|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 8:33:26   
wawa
Hvala za spodbudo neva6, lep je slišat, da maš tri - to je velllliiiikkkkaaaaaa želja mojega dragega...3magična številka. Zdajle bi prenesla vsako slabost samo da bi bila :nosecka:

Udb, lepo pojdi počivat:zaspan:, služba bo že počakala....poglej z dobre plati mogoče boš ti zdajle ta hujš preživela in ti potem ostal del nosečnosti ne bo več slabo....;););), pa tudi počas boš pomoje odkrila kako stvar po kateri ti ne bo slabo.....optimizem:)-:)-:)-:)- .

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 8:52:46   
Skye
Jutro punce.

Najprej da čestitam Tantri
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz se javljam od doma, teta gripa me je obiskala:( tako da je bil moj vikend totalno zanič...pa ravno v času O se mi mora to zgoditi:grrr:

Upam da ste ve punce preživele lepši vikend;)

Dane gre Astra na krvni test, če se ne motim a ne?

držim :miska::miska::miska::miska::miska: zanjo, da se vrne kot Biba:bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:06:05   
Anonimen
:hudicek::hudicek::hudicek:Skye,ate je uhvatlo???!!
Pazi se,čajček in veliko crkljanja!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:14:02   
Skye
neva ja me je uhvatila in to v vsej svoji lepoti;)

Čajčka sem že tolko spila, da mi že pri uhah ven teče.....no upam, da se bo čim prej poslovila, drugače jo bom tako v rit nabincala, da se še leto dni ne bo pobrala

:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:14:54   
wawa
Skye.......dej čajček, pa postla pa bo..malo dragega zaprezi da te bo crtal:)-:)-:)-:)-

Ej punce sem zdajle brala post od globoko razočarane na NV....grooozzaaa

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:17:03   
cmokec
Jutro punce,

:rozica: Tantra :rozica:, iskrene čsetitke. 9nebesa:bravo:9nebesa9nebesa:bravo:9nebesa

:rozica: Biba77 :rozica: ???????????????????????

Pri nas je snega le toliko, da je belo. Slabosti je zelo malo, zato se imam kar fino. Le jutranjo kavico sem zamenjala z čajem.

cmokec

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:18:10   
TANTRA
Čajček, med in limonco in postelja in crkljanje... Punce hvala za čestitke, saj kar ne morem verjeti.......:angel::kuza
Pa je sneg še za male šolarčke, ki imajo že počitnice, eni pa naslednji teden...
Upam, da bo Astra tudi srečnica....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:18:22   
buškica
tantra,čestitke:bravo::bravo::bravo:.
Drugače pa je moj vikend bil fulll lep, moj se je kar topil od sreče ker sva v petek dobila nove podatke za naprej, tako da je cel vikend božal moj trebušček, pa čeprav še nisva noseča. Full me je cartal. Včeraj sva gledala film 9 mesecev, pa je imel skoz okmentaraje kako bo ko bova midva noseča.

Pa dobro jutro vsem pupam tuki gor. eno:rozica: za vsako da vam lažje mine ponedeljek.
lp
buškica

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:19:11   
Anonimen
Jutro Cmokec!!!!!!
Pri nas je že kar lepo belo,gremo z tamalim malo ven.
Jaz sem:kava::kava:spila.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:22:52   
Nyah*
Jutro punce!

Ste pa zgodnje nekatere od vas!

Se mi zdi da na RR-ju poleg virusa gripe razsaja tudi virus :nosecka::nosecka::nosecka::bravo:, zato bom probala biti cimvec tu gor z vami- upam da se nalezem:)-:)-:)-:bravo:!

TANTRA :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: juhuhuhuhu, zdaj pa se pazi, pusti se razvajat:rozica::rozica::rozica:.

Za Astro pa tudi pesti drzim!

ostale pa, zdaj ko je sneg, cimvec doma bit pa :sloncek::sloncek::sloncek:, da kaj rata!

