|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lepe misli za našo witto
4.6.2008 11:27:26   
Kepica83
Tak drage RR-jevke! Danes že kar nekaj časa tekam po stanovanju z solzami v očeh ker je naša RR-jevka witto in moja dobra prijateljica ugledala magičen +. Po tolikih neuspehih in pretočenih solzah je zdaj spet čas za smeh. Draga witto zadnji čas je bilo veliko padcev in slabih trenutkov kaj se tiče nosečnosti. Zato ti sedaj iz srca želim da ti končno uspe in da bo sedaj vse vredu. Kljub svojim težavam si me vedno bodrila in mi vlivala moč da se spopadem z grenkimi trenutki ki so me doleteli v zadnjem času. Vedno si imela toplo besedo za mene katera mi je velikokrat privabla solze v oči. Zato se ti iz srca zahvaljujem ker si del mene.  Mislim na tebe in ti želim čudovito nosečnost!user posted image   
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lepe misli za našo witto
4.6.2008 11:33:25   
~Biba~
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2008 11:33:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2008 11:36:54   
Kepica83
hvala kleja in ninny da se veselita z mano. Super ste!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2008 11:38:49   
Netopirčy81
Čestitkeuser posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2008 11:39:49   
spps
miniko,zelo lepo napisano.predvsem iskreno,pri vaju z witto je prijateljstvo v pravem pomenu besede.skupaj sta v dobrih in lepih trenutkih in lahko sta srečne,da imata ena drugo.
v današnjem času je zelo malo pristnega prijateljstva in lepo je ,da se tega zavedata...
Bodita si v oporo ena drugi še naprej,in upam,da bosta obe doživljale več lepih trenutkov ,kot pa slabih in žalostnih....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2008 11:45:51   
srki
Lepouser posted image . Pa zdravo nosečnost ji želimuser posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2008 11:53:33   
witto
Miniko hormoni mi laufajo 100 na uro......................user posted image user posted image user posted image  hvala ti, hvala tebi za vse vspodbude, lepe želje in misli. Hvala vsem tu gor, ker razumete, podpirate, sočustvujete, odgovarjate, na tisoč enakih vprašanj, in ste potrpežljive.Neverjetne ste, človek se takoj počuti neizmerno bogat ob takem krogu prijatelic. Pa čeprav se ne poznamo, pa vendar globoko v duši čutimo........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2008 11:55:40   
Blueberry
Iskrene čestitke in lepo predvsem pa zdravo nosečnost!!user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2008 11:58:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Miniko in user posted image user posted image user posted image user posted image Witto!

(odgovor članu Blueberry)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2008 11:59:23   
aqua77
res lepo in iskreno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  witto velikoooooo zdravja in sreče... user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.6.2008 12:09:20   
Kepica83
spps! Ja dandanes je res zelo malo iskenih prijateljstv. Žal naju z witto ločuje razdalje ampak si kljub temu poskušama pomagat z toplimi besedami in posti polnih optimizma in dobre volje. Vendar pa tudi ve zelo pripomorete k boljšemu počutju in dobri volji. Ker ste vedno na voljo z raznimi nasveti in toplo besedo. Ostanite takšne kot ste user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.6.2008 12:39:45   
Bonnie_RR
Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Naj bo user posted image čim lepša in brezskrbna!user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2008 12:41:49   
sonček33
Čestitke!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.6.2008 12:54:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

spps! Ja dandanes je res zelo malo iskenih prijateljstv. Žal naju z witto ločuje razdalje ampak si kljub temu poskušama pomagat z toplimi besedami in posti polnih optimizma in dobre volje. Vendar pa tudi ve zelo pripomorete k boljšemu počutju in dobri volji. Ker ste vedno na voljo z raznimi nasveti in toplo besedo. Ostanite takšne kot ste user posted image
včasih tudi napisana beseda lahko veliko več pomeni ,če je iskrena...
marsikdo tega ne zna cenit,ampak takim kot sem jaz in meni podobnim lahko že samo kakšna topla beseda polepša dan.
vse gre prehitro in hitro se zgodi ,da pozabimo na malenkosti,ki veliko pomenijo....
lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.6.2008 13:51:51   
tweety83
Iskrene čestitke. Naj bo teh devet mesecev magičnih in naj te razveseli zdrav mali škratek.

Lep danuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.6.2008 13:55:08   
Blacky30
Čestitam!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.6.2008 14:21:19   
maja24
Čestitke!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.6.2008 14:24:42   
lyra*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.6.2008 14:36:01   
Rožica82

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.6.2008 14:38:08   
_sanja_*
Čestitke tudi od mene! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.6.2008 14:38:45   
ledenka
čestitke user posted image user posted image user posted image  veselo, zdravo, super nosečnost ti želim in zdravega user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.6.2008 14:51:38   
ursa30
iskrene čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.6.2008 19:11:16   
Rakica_80
WITTO.......iz srca iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image , lepo user posted image , sladkihuser posted image , zdravouser posted image  in čim manjuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.6.2008 19:45:26   
murkica
witto- res iskrene čestitke. Po vseh težavah, ki so te pestile in nagajanju M, ti želim, da ti teh dobrih 8 M mine hitro, brez težav in da boš lahko v roke prijela svojo pikico.

ČESTITKE

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......