|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 6 dni do menstruacije
8.6.2008 10:49:06   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: kleja

ooooooooo leonida..se te spomnim s tem, kot je tale:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2093284&mpage=1&key=��
leonida, ne obremenjuj se tako; počakaj pa boš videla.

user posted image user posted image tega se pa tudi jaz spomnim. Punca, daj se res malo skuliraj in ohladi, bog ne daj, da boš imela leta in leta probleme, saj se ti bo še zmešalo in namesto v porodnišnici boš pristala v kaki drugi ustanoviuser posted image . Verjemi, da vem kaj lahko prestajaš, saj sem se sama trudila 6 let (pa to še ni tolk veliko, kot še nekatere punce tu na RR), dala skozi 6 postopkov umetne oploditve, ne vem koliko besed strokovnjakov, da ne bom imela otrok, številne vzroke in probleme neplodnosti, pa nisem tako nizko padla s takimi vprašanji.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 8.6.2008 10:50:40 >

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.6.2008 11:58:31   
leonida
Leonida se skulirala. :-) Naredila test  ki je pokazal močan plusekkkkkk.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 52
8.6.2008 12:01:40   
aqua77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke!!!!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 53
8.6.2008 12:50:40   
divans1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke Leonida!!! Kako dolgo ste pa delali na user posted image , da je ratalo??? Želim ti mirno in lepo nosečnost...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.6.2008 12:55:16   
~Biba~
user posted image user posted image user posted image leonidauser posted image user posted image no pa si končno dočakala, tudi ti. Iskrene čestitke; pa čim manj skrbi.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 55
8.6.2008 12:57:45   
Pikica5
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo nosečnost in zdravega user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 56
8.6.2008 13:12:26   
rija
leonida čestitke.

me pa se pripravimo....očitno nas čaka 36 dolgih in težkih  tednovuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 57
8.6.2008 14:18:40   
witto
Ma bravo Leonidauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 58
8.6.2008 14:19:36   
mirabela
ma cestitke srecka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  , ves jaz bi se tudi skulirala na taksen nacin user posted image , mi poves recept user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 59
8.6.2008 14:51:11   
mojca345
Spojitev pride v 18 urah, ostale dni se celice multiplicirajo in končno ugnezdijo.

Mislim pa, da od momenta, ko se združijo pričenjo z oddajanjem hormona in pri nekih ženskah se to bolj močno odraža od začetka, pri drugih pač ne.

Čestitke Leonida.

Sem sanjala danes o tebi in o tem, kaj so ti ene punce pisale, pa sem razmišljala kaj pozitivnega ti bom napisala.

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 60
8.6.2008 15:43:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: leonida

Leonida se skulirala. :-) Naredila test  ki je pokazal močan plusekkkkkk.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 61
8.6.2008 16:40:21   
brkn83
leonida iskrene čestitke še iz moje strani.
Želim ti lepo in mirno nosečnost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 62
8.6.2008 17:14:00   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

Mislim pa, da od momenta, ko se združijo pričenjo z oddajanjem hormona in pri nekih ženskah se to bolj močno odraža od začetka, pri drugih pač ne.

Samo ne pisat stavri, ki niso prav, ker je že itak ena sama zmeda na RR. Hormon se začne oddajat od trenutka vgnezditve, ki je 6-9 dni po ovulaciji in ne ob trenutku spojitve celic.

Leonida tebi pa čestitke in upam, da boš vsaj v nosečnosti uživala in se ne obremenjevala za vsako malo malenkost, ker ne boš imela nič od nosčenostiuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 63
8.6.2008 18:06:06   
mojca345
hope, sej sem napisala, da "mislim", da je tako. sem včeraj brala knjigo, pa se nisem mogla spomnt točn, ali od vgnezditve ali od spojitve.

ne tok udrihat skoz ! se ti ne prileže, stara !

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 64
8.6.2008 20:56:15   
.Anonimna.
Ti si fenomen!!!

4 dni pred M se ti je pokazal plusek user posted image  WAU!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 65
9.6.2008 2:00:55   
ninchi9
Čestitke Leonida. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkula - Leonida ni noben fenomen. Lahko pride do ovulacije (in posledično oploditve) že prej kot pa v sredini ciklusa in je test pozitiven že pred pričakovano menstruacijo. Verjemi mi, ker sem bila priča pri moji prijateljici, ki je 3 dni pred pričakovano menzo delala test in ji je pokazal močan plusek. Moji svakinji je tudi 2 dni prej pokazalo plus. Tak da.....

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 66
14.6.2008 22:31:36   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: leonida

HB končno!

Čestitke!!!

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 67
14.6.2008 23:17:09   
Naja30
HB se je panika obrestovala! user posted image

leonida, čestitke, pa brez zamere!user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 68
15.6.2008 9:46:19   
misk2
leonida od srca ti zelim vse najlepse....  cestitam user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 69
15.6.2008 10:21:10   
ejša1
čestitke!!!user posted image

Sicer kar se pa znakov tiče, pa so ti po mojem možni pred menstuacijo, zaradi hitrejše ovulacije (ne na sredini menstrualnega cikla ampak dosti hitreje). Jaz sem tudi naredila test 4 dni pred M, pa je bil pozitiven.

Za vse "vsevedne" pa upam, da ste dobile svojo lekcijo o svoji "vsevednosti". Ljudje smo namreč različni, marsikaj je tudi mogoče, čeprav ne zgleda verjetno. Se pa vsak nasvet da povedat z normalnim tonom in brez posmehovanja...

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 70
15.6.2008 14:09:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: misk2

leonida od srca ti zelim vse najlepse....  cestitam user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 71
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

IVF spol
larci22

Ali ste po ivf postopku rodile punčko ali fantka?

punčko (53%)

fantka (47%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!