|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 6 dni do menstruacije
7.6.2008 15:54:56   
leonida
Pa kaj mislite, da sem naumna ? Resno imam vrtoglavico in rahle slabosti. Vrtoglavica je tako huda, da ne morem biti pokonci. Ne vem kaj je, lahko je nosečnost ali kaka viroza..kaj vem. Vrtoglavica se mi pojavlja danes točno en teden. Pogovarjala sem se z našo zdravnico, ki mi je rekla da je odvisno od ženske do ženske. Ene da imajo hude vrtoglavice še preden opravijo test, kajti pojavi se tujek v telesu ki ga telo ne prepozna. To mi je rekla. 

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.6.2008 15:56:18   
Anonimen
Tujek v telesu? A res?

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
7.6.2008 15:59:35   
leonida
ja tako mi je rekla,povedala mi je tako po domače da bom bolj razumela. Pa kaj se kregate jojo ? Sem vas čist lepo prosila za mnenje,če je imela kaka vtroglavico ob zanositvi. Hvala Bogu da jaz nisem tako neprijazna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.6.2008 16:01:25   
ninchi9
Mislim, da imaš nizki pritisk. Tudi meni se že cel teden vrti in mi je slabo, pa sem si tlak zmerila, pa vidim razlog. Če imaš možnost, si zmeri tlak, pa boš videla. Mislim, da je še prehitro, da bi bil to znak nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.6.2008 16:01:50   
leonida
Hvala vsem za odgovore,tudi tistim neprijaznim...aja pa še nekaj..tista ki mi je napisala da naj tisto iz želodca spravim ven....naj malo premisli o teh besedah, da ne boš tudi ti kaj ven spravljala. Pa brez zamere.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.6.2008 16:02:50   
leonida
Nichi nimam nizkega pritiska. Vsak dan si ga merim v ambulanti. Imam normalnega. in KS tudi.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.6.2008 16:03:10   
Anonimen
Daj menjaj zdravnico.
En teden nazaj ti je to rekla? Takrat si imela šele ovulacijo in naj bi šele seksala. Je šel poba šele na pot do pupe. Se sploh še srečala nista. Torej kakšn tujek? Sperma? K če je to ti more bit po vsakem seksu tako.
Drugače pa vrtoglavice, slabosti in vsi ostali znaki se pojavijo ko je hormon nosečnosti v krvi tako visok da se ga da zaznat. Par dni po seksu se ga pač ne da. Torej tud znakov ne more bit povezanih z nosečnostjo če še hormona ni dovolj. Vrtoglavice in vsega ostalega nima nikakršen tujek za povzročat če ta tujek še obstaja ne. Biologija v sedmem razredu. Seks, ovulacija, poba išče pupo, poba najde pupo, se stisneta skupaj, se vgnezdita v steno in začneta rasti ter oddajati hormon nosečnosti. Traja najmanj 10 dni po ovulaciji da se to zgodi. Torej nemogoče 6 dni pred M imeti znake!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
7.6.2008 16:04:33   
Anonimen
Poba išče pupo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
7.6.2008 16:07:49   
leonida
ne rekla mi je danes,jaz delam v zdravstvu tako da imam vsak dan na roki zdravnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.6.2008 16:11:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: leonida

ne rekla mi je danes,jaz delam v zdravstvu tako da imam vsak dan na roki zdravnico.

O moj boguser posted image

Pa naj še kdo reče da naše zdravstvo ni v kuser posted image

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
7.6.2008 16:13:21   
Anonimen
Za zjokat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
7.6.2008 16:19:45   
leonida
ne vem no....plodne dni  sem imela po izračunih okrog 25.5

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.6.2008 16:23:54   
Anonimen

ne vem no....plodne dni  sem imela po izračunih okrog 25.5

Potem bi sedaj morala že M dobit. Od ovulacije in M oz. pozitivnega testa mine tam 14 do 18 dni. Torej nimaš 6 dni do Muser posted image

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
7.6.2008 16:27:04   
barika

a te ni sram, da bedarije sprašuješ po forumih, sama pa delaš v zdravstvuuser posted image user posted image user posted image , sori no, sam tako kot ti je Karin24 rekla...osnove biologije

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.6.2008 17:50:26   
silvya
Preden bom naslednjič obiskala kakšno ambulanto bom krepko premislila, če je res nujno. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.6.2008 18:03:42   
leonida
:-) To pa ni moj problem ampak je tvoj.:-)

