Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 14:09:07
|
|
|
|
GoYa
|
Ti dam jaz mal literature za preštudirat? 8) Midva sva pojedla in sem se za pol ure na kavč zvrnila. Pred tem sem bila pa pridna in 4 strani mag. naloge napisala. Zdaj pa nazaj za računalnik. Sam ima RR prednost :)-:)- LP
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 14:11:02
|
|
|
|
pika74
|
Dej. Majku milu, men je kr čudn. Nobenih obveznosti. Še posoda je kr na miz ostala. Čist se mi fučka za vse 8)8)8). Vse 4 od sebe:)-:)-:)-. Kaj si pa napisala? Uvod? Sklep? To dvoje najbolj gledajo;).
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 14:13:51
|
|
|
|
GoYa
|
Je čudno,a ne. Meni tudi bilo po diplomi. Kar nisem mogla verjet. Sam ne sekiri se, se bo kaj našlo za delat. Vedno je neki. Napisan imam uvod (preplonkan iz dispozicije, ki sem jo prejnšnji teden oddala za komisijo) in eno stran naslednjega poglavja. Počasi bo. Sem ponosna, da se je začelo premikat :)
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 14:19:23
|
|
|
|
pika74
|
Fino:bravo::bravo:. Zdej pa najboljš, da najdeš še ene par primerkov podognih magistrskih in diplomskih in vse skupej mel uporabiš :miska::miska:. Kakšno je pa kaj vreme na vašem koncu? A mate kej sončka?
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 14:25:11
|
|
|
|
GoYa
|
Pika to sem že naredila :ups: Sej pol itak vse prepišeš od nekod.:ups::ups: Meni je po pravici povedano, čist vseeno al je dobra naloga al ne, sam da naredim in se rešim še tega bremena. Vreme bolj :( Oblačno, pa še piha. Po moje je kar mrzlo.Sploh nisem bla nič zunaj danes. Ej, koliko časa pa si ti rabila, da si celo nalogo skup spravla? Jaz moram do konc junija magistrirat, ker je mentorca :nosecka: Pa itak računam, da bom tudi jaz takrat že :nosecka: tako da moram res pohitet :) Optimist, kaj ;)
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 14:29:55
|
|
|
|
pika74
|
Jaz sem imela nekje maja potrjen naslov in temo. Samo meni se je vleklo, ker sem imela empirični del tako obsežen. V 10 državah sem izvedla anketo in jo morala pred tem še prevest v vse te jezike. Pa dobit dovoljenje od uprave in potem predstavljat vse te rezultate po teh državah 8). Pa poleti 2 meseca nisem nič delala. Ma mislim, da če nimaš preveč zakomplicirano, potem se to da. Samo rini in sili naprej. A boš dala tud lektorju na konc? Imam enga fajn - ti lahko dam telefonsko. Je tak ful u redu. Malo starejši ampak tako si želi delat.
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 14:34:37
|
|
|
|
pika74
|
Ojla GoYa - ti bom privat poslala lektorjev naslov in telefon - je hiter in fajn. Ga priporočam. Meni ga je mentor svetoval, ker ima izkušnje in večkrat lektorira magistrske in diplomske na ekonomiji.
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 14:45:56
|
|
|
|
GoYa
|
Hvala za lektorja. Madona,let pa ima. No, svaka mu čast, da ima še toliko energije za delat. :bravo::bravo: Bom pa še vidla, če bom dala lektorirat. Diplome npr. nisem dala. Pravopis koliko toliko obvladam (zaradi službe) in po pravici povedano nisem preveč navdušena nad lektorji, ko jim damo kaj lektorirat. Včasih ti znajo tudi pomen spremeniti s svojimi popravki. sej pravim, bom še videla.... Jaz imam vso literaturo že zbrano, tako da sam še na papir spravim, zato sem mnenja, da do junija bi pa lahko ratalo. Ti si še na bolniški? Imaš že kakšne nadaljne korake v planu?
