoldne grem pa k zdravniku, da mi da vsaj za par dni bolniško!!! Pa čeprav bi bila raje v službi, ampak tole je pa too much! V 2 urah sem šla 3x bruhat!! Pa sploh nimam več kaj!! Pa skoz se silim z nekim prepečencem...mah, res sem vesela da sem :nosecka:, ampak tega si pa nisem želela!! Tako da grem ležat!

Dijo

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 8:28:24   
TANTRA
Punce, hvala za čestitke. :bravo::rozica:Ja sem si test vzela s seboj, sedaj se še bolj vidijo dve črti.
Se pa tako slabo počutim in to od vgnezditve....Temperatura se mi je danes precej povišala in razen slabosti imam napet trebuh in topo bolečino. Kaj šele bo s temi slabostmi!!!:zmeden::zmeden:
Jaz res upam, da je to to..Saj najbrž ne more kar tako pokazat :roza:, čeprav so rahle, ker je komaj 27 dan....
Včeraj sva z mojim gledala film 9 mesecev in moram reči, da je bila primerna tema, sedaj ko imava pikico...:duda:
Aja, je še katera nova :nosecka:, ker sem se ravno priklopila????? Astra?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.