Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepe misli za našo witto 4.6.2008 20:01:55
|
|
|
|
nmag
|
Iskrene čestitke tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: Lepe misli za našo witto 4.6.2008 20:09:25
|
|
|
|
lara light
|
Tudi jaz ji iskreno čestitam!
|
|
RE: Lepe misli za našo witto 4.6.2008 22:26:17
|
|
|
|
pikovit
|
Iskrene čestitke borka.Pa da ti vse sledimo in občutimo to srečo
|
|
|
|
RE: Lepe misli za našo witto 4.6.2008 22:34:19
|
|
|
|
*Junona*
|
Witto, želim ti vse naj naj v nosečnosti in seveda tudi kasneje
|
|
|
|
RE: Lepe misli za našo witto 4.6.2008 22:40:45
|
|
|
|
Marogica
|
Čestitke in zdravo ter nekomplicirano nosečnost želim p.s. Lepo, da obstajajo takšni prijatelji
|
|
RE: Lepe misli za našo witto 5.6.2008 6:13:08
|
|
|
|
lučka 25
|
witto, čestitam in ti želim lepo nosečnost in prekrasnega . miniko, za tako dobro prijateljico, dobrega človeka
|
|
|
|
RE: Lepe misli za našo witto 5.6.2008 7:55:47
|
|
|
|
witto
|
Punce nimam besed hvala vam. vsaki privoščim in želim, da doživi ta čarobni trenutek, ko zagleda
|
|
|
|
RE: Lepe misli za našo witto 5.6.2008 8:51:07
|
|
|
|
pikipu
|
Miniko in Witto se vama pridružujem v lepih mislih!!! in srečno nosečnost!
|
|
|
|
RE: Lepe misli za našo witto 5.6.2008 11:42:15
|
|
|
|
Kepica83
|
Hvala vsem, ki ste se mi pridružile in naši witto zažele vse naj naj. Upam da se bodo vse vaše želje uresničle in da bo sedaj res vse šlo kot po maslu. In brez kakšnih težav spet. Witto je res izjemna oseba, katera kljub svojim težavam ne pozabi na druge in jim pomaga po najboljših močeh. Kljub veliki bolečini v srčku je vedno našla kakšno tolažilno besedo, zraven pa še pripopala ogromno objemčkov za pogum . V glavnem edinstvena je in si zasluži najlepših 9 mesecev svojega življenja. Upam da nas je kolega tam zgoraj za oblaki slišal in bo pazil da bo tokrat vse ok. Še 1x hvala vsem!Super ste
|
|
|
|
RE: Lepe misli za našo witto 5.6.2008 12:13:42
|
|
|
|
jazzz27
|
Tudi iz moje strani izkrene čestitke in lepo, mirno nosečnost
|
|
|
|
RE: Lepe misli za našo witto 5.6.2008 12:28:36
|
|
|
|
lily32
|
Iskrene čestitke witto tudi z moje strani! Naj tvoja nosečnost poteka brez težav!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
MorjeAdminKdaj si boste privoščili dopust?junij (
14%)
julij (
38%)
avgust (
22%)
september (
11%)
letos ni dopusta (
15%)
Število vseh glasov: 417Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!