sandrca -> RE: Spet (5.6.2008 14:25:44)
|
Nisem vsega brala... ampak.... ..... a nisi ti tista, ki je cca. 3 tedne nazaj pisala, da ga kliče v službo in da ti je iz službe poslal sliko na kateri kaže jezik, pa da si mu spakirala kufre, pa ne vem kaj vse še???? Pa dej, ne morem verjet kako si zatiskaš oči pred resnico. Sem 200%, da ti veš, da ti laže in da te vara, ampak se bojiš biti sama in si ne upaš narediti koraka do svobode. Pa dej ženšče vzem se v roke in se osvobodi tega zapora. Pa sej nimaš nič od življenja. 13 let si že z njim in samo zgubljaš čas. Še mal pa ti bo urca začela tikatakat, naredu ti bo otroka (pomožnosti samo zato, da ne bosta šla narazen), potem pa te bo pustu cele dneve samo z otročkom, on se bo pa okrog gonu, dokler ga ljubica ne bo prepričala, da te bo pustil z otročkom in bo šel z njo. Si res želiš tega??? Dej nehi mu špilat gospodinjo oz. "mamo", mu kuhat, pospravljat, likat.... zato da bo on urejen hodil k ljubici. Reši se ga in začni uživat življenje. Imaš le enega - življenje mislim. No ja, sej ni tko hudo bit samohranilka (tut sama sem bla), ampak lepše je če imaš še nekoga zraven, ki ti pomaga in ste družina. Sicer pa, mislim da ti tole brezveze pišem(o), ker ti se vsega tega zavedaš, priznala si pa ne boš in boš vstrajala in vstrajala v tej bedi, ki jo imaš doma. Pa tudi spremenila ne boš ničesar. Ne glede na to, kaj ti me pišemo tukaj. Če ti je všeč tako življenje, če ti je všeč ta beda - UŽIVAJ V NJEJ!
|
|
|
|