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 14:46:35
|
|
|
|
GoYa
|
Hvala za lektorja. Madona,let pa ima. No, svaka mu čast, da ima še toliko energije za delat. :bravo::bravo: Bom pa še vidla, če bom dala lektorirat. Diplome npr. nisem dala. Pravopis koliko toliko obvladam (zaradi službe) in po pravici povedano nisem preveč navdušena nad lektorji, ko jim damo kaj lektorirat. Včasih ti znajo tudi pomen spremeniti s svojimi popravki. sej pravim, bom še videla.... Jaz imam vso literaturo že zbrano, tako da sam še na papir spravim, zato sem mnenja, da do junija bi pa lahko ratalo. Ti si še na bolniški? Imaš že kakšne nadaljne korake v planu?
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 14:47:21
|
|
|
|
GoYa
|
Joj, me zadnje cajte zafrkava ta internet :grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 14:49:52
|
|
|
|
ZARA
|
Doktorat pejd delat!!Bos tkole zgledala na koncu 8)!!
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 14:57:08
|
|
|
|
GoYa
|
Ja, Zara, jst tud mislim, da bi bilo najboljše. Pika doktorica :)- Lahko tudi na temo zanositev. Za empirični del imaš na voljo veliko svojih in naših izkušenj. :)-:)-
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 14:59:02
|
|
|
|
pika74
|
No, zdej me pa moj že dol podi iz RR:grrr::grrr:. Jaz delam od četrtka dalje - sem že čist v formi:)-:)-. Doktorat ne bi. Vsaj zaenkrat ne. Morm mal k seb pridit najprej. Zara a tkole prauš 8)8)8)8).
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 15:01:13
|
|
|
|
pika74
|
Kaj pa ti GoYa? A bi ti bla dr. GoYa? Kako pa kej neni? A nimata vidve zdej enkrat OBMP- februarja al marca? Dejte kej javit, da bomo taprau čas stiskal :miska::miska::miska::miska::miska::miska:. Pa lepo jo pozdravi!
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 15:02:28
|
|
|
|
ZARA
|
:)-:)- ja goya pol bi pa imela naziv dr.Pika Z&O seventifor !!!!
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 15:05:32
|
|
|
|
cmokec
|
Ojla, mene pa zanima, če katera ve, kaj je z Astro oz. Bibo77. A se je med vikendom kaj javla? cmokec
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 15:09:33
|
|
|
|
GoYa
|
Jst tud nebi. Hvala. Bo zadost zaenkrat. Mogoče na stara leta, ko bojo otroci veliki in bo kaj cajta preveč :)-:)- Neni je tudi pridna. Te dneve je naredila še zadnji izpit in zdaj pridno dela na diplomci. Prejšnji teden je tudi mentorja dobila. Nenika, te moram kar jaz mal pohvalit, ker se nič ne sama. Upam, da nisi jezna ;) Ja, v marcu greva obe v postopek. Bomo rable vaše pestke.
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 16:20:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla lep dan vsem.Mene tud ferbec matra kaj je z Astro ali je že Biba?:zmeden::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 16:31:30
|
|
|
|
biba77
|
Nic novega... :) Ni :hudicek: M, in testa nisem delala. Pocutim se isto, kot sem se prejsnjih 8 dni... Cakam na jutri, ko grem h G. :):) Hvala, da vprasate. :ups:
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 16:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ufffaaaa že spet bomo čakale vse na trnih:)-:)-:)-
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 16:49:45
|
|
|
|
GoYa
|
Nisem čist na tekočem :ups: Astra, ko bo :roza: boš nazaj Biba :zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 16:51:11
|
|
|
|
mujcek
|
pa kje se ta Biba tako dolgo skriva:zmeden2: mislim, da se bo jutri pojavila od nekod:bravo: ko ste že govorile o diplomah in magisterijih-se moram pohvalit, sem ravno napisala diplomsko nalogo, le še uvod in sklep pa bo:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 16:55:47
|
|
|
|
pipi1
|
Lep pozdrav vsem. Berem vaše pisarije in se izobražujem. Ugotavljam da obvladate zadeze v zvezi z
|
|
|
|
Hojla nenosečke in ostale srečke! 20.2.2005 16:56:33
|
|
|
|
biba77
|
Bravo, Mujcek!!! Ja, GoYa, ko rata, bom spet biba... Biba leze, Biba gre...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?