Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 16:59:05
|
|
|
|
pipi1
|
Me zeza računalnik. V glaven... obladate zadeve z bejbeki. Mene najbrž čaka hsg in se bom najbrž zatekla k vam po informacije. Ali hodi katera k dr. Kovačevi?
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 17:01:47
|
|
|
|
biba77
|
Jaz, Pipi1. Kaj te zanima?
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 17:13:18
|
|
|
|
pipi1
|
Zdravo Astra. Najbrž me čaka hsg, saj sem bla že 3x na IUI. Aprila grem k dr. Kovačevi, pa mi bo podrobneje razložla sam postopek. Če prav razumem, je hsg rentgensko slikanje maternice, jajcevodov,.. Ugotavljam - moja diagnoza, da nimam prehodnih jajcevodov. Ali mogoče katera ve,kako poteka čiščenje jajcevodov? Ali se to naredi kr takoj pri hsg oz. kako to poteka?
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 17:16:57
|
|
|
|
biba77
|
Jaz bi morala na HSG pri tem ciklusu, pa nisem dobila M, tako, da ti ne znam svetovati glede tega. Lahko pa ti povem, da je dr. Kovaceva zelo vredu in ne zavlacuje in jasno in razlocno vse pove. In za naju si je vedno vzela cas. Samo cim manj se sekiraj...:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 17:20:44
|
|
|
|
pipi1
|
Hja... saj se ne sekiram. Jezi me pa, ker je z nama 'vse OK' po besedah dr. Vlaisavljeviča, uspeha pa ni. Postajam že pesimist. ':('
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 18:25:31
|
|
|
|
mujcek
|
Astra ob kateri uri imaš G, da držimo :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 18:35:31
|
|
|
|
mujcek
|
Ne vem ali sem spregledala, ampak kako je pa s Frizerko, je :nosecka:????
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 18:39:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Mož včeraj sporočil,na NV,da ima gripo.
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 18:41:48
|
|
|
|
tinkamiška
|
Živjo:rozica: Mislim, da mora Frizerka počakat do 28.2., če bo prišla :hudicek:.Upam, da je nebo:rozica::rozica::rozica: Pri meni je še vedno ni in zdej pa postajam že malo nestrpna:( Sem prebrala, da Piki tudi zamuja in verjetno se je tudi pri meni prestavila zaradi operacije. Sem malo:( zaradi tega čakanja, pa saj vem, da se ne more nič spremeniti. Zgleda, da se še vedno učim strpnosti. Vam sporočim, ko bo kaj novega:rozica: LP, Tinka
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 18:58:52
|
|
|
|
pika74
|
Hojla tinkamiška:sloncek::rozica::angel::zajcek::racka::muca:8), Meni tudi zamuja - ja. Že 8 dni. Če ne bi jemala KT pa če ne bi imela operacije, bi bla zdele na trnih tko kot Astra-biba :metulj:. Kje se plašor tale M:grrr:. Takrat, ko jo hočeš dobit, je ni. Ko pa nočeš, da bi bla, pa pride. Ejejejej.
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:03:41
|
|
|
|
tinkamiška
|
:grrr::grrr::grrr: Enkrat bo že prišla:),pa da bo namesto h kateri, ki je ne čaka, zavila k nama. LP:rozica: Tinka
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:06:04
|
|
|
|
pika74
|
tinkamiška - dej mi še neki povej. Ti si imela operacijo kakšen teden pred mano ane, če se prou spomnem. Jaz sem jo mela 4.2. pa ti? Zdej mi pa povej, a sta vidva še kar brez :sloncek::sloncek:?
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:07:39
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem jo mela 23.1. in še kr sva brez:sloncek::sloncek::sloncek::( Grem pa jutri prvič po dooolgem času lahko na aerobiko:)
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:09:31
|
|
|
|
pika74
|
Čak, jst sm mal pobrklala. A si ti mela laparo in histero al samo eno od teh? A šivi se ti še kej vidjo? Jaz mam še vse 4 pokrite z obliži. So mi ful nagravžni. Edin un taspodn je baje narjen na mašnco:ups: - tko je moj ocenu:)-:)-:)-.