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.6.2008 18:13:04   
silvya

:-) To pa ni moj problem ampak je tvoj.:-)

Bogami, da si malo prispevala k temu mojemu problemu.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 42
7.6.2008 22:54:07   
ninchi9
To so besede ginekologinje iz podobnega foruma in enake teme:

Občutki v nosečnosti so lahko različni, pa tudi drugačni od posameznika do posameznika. Redko se pojavijo že pred izostankom menstruacije. Subjektivni občutki so tem močnejši, čim intenzivneje posameznica to izkušnjo doživlja emocionalno. Tako se lahko zgodi da ji je slabo, bruha , ne spi, ima napete dojke, hodi pogosto na vodo in še kaj, pa sploh ni noseča. To se zgodi, če si na primer nosečnosti močno želi. Dogaja pa se tudi obratno, z istimi znaki, ker nosečnost obstaja, pa si je ne želi. In potem tista prava možnost, da so ti vsi znaki in da tudi nosečnost obstaja. Nekatere pa so noseče, pa nimajo nobenih težav. Ljudje smo si pač različni.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 43
7.6.2008 22:57:43   
Anonimen
Redko se pojavijo že pred izostankom menstruacije.

Ja saj. Ker se ne morjo dokler telo ne zazna hormona. Čist logična stvar.

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
7.6.2008 23:05:50   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Preden bom naslednjič obiskala kakšno ambulanto bom krepko premislila, če je res nujno. user posted image

silvya, ne se bat....mogoče pa sodi leonida med pomožno osebje...in ne medicinsko user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 45
7.6.2008 23:25:05   
Naja30

Naja3 in ???

Takrat sem bila noseča, ja. Ne vem, ali so bile vrtoglavice plod moje domišljije ali ne. To, da mi je kava smrdela in da kadit nisem mogla, sigurno ni bilo.user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 46
8.6.2008 0:44:56   
Anonimen

Pa kaj mislite, da sem naumna ?

Ne, nAumna pa res nisi.

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
8.6.2008 10:21:50   
maja83
Živjo...
tvoje vrtoglavice pa slabost bi lahko pripisali marsičemu.
Mi smo prejšnji mesec, torej aprila tudi začeli delati na user posted image  in en teden pred pričakovano user posted image  sem imela vse znake user posted image , bredavice sem imela občutljive tako da nisem mogla ležati na trebuhu, na WC sem hodila vsake 2 uri, včasih še pogosteje, slabo mi je bilo zjutraj, opoldne, zvečer, utrujena sem bila 5 dni skupaj, bolele me je vse...in potem je prišel petek ko sem dobila rahel izcedek, naslednji dan pa je prišla user posted image . seveda sem bila razočarana, predvsem zato ker se imela vse znake za  morebitno nosečnost.
No in naslednji mesec smo se spet podali v boje in tokrat pričakujemo user posted image  ta petek vendar tokrat nimam nobenega znaka, kakršnega sem imela prejšnji mesec. Bomo videli ali sem user posted image  ali ne...Skratka povedat hočem to da je veliko tudi na psihi, jst sem se verjetno prepričala da sem noseča in nato je prišlo razočaranje. sedaj pa se sploh ne obremenjujem z nosečnostjo in predvsem uživam in pustila se bom presenetit, morda pa le ugledam čez dva tedna magični +. najbolje je počakati dovolj časa in narediti test kot pa že v naprej iskati simbole ki te na koncu večinoma popeljejo v razočaranje.
Ti sam uživi in ne razmišlja o tem ali si ali nisi user posted image .

LP Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
8.6.2008 10:26:04   
~Biba~
ooooooooo leonida..se te spomnim s tem, kot je tale:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2093284&mpage=1&key=&#2093284
leonida, ne obremenjuj se tako; počakaj pa boš videla.

(odgovor članu maja83)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.6.2008 10:42:58   
Hope2
Idealen post, ki kaže kako so zate nekatere punce, ki ti hočejo samo dobro in pravijo, da to niso znaki nosečnosti, neumne in da naj raje ne odgovarjajo na tvoje vprašanje. Me prav zanima, kako si reagirala na odgovor, ki ti ga je dal dr. Pušenjak http://med.over.net/forum5/read.php?19,4785868 user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Pašteta, salame
dejzi

Kdaj ste svojim malčkom ponudile pašteto ali salamo? (kakšno?)

prej (14%)

10m (10%)

11m (4%)

12m (16%)

13m (9%)

kasneje (48%)

Število vseh glasov: 338

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!