LP

Nyah

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:25:38   
cmokec
Neva6, a si pol eno spila namesto mene :)-:)-:)-:)-:)-
A nič ne piha pri vas, da greste ven. Pazite na Timija, da se ne prehladi. :love::love:

cmokec

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:40:41   
TANTRA
Hvala, ej punce, tisti včerajšnji film je bil pa res prav cotkan.....:angel:Moj je bil kar malo solzen.:((.Zvečer me je tako stiskal ob sebi... Še kar ne dojame:love::love:....
To bo njegov prvi :duda:, pa moj tretji...
Za sedaj mu še nisem povedala, da test kaže rahlo :roza:...Mislim, da je najbolje, da se dobiva po službi in mu povem kar osebno ....Kaj menite???
Itak je komaj 27 dan....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:41:53   
buškica
Kar povej mu osebno, najlepši spomin bo ko boš videla njegov izraz na obrazu.:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:42:17   
Nyah*
Kaj pa ce se malo pocakas, pa se res prepricas, bolje da misli da nisi :nosecka:, pa izve ko bos 100 %, kot pa da misli da si, pa potem reces, da nic ne bo !?!

Ne vem, kaj menite ostale:zmeden:

Upam, da bos kmalu spet imela novega :duda:

LP

Nyah:metulj:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:44:38   
Skye
Se strinjam z Nyah....počakaj vsaj na prvi dan izostanka M, da boš 100%...potem pa na dan z veselo novičko;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 9:51:33   
wawa
Jaz bi tudi še malo počakala na tojem mestu.....da boš 100%:)-:)-:)-

Ej punce a kaj veste a je Astra pol dons šla?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:03:23   
tinkamiška
Pozdravljene, tudi pri nas v Celju je sneg:bravo::bravo::bravo:

Tantra ISKRENE ČESTITKE!!!:rozica::rozica::rozica:
Res sem vesela za tvoji:roza::modri:
Srečno:rozica:

Tinka

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:09:41   
larisa
Ja Tantra kam se skriješ.... Moraš novi post odpret!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
sem slučajno najdla čas da mal pobrskam pa klepetulje preberem. Čestitam :bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:

Kje pa je Astra??????

Lep zasnežen pozdrav

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:11:04   
simonas
Tantra tudi od mene :bravo::bravo:.

Meni pa se je :hudicek: že najavila s takim krvavkastim izcedkom. Zdaj pa sem čisto :((:((:((:((. Zdaj je že menda osem mesecev pa še nič. Ne vem več kaj naj... G me še sigurno ne bo vzela na pregled, jaz pa sem čisto obupana...

Simona

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:22:42   
TANTRA
No, saj že itak sumi, ker mi je tako slabo. Je včeraj rekel, da sem sigurno :nosecka:...
V petek sem si naredila popoldne Baby check, čisto rahla:roza:, danes zjutraj že bolj rahla:roza:.
Vsekakor bom test še ponovila, v četRtek pa k ginekologinji, ker me trebuh neznosno boli :zmeden::zmeden:(pri obeh :nosecka::nosecka: enako...)
Je kar malo presenečen, da sva tako hitro :duda:, je pa res, da sva kar :sloncek::sloncek::sloncek: ...
Sem pa srečka....:bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:24:21   
TANTRA
Ja punce hvala:rozica::rozica:, mislim, da bom imela za svoj 40 rojstni dan najlepše darilo....:darilo::duda:...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:28:13   
mujcek
lepo je za spremembo slišati, da je hitro uspelo:bravo::bravo::bravo: Č:rozica:E:rozica:S:rozica:T:rozica:I:rozica:T:rozica:K:rozica:E

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 10:34:47   
Anonimen
Tantra!!!!!!!!!!!!Še enkrat:bravo::bravo::bravo::nosecka::nosecka:Še stokrat:bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesaŠe tisočkrat:bravo:9nebesa:bravo::)-:nosecka::nosecka:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 11:19:20   
TANTRA
Hvala....:rozica::rozica::rozica:
Moj je že dva dni tako nervozen...Uh, ..bo še pestro...:kuza::kuza:
Sedaj pa čakamo Astroooooooooooo.....Upam, da bo kmalu poročala....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Jutro - sneg!!
21.2.2005 13:53:39   
luna39
:bravo::bravo:Tantra čestitam,da le srečno donosiš in uživaš v nosečnosti. Upam, da meni toliko stari kot ti (maja) tudi letos uspe. Še enkra t:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?