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:14:23
|
|
|
|
tinkamiška
|
Sem mela oboje, pa šeivi se skor nič več ne vidjo, sam take mičkene črtice v popku pa spolh ne. Ko pa tipaš je pa mal zatrdline pri vsakem šivu. Ksaj boš pa dala šive ven? Jst sem jih dala po 7 dneh. Jst pa nisem mela nobene mašnce:)
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:17:18
|
|
|
|
pika74
|
Jaz jih mam še kar not. Mi je sestra rekla, da bojo šli sami ven:zmeden2:. Pa so bolj lene sorte8). Tko kot jest8)8). Ja, Drobnič pa mašnco nardi - sam mu morš pred operacijo povedat, da bi rada mela to. Drugič - velja:miska:. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:20:59
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika nama želim, da pride hitro Franca in potem kar se hitro da veselo na:sloncek::sloncek::sloncek: in po tem pa upam, da bojo čim hitreje:modri::roza: al pa +:rozica: Je prišu možek domov in grem k njemu:love: Lepo se imej:rozica:, pa vse ostale tudi:rozica: Tinka
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:22:34
|
|
|
|
pika74
|
Fajn bodta - pa mal se stisnta - sam ne preveč ;) M bo pa že pršla, če ne bova pa test naredle pa bo:)-:)-:)- Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:23:26
|
|
|
|
tinkamiška
|
:)-:)-:)- Pa-pa, Tinka
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:28:29
|
|
|
|
pika74
|
dijo :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:33:30
|
|
|
|
neni
|
Ojla babike! Sem mela srečo pa sem glih tukaj prebrala, ko ste mene obirale. Hvala Goyči da me hvališ. Sem res zadnji izpit naredila, mi je tud Pika74 držala pesti, še v narkozi. Zdej pa štepam strani, jaz sem uvod in prvo poglavje že napisala, jutri bom še kaj ko ne grem delat (zaslužen dopustek - podaljšan vikend). Pika in Tinkamiška, kar počasi se boste morale navadit na šivčke, ker bodo ostali za spomin. Na vse prestane :((. Tako je to pri nas srečnicah. Drgač pa boste morale v marcu itak sam :miska::miska: držat, nas je kar nekaj ki gremo v postopek. In seveda se zanašamo na vaše pozitivne misli in ni :hudicek: da ne rata. Tako punčke, zdej vas lepo pozdravljam, :sloncek::sloncek: ne bo nič, ker imamo še obisk (beri M), ki je bil tokrat zelo zaželjen. Bomo pa čez dan ali dva z večjim užitkom. Lep večer pa pa Vaša Neni:rozica:
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:34:39
|
|
|
|
Anitka
|
Astra bo pa BIBA tralala:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Meni to s :sloncek::sloncek::sloncek: in delanje :duda: po laparoskopiji ni nič jasno. Moja prijateljica je imela nedolgo nazaj laparo, pa je rekla, da morata že takoj delati na :duda: Ene pa morate čakati 2-3 mesece:zmeden2::zmeden:
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:35:50
|
|
|
|
pika74
|
Hojla neni:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, A ti lohk tlele čestitam za uspešno opravljen zadnji izpit:bravo::bravo::bravo:. Si pa res pridna. Pa to poleg vseh teh stvari, ki si jih mela:bravo::bravo::bravo:. Kok cajta pa vidva nista :sloncek::sloncek::sloncek: po laparoskopiji in histeroskopiji - če se mogoče še spomniš? Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:42:11
|
|
|
|
neni
|
Joj Pika ne vem natančno, sam dokler se jaz nisem počutila, oziroma enkrat me je celo prijelo (od brezdelja) pa je bilo prekmalu, nimam pojma, sam šivi morajo ven pa mal se mora zacelit. Ne prehitevaj, sej lohk kej drugega delata, a prou?! Pa filmčk glejta, čeprav kolikor se jaz spomnim tam ni recepta za nas, tam je presenečenje ki ga me čakamo na pladnju prinešeno. Drgač pa hvala za čestitke, pa uživaj v prostem času, si si ga zelo zaslužila...:bravo::bravo::bravo: Pa pa ..., Neni
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 19:45:36
|
|
|
|
pika74
|
Maš prou neni. Sam nama je kr mal čudn. Prej smo skoz furt na furt, zdej se pa ne sme. Sej smo dobri. Skor smo že kot roboti - na on pa na off. Pol pa še na stand by :)-:)-:)-:)-. Vse za :duda:. Neni fajn je blo mal pokramljat s tabo;). Fejst bot in oglasi se še kej. Marca bomo pa držal pesti zate in za GoYo. Sm glih prej rezervirala plac za fosilke na Prvič noseča :)-:)-:)-. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?