murkica -> RE: Spet (11.6.2008 13:54:23)
|
A pol ti ni računalnika odnesel, glede na to, da se lahko še javljaš? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mislim najprej nisem hotla nič napisat ampak vseeno, če bi jaz dobila en sam jasen dokaz da me moj moški vara, bi še isti dan vse letelo z okna in mu nebi blo treba klicat prijateljev, da mu pomagajo odnest stvari. Sicer sem še vedno mnenja, da se nekdo samo zafrkava, ker se mi dejansko ne zdi možno, da bi bil kdo tako neumen in se trpinčil toliko časa, potem pa še razmišljal o tem, če bi mogoče poklical njegove starše, da bo prišel on domov in da naj naredijo prostor. Če ste bili s starši res prijatelji, bi se jim mogoče jaz javila in se jim zahvalila za vse, ampak da pač to ni to in da je med vama končano. AMpak ker jim je to do sedaj že jasno, če si šla res narazen z njim, je pač to to. Zdej pa ga nehi srat in jokat za njim, in govoriti, da ne boš spoznala nikjer več tako prijaznega moškega. Pa kaj bi rabla, da te še ene dvakrat kresne, da bi dojela, da pač ni on zate... Ma sej škoda zgubljati besed. Že to, da je ime te teme "Spet" že pomeni, da očitno nimaš dovolj samospoštovanja(no ali pa ga nisi imela) da bi rekla bobu bob.
|
|
